Lucruri De Făcut În Oklahoma: Muzeul Woolaroc Și Conservarea Faunei Sălbatice

Situat în Osage Hills, în apropiere de Bartlesville, Oklahoma, Woolaroc Museum și Wildlife Preserve este o conservă de animale sălbatice 3,700-acre și un muzeu care comemorează fosta refugiu a omului de afaceri petrolier Frank Phillips, conceput pentru a evoca experiența unui munte din perioada anterioară războiului. tabără.

Istorie

Frank Phillips este cel mai cunoscut drept co-fondator al companiei petroliere Phillips, o afacere majoră de leasing petrolier care a funcționat de-a lungul primului secol 20th în vestul american. După o carieră timpurie în calitate de finanțator al coafurilor, Phillips a auzit despre nou-descoperit câmp petrolier pe teritoriul indigenilor din Osage, în apropiere de ceea ce este astăzi Bartlesville, Oklahoma și a decis să-și îndrepte interesele către industriile bancare și de leasing petrolier. În 1903, Phillips a organizat Citizens Bank and Trust Company, iar în 1917, el și fratele său, LE Phillips, au început compania Phillips Petroleum, care a devenit una dintre cele mai importante corporații de leasing petrolier din statul Oklahoma. De-a lungul carierei sale, Phillips a devenit o figură marcantă în afaceri și filantrope, câștigând o serie de premii și titluri onorifice, inclusiv Chevalier of the Legion of Honor de către guvernul francez din 1928, Boy Scouts of America's Silver Buffalo și premiul onorific în cadrul Națiunea Osage, primul om alb care a primit onoarea.

În 1925, Frank Phillips Ranch a fost stabilit ca o retragere personală pentru Phillips. Doi ani mai târziu, Phillips, un pasionat al aviației, a sponsorizat zborul trans-Pacific al unui monoplan cu un singur motor numit WOOLAROC, nume derivat ca portmanteau pentru pădure, lacuri și roci din zona Osage Hills. Un pavilion de piatră a fost construit la fermă pentru a afișa avionul în 1929, iar în următorii câțiva ani, în pavilion au fost adăugate o varietate de vitrine de sticlă pentru a afișa alte artefacte din colecția personală a lui Phillips. Pavilionul a fost în cele din urmă închis și extins pentru a găzdui colecții, câștigându-i porecla de „muzeul avionului”. Pe măsură ce cererea turistică pentru colecțiile Phillips a crescut, un director de muzeu a fost angajat în 1938 pentru a supraveghea păstrarea colecției și pe tot parcursul secolului 20th. , pavilionul a fost renovat și dezvoltat într-o instalație muzeală completă. În 1944, proprietatea Muzeului Woolaroc a fost transferată fundației Frank Phillips.

Expoziții și colecții permanente

Astăzi, Woolaroc Museum and Wildlife Preserve este deținut și operat de organizația non-profit Frank Phillips Foundation, care supraveghează conservarea aeronavei WOOLAROC și a colecțiilor și a ranchului Phillips. Ferma cuprinde mai mult de 3,700 acri în zona Osage Hills din nord-estul Oklahoma, aproximativ 12 mile sud de orașul Bartlesville. Ca muzeu și conservare de istorie naturală și culturală, Woolaroc se străduiește să reprezinte moștenirea culturală și istoria primului secol al Americii.

Colecția muzeului include o mare varietate de lucrări de artă occidentale și indigene americane și artefacte culturale, incluzând o colecție extinsă de picturi create de Frederic Remington, William R. Leigh, Charles M. Russell și alți „Old Maestri” ai artei occidentale. Sunt prezentate și piese de artă contemporană înfățișând vestul american, alături de o colecție de zeci de sculpturi din bronz, înscrise în concursul de artă 1928 Pioneer Woman, sponsorizat de fondatorul EW Marland, fondatorul Marland Oil Company. Alte sculpturi expuse includ lucrări ale lui Bryant Baker, Jo Mora și ale sculptorilor contemporani Harry Jackson și Joe Beeler.

Muzeele Colecția de arme de foc Colt este considerată una dintre cele mai frumoase colecții de arme de foc ale producătorului din lume, cronicizând istoria companiei din rarele sale revolveruri timpurii Paterson prin modelele utilizate popular în timpul Războiului Civil american. Colecția Waldo Wilson De asemenea, este dotat cu pistoale semiautomate produse de producători precum Singer, Remington Arms și Union Switch and Signal. Sunt prezentate, de asemenea, o serie de arme cilindrice rotative care se repetă din colecția de la Russell Straight, împreună cu exponate de unelte de cowboy și instrumente obișnuite de ranch.

În plus față de colecțiile muzeului, Woolaroc menține o conservă de animale sălbatice 3,700 acre, care adăpostește mai mult de specii de animale 30, inclusiv specii autohtone și exotice, cum ar fi bizonul, elanul, bovinele de vânt și speciile de cerbi japonezi și nord-europeni. Loja Woolaroc, fosta casa de tara a lui Frank si Jane Phillips, este deschisa membrilor muzeului si este disponibila pentru inchirieri de evenimente speciale.

Programe și evenimente în desfășurare

Tururi de grup din Woolaroc sunt disponibile pentru grupuri mici și organizații, inclusiv tururi încorporate în curriculum pentru studenții din ciclul gimnazial și gimnazial. Pe parcursul anului sunt oferite o varietate de programe de evenimente publice pentru familie, inclusiv un eveniment Kidsfest din iunie. Facilitățile lui Woolaroc sunt de asemenea disponibile pentru închirieri de evenimente speciale, inclusiv închirieri de loja istorică, centru de evenimente, muzeu și zona Lacului Clyde pentru nunți, reuniuni și conferințe de afaceri.

1925 Woolaroc Ranch Rd, Bartlesville, OK 74003, Telefon: 918-336-0307

Mai multe lucruri de făcut în Okahoma