Zoo Palm Beach În West Palm Beach, Florida

Spanning 23 acres în West Palm Beach, Zoo Palm Beach și Conservarea Societății este o atracție populară în zona Florida de Sud. Ceea ce a început ca o mică grădină zoologică adăpostește acum animale peste 700, reprezentând o mare varietate de specii.

Complet acreditat de Asociația Zoologicelor și Vărsătorilor (AZA), grădina zoologică adăpostește și o instalație de îngrijire a animalelor cu pătrat pătrat 10,000, care este centrul eforturilor de conservare a grădinii zoologice. Vizitatorii pot afla despre animalele grădinii zoologice, nu numai din exponatele și instalațiile de îngrijire, ci și prin spectacole interactive și evenimente organizate în întregul parc.

1. Istorie


Originile grădinii zoologice datează din 1950s, când directorul parcurilor Paul Dreher a deschis o grădină botanică. Apoi cunoscut sub numele de Bacon Park, atracția includea o mică grădină zoologică cu câteva animale de fermă. De-a lungul anilor, grădina zoologică a devenit populară și, așa cum s-a întâmplat, Parcul a început să achiziționeze mai multe animale. De către 1970, grădina zoologică, așa cum a devenit cunoscută, a început să încarce admiterea și s-a extins la spațiul său actual de acre 23. La începutul 1980-urilor, grădina zoologică s-a aventurat în arena educației, instituind programe, excursii pe teren, cursuri și ateliere pentru studenți, copii și pasionați de animale.

Cuprinsă acum din mai multe programe 2,400, divizia de educație ajută grădina zoologică să își îndeplinească misiunea de a inspira pe alții să protejeze lumea naturală. În urma unui cadou de 30 milioane de dolari de la membrii consiliului de administrație Harriett și George Cornell, una dintre cele mai mari contribuții unice la o grădină zoologică din America, Zoo Palm Beach a început un program ambițios de extindere și renovare. Dezvoltarea a inclus extinderea și crearea habitatului semnificativ pentru o serie de animale cele mai populare din Zoo. Acest proiect masiv a creat îmbunătățiri semnificative de care acum se bucură mai mult de 300,000 vizitatori de la Zoo.

2. animale


Zoo Palm Beach se mândrește cu multe habitate de animale, incinte și exponate pentru vizitatori să exploreze. Unele dintre punctele culminante ale listei sale extinse de animale includ capibarele, maimuțele, liliecii, anteaterile și păsările tropicale. Expoziția jaguar, creată în timpul reamenajării 2003, este recunoscută drept una dintre cele mai bune din țară. Expoziții interactive cu expoziția de viață aviară a grădinii zoologice din Zoologic Aripile peste apă.

Alte spectacole zilnice includ Show de lucruri sălbatice, în timpul căruia păzitorii și instructorii educă publicul despre diverse animale, în The Wildlife Theatre. În plus față de aceste spectacole, Daily Animal Enrichments, care se desfășoară în întregul parc, oferă discuții despre păstor cu o varietate de animale, de la tigri, la aligatori până la diverse primate. Cu prietenii blănos, cu spânzuri înfiorătoare și minuni înaripate, Zoo Palm Beach are multe animale pe care să le educe, să le lumineze și să se distreze.

Programe și evenimente

Pentru copii și familii, grădina zoologică oferă tabere de o zi întreagă și de o zi parțială pentru câteva săptămâni vara, disponibile copiilor cu vârsta cuprinsă între cinci și paisprezece ani. Aceste cursuri includ meserii, jocuri, călătorii, întâlniri cu animale, activități de conservare și excursii din culise. Alte programe speciale includ nopți de familie, inclusiv gustări și activități, precum și ateliere de copii.

Meșteșugurile și activitățile întreprinse la ateliere vizează copiii cu vârste cuprinse între doi și patru ani și sunt concepute pentru a susține un interes maxim pentru animale. Grădina zoologică oferă, de asemenea, o varietate de evenimente pe tot parcursul anului. Acestea pot include Story Time pentru copii, Food Truck Safaris sau Roar & Pour pentru adulți și Safari Nights pentru întreaga familie, cu mâncare, muzică, divertisment și activități tematice și educație.

Educaţie

Dispunând de o gamă robustă de programe și oportunități educaționale, grădina zoologică lucrează pentru a asigura facilitățile sale nu numai că oferă distracții ample, ci și cunoștințe pentru toți cei care vizitează. Oferind o mare varietate de oportunități educaționale, de la cursuri și tururi ghidate la învățământ la distanță și Academia de Conservare a Vieții Sălbatice, există multe de ales din arena educațională.

Profesorii și școlile pot profita de vizite la grădină zoologică, nopți de clasă și școală de grădină zoologică, o experiență de învățare inovatoare pentru elevii treia-a cincea într-o clasă în aer liber. Cercetătorii și grupurile comunitare profită de oferte educaționale similare. Totuși, nu este totul pentru copii, cu oportunități și pentru adolescenți și adulți. Academia de conservare a vieții sălbatice vizează în mod specific învățarea și se ocupă de activitățile de informare a carierei pentru studenții cu vârsta 15-17, creând o experiență memorabilă pentru participanți.

3. Conservare


Sponsorizând proiecte peste tot în lume, The Palm Beach Zoo and Conservation Society lucrează pentru a fi la curent cu numele său. Acestea includ conservarea Peisajului Mare Madop Tambopata din Boliva, unul dintre cele mai diverse locuri biologice de pe Pământ și Conservarea Tigrului în Peisajul Endau-Rompin din Malaezia.

Proiectele lor mai aproape de casă includ cercetarea asupra recifului județului Palm Beach, un program de recif artificial care oferă multe beneficii vieții marine din zonă; programul de reintroducere a mouse-ului Perdido Key beach; precum și coridorul pentru animale sălbatice din Florida, aducând conștientizare și finanțare pentru acest proiect special de protecție în habitatele naturale din zonele umede din Florida. Programele la fața locului de la Grădina Zoologică includ Programul de reabilitare a naturii sălbatice, Studii nutriționale la specii multiple, Testarea și supravegherea gripei aviare și Studiul de contracepție al maimuței Goeldi. În plus, Zoo Palm Beach este, de asemenea, angajat în crearea de Planuri de Supraviețuire a Speciilor pentru zeci de animale.

4. Planificați-vă vizita


Cu magazine, restaurante, aventuri interactive, un carusel și chiar o fântână mare pentru a juca în după-amiaza caldă din Florida, Zoo Palm Beach oferă o zi întreagă de activități. Deoarece grădina zoologică oferă, de asemenea, experiențe periodice cu animale, spectacole zilnice și evenimente speciale, vizitatorii sunt sfătuiți să verifice site-ul web al grădinii zoologice pentru ore înainte de a planifica o călătorie. Ușor accesibil de pe autostrăzile majore și situat în centrul orașului, grădina zoologică este încorporată cu ușurință într-o vacanță Palm Beach.

Înapoi la: Cele mai bune lucruri de făcut în West Palm Beach, Florida.

1301 Summit Boulevard, West Palm Beach, Florida 33405-3035, Telefon: 561-547-9453