Orlando, Florida Lucruri De Făcut: Mennello Museum Of American Art

Situat printre numeroasele atracții pitorești și civice ale traseului Urban Orlando, Mennello Muzeul de Artă Americană a întâmpinat vizitatorii în ultimii ani 19. Lacul Formosa din Parcul Cultural Loch Haven constituie fundalul acestei mari instituții și oferă peisaje rafinate care completează colecția de opere de artă adăpostite în cadrul acestei bijuterii culturale. Muzeul găzduiește o colecție extinsă de picturi ale artistului popular american Earl Cunningham. În plus, ca afiliat al Muzeului Smithsonian, Mennello oferă o varietate de expoziții organizate de omologul său pentru a completa exponatele sale curate interne. Acest reper Orlando are misiunea de a promova o înțelegere a peisajului creativ american de-a lungul istoriei sale îndelungate și istorice.

Istorie

Mennello Muzeul și-a deschis ușile pentru vizitatorii din 1998. Misiunea sa inițială a fost să afișeze și să păstreze lucrările artistului american Earl Cunningham. În acest sens, muzeul s-a angajat să-și contextualizeze lucrările într-un cadru mai mare de artiști americani tradiționali și contemporani. În timp ce muzeul este deținut și operat de orașul Orlando, structura a fost cândva casa doctorului Philip Phillips, care era un cunoscut filantrop local. Spațiul galeriei cu patru camere creează o experiență de vizionare intimă pentru oaspeți, în timp ce Grădina de sculptură Marilyn L. Mennello din exterior formează fundalul perfect pentru reflectarea post-vizualizare. Oferită de sculpturi și de un stejar viu vechi de 350 de ani, grădina se îmbină perfect cu traseul urban Orlando cu numeroasele sale cărări de mers.

Educaţie

Mennello Muzeul se angajează să faciliteze înțelegerea și aprecierea artelor plastice între diferite grupuri comunitare. În acest scop, muzeul oferă o varietate de programe destinate tinerilor și familiilor. Unul dintre aceste eforturi este programul Școala Comunitară de Arte din Mennello, care încearcă să conecteze artiștii cu studenții cu vârsta 11 la 21. Acest program constă din ateliere care integrează realizarea manuală a artei cu un cadru teoretic pentru înțelegerea metodelor și conceptelor artistice. În afară de obișnuitele ghiduri ghidate de docenți, Mennello Muzeul își deschide gratuit familiile în fiecare a doua duminică a lunii pentru semnarea Programului gratuit pentru familii.

expoziţii

Colecția permanentă a muzeului Mennello este formată din lucrări ale artistului american Earl Cunningham, care au fost donate instituției de către familia Mennello. Cunningham și-a început călătoria ca fermier, marinar și fermier de pui și, în cele din urmă, s-a învățat cum să picteze. Arta lui reflectă dragostea sa de viață a mării, precum și călătoriile sale prolifice prin toate statele și părțile Canadei. De-a lungul carierei sale, arta sa a devenit reprezentativă pentru un stil cunoscut sub numele de American Primitive Fauve. Peisajele sale îmbină telespectatorii cu un sentiment de minune copilărească, în timp ce îmbină sofisticarea cu inocența și realitatea cu fantezia. Opera lui Cunnigham a primit multă aclamare critică de la moartea sa în 1977, iar astăzi este unul dintre cei mai cunoscuți artiști americani ai secolului 20. Lucrarea sa a fost prezentată în toată țara și a fost afișată la unele dintre cele mai respectate muzee din țară, cum ar fi Smithsonian American Art Museum, Abby Aldrich Rockefeller Folk Art Center și Metropolitan Museum of Art.

Multe dintre exponatele muzeului pot fi văzute în grădina de sculptură. Una dintre cele mai apreciate piese care apare acolo a fost creată de renumitul artist Albert Paley. Telespectatorii sunt invitați să contemple modul în care artistul a reutilizat materiale utilizate în mod normal în construcție pentru a transmite o serie complexă de teme și emoții în uimitoarea sa sculptură Hector. Inspirat de personajul eponim din epopeea greacă, Iliada, Sculptura lui Paley invită telespectatorii să reimagineze bărbatul, războinicul și soțul prin folosirea sa iscusită de formă și culoare.

Pe lângă piesa lui Paley, grădina găzduiește în prezent și o expoziție specială intitulată Alice Aycock: Waltzing Matilda și Twin Vortexes. Cele două piese expuse au făcut parte inițial dintr-o serie de șapte piese intitulată Park Avenue Paper Chase. Această expoziție dă startul expoziției „Mennello’s Grounds for Exhibitions”, care are drept scop introducerea rezidenților Orlando artiștilor recunoscuți la nivel național care nu sunt expuși altfel la Orlando.

Adăugările recente la colecția muzeului includ lucrări ale lui Barbara Sorensen, care constau din piese din seria ei de bărci cu spânzurătoare și hale. Sorenson folosește lutul pentru a explora teme care converg asupra naturii, spiritualității și folosirii ritualului. Desfășurarea sa expertă de culori și texturi juxtapunând invită telespectatorii să exploreze metaforele inerente operei sale.

900 East Princeton St, Orlando, FL 32803, Telefon: 407-246-4278

Mai multe lucruri de făcut în Orlando