Pacific Park În Santa Monica, California De Sud

Situat pe Pilonul Santa Monica de renume mondial din sudul Californiei, Pacific Park este un parc tematic care este potrivit pentru familie, care oferă o serie de plimbări, jocuri la mijloc, cumpărături și puncte de vânzare specializate pe un fundal de vederi interminabile.

Printre atracții la parc se numără Bucla de plajă și Bucle Gyro. Beach Bounce este o atracție populară care oferă vizitatorilor o experiență de distracție plină de distracție, trimițându-le 24 picioare în aer în timp ce se răsucesc în flipuri cu înclinare completă și sări pe un trambulin încărcat cu arc. Gyro Loops este o plimbare cu două locuri, de grad 360, de cotitură și rotire în care jucătorii folosesc un joystick pentru a-și controla viteza în timp ce se rotește, flinging și se deplasează în cercuri.

1. Rides


Pacific Park din California oferă plimbări palpitante 12, inclusiv roata Pacificului, Jumperul cu valuri al lui Inkie, navele pirat ale lui Inkie, Sig Alert EV, avioanele de mare, Inkie's Airlift, Coasterul de Vest, Scramblerul lui Inkie, Dragonul maritim, scufundarea Pacificului, Patrulul de pe Santa Monica și Hopper Broaște.

Roata Pacificului este singura roată Ferris cu energie solară din lume și duce vizitatorii mai mult de 130 picioare deasupra digului Santa Monica pentru vederi panoramice spectaculoase ale coastei de sud a Californiei. Pacific Wheel are mai mult de lumini LED cu eficiență energetică 160,000 și se rotește la rotații 2.5 pe minut.

Inkie’s Wave Jumper este o plimbare cu scufundări în apropiere de familie, care transmite călăreților 24 „sări” în sus și în jos și să răsune în jurul valorii ca și cum ar merge într-un val. Inkie’s Pirate Ship este o călătorie tematică cu un picaroon de familie, care ridică călăreții într-o mișcare în sensul acelor de ceasornic și în sensul contrar acelor de ceasornic pentru o aventură de tip mare.

2. Mai multe plimbări


Inkie's Scrambler este o plimbare rapidă, de familie, cu mașini 12, care ia pasagerii pe o serie de mișcări de sens giratoriu și de rotații învârtite cu o viteză emoționantă.

West Coaster este un roller coaster din oțel care escaladează la o înălțime de 55 picioare și oferă vederi spectaculoase ale golfului Santa Monica și Oceanul Pacific.

Toate noulele Sig Alert EV (vehicule electrice) reprezintă o abordare modernă a mașinilor cu bara de protecție tradițională, cu un control al manetei duale de comandă, care învârte grade 360 și oferă o plimbare asemănătoare.

Sea Planes are avioane în stil Crop Duster cu culori strălucitoare, care pot găzdui până la patru copii și adulți și „zboară” deasupra punții punții.

Liftul de aer al lui Inkie este o călătorie care combină o cursă cu balon cu aer cald și mișcările Ridei din Cupa ceaiului, unde călătorii se rotesc într-o mașină în timp ce se ridică în sus și în jos, ca și cum ar fi într-un balon cu aer cald. Scaunele Inkie Air Lift sunt vopsite în culori curcubeu îndrăznețe și sunt prevăzute cu lumini intermitente.

3. Mai multe plimbări


Sea Dragon este o navă cu balansoar din lemn cu două capete de dragon realiste, care se leagănă într-un arc de grad 180 și îi face pe pasageri să se simtă ca și cum ar fi prinși în mările turbulente.

Pacific Plunge este un turn turn de uimire de nouă etaje, care dispune de două gondole cu cinci locuri, care stimulează călăreții 150 picioare peste Golful Santa Monica, oferind vederi uluitoare asupra Pacificului.

Frog Hopper trimite tinerii călăreți direct în sus și în jos la înălțimi mai mari de 18 picioare, oferind un sentiment de încântare și lipsa de greutate.

Santa Monica Pier Patrol are opt vehicule viu colorate, în stil familial, care se plimbă pe o pistă prin scene de plajă cu nisip de plajă, palmieri verzi și un scaun de salvamont în timp ce „patrulează” digul Santa Monica.

4. Planificați-vă vizita


Pacific Park® este amplasat pe 380 Pier Monica Santa, Santa Monica și este deschis de luni până duminică pe tot parcursul anului.

Parcul are o gamă largă de jocuri, inclusiv Wac-a-Mole, Top Glow, Cat Rack, Riptide Ring Toss, Roll-A-Ball, Balloon Bust, Water Race, Beach Bash, Goblet Toss, Fireball, Mini Hoops și Long Range Baschet.

Pacific Park găzduiește o varietate de puncte de vânzare și tarabe care servesc o gamă largă de mâncare pentru toate gusturile. Restaurante, cafenele și puncte de vânzare includ Beach Burger, Coffee Bean & Leaf Leaf, Taco Bell, Pacific Wheel Pizza Company, Torturi de Îmbuteliere, Scoop Ice Cream & Treats, Dippin 'Dots, ICEE Mix-it-up, Popcornopolis și diverse căruțe tematice

Pacific Park® are un nou Pavilion de evenimente care oferă un loc ideal pentru evenimente speciale, cum ar fi picnic-uri ale companiei, premiere pentru filme, funcții corporative și petreceri de înfășurare pentru până la oaspeții 400. Cu vederi spectaculoase asupra insulei Catalina, Malibu și Oceanului Pacific, întregul parc poate fi închiriat pentru o petrecere de până la 2000 oaspeți. Sunt disponibile pachete de evenimente personalizate și servicii de catering personalizate, inclusiv meniuri de specialitate, cu pachete tradiționale pentru parcuri tematice și pachete de bar cu alegeri alcoolice și non-alcoolice.

Înapoi la: Cele mai bune lucruri de făcut în Santa Monica

380 Pier Monica, Santa Monica, California 90401, Telefon: 310-260-8744