Paducah, Ky Lucruri De Făcut: River Discovery Center

River Discovery Center din Paducah, Kentucky este o instituție de învățământ cu scopul principal de a stimula interesul pentru râurile din America și de a educa vizitatorii despre importanța lor în dezvoltarea Statelor Unite. Centrul se concentrează în special pe Regiunea Patru Râuri și oferă multe exponate diferite asociate râurilor și utilizărilor acestora. River Discovery Center evidențiază toate aspectele râurilor, cum ar fi beneficiile economice, culturale și de mediu. Vizitatorii din exponate vor găsi în centru, inclusiv orele 24 pe râu, habitatele râului, simulatorul de bărci și multe altele.

24 Hours on the River permite vizitatorilor să își facă propriul viraj la volan și să experimenteze cum este să piloti o barcă de-a lungul unui râu. Această expoziție arată cât de intens a fost traficul pe râu în ultimele douăzeci și patru de ore sau până la o săptămână în trecut. Oaspeții pot vedea unde se întâlnesc râul Tennessee și râul Ohio, pe insula Owen, din centrul Discovery Center, datorită camerei situate pe acoperișul muzeului. Vizitatorii pot vedea, de asemenea, cât de mult trafic există pe râuri în timpul nopții.

Habitatele râului de la River Discovery Center oferă o privire asupra mai multor habitate diferite care pot fi găsite de-a lungul râurilor din America. Habitat Corner împărtășește informații despre River Floodplain și varietatea de animale sălbatice găsite acolo, precum și zonele umede. Zonele umede prezintă apă stătătoare pe parcursul majorității anului și pe tot parcursul anului. Zona mlăștinoasă și umedă oferă un habitat multor animale și plante iubitoare de apă. Zonele umede oferă viață mai multor animale și plante decât oricare dintre ecosistemele terestre. Zonele umede ale râului Ohio sunt o zonă importantă pentru migrarea păsărilor de apă, precum și a altor specii de păsări.

Habitatul acvatic din cadrul habitatelor fluviale prezintă afișe de habitat din fundul râului Ohio. O mare parte din această zonă constă în bare de pietriș și nisip schimbător. În apropiere de țărmurile râului, siltul se adună, iar adâncurile și butucurile se ridică din apă, oferind un habitat ideal pentru diverse specii de pești. Acest lucru are ca rezultat că râul Ohio sprijină aproximativ două sute de specii diferite de pești originari din zonă. Ca rezultat, pescuitul este un hobby popular. De asemenea, care trăiesc în interiorul habitatului acvatic sunt midii și diverse specii de broască țestoasă, inclusiv broasca țestoasă și broasca țestoasă aligator.

Simulatorul barcii River Discovery Center permite vizitatorilor să „capete” propria lor barcă de viteză, nava de pază de coastă sau barca cu tractoare într-o experiență audio vizuală de ultimă generație prin diferite scenarii. Simulatorul de bărci este primul simulator de acest gen care este pus la dispoziția publicului, oferind vizitatorilor o experiență specială în centru. Oaspeții pot lua o navă pentru o plimbare pe îndelete sau pot merge pe accelerație pentru un pic de experiență mai interesantă cu barca. Echipamentul simulatorului este destul de realist, permițând vizitatorilor să simtă vibrații din barca care rulează, precum și să audă sunete similare cu barca pe care o aleg în viața reală.

117 South Water Street, Paducah, Kentucky, Telefon: 270-575-9958

Mai multe lucruri de făcut în Plymouth