Pawtucket, Rhode Island: Firmproof Brewing Company

Foolproof Brewing Company, situată în Pawtucket, Rhode Island, încearcă să ofere iubitorilor de bere ceva puțin diferit atunci când vine vorba de beri artizanale. Urmând cu motto-ul „Viața ta, berea ta”, Foolproof Brewing Company a investit în „bere elaborată cu experiență”. Scopul acestui tip de bere este de a-i determina pe oameni să-și conecteze experiențele de viață cu berea artizanală. Oamenii care au o adevărată dragoste pentru complicațiile și eforturile care fac crearea de bere artizanală vor aprecia metoda pe care Foolproof Brewing Company o folosește pentru a oferi publicului o bere care îi poate ajuta pe oameni să-și împlinească viața la maxim.

Fabrică de bere

Foolproof Brewing Company oferă atât degustări de bere artizanală, cât și excursii în instalațiile sale.

· Degustări

o Oferită joi și vineri 4: 00pm până la 7: 00pm și sâmbătă și duminică 1: 00pm până 6: 00pm.

o 4 oz. mostre de bere pentru $ 5

o Oaspeții pot cumpăra, de asemenea, bere la pahar și până la 288 oz. de bere să ia acasă.

o Toți oaspeții trebuie să aibă 21 ani sau mai mari și trebuie să aibă un act de identitate valabil care să demonstreze vârsta.

· tururi

o Tururi de treizeci de minute ale companiei Foolproof Brewing Company sunt oferite sâmbătă la 1: 00pm, 2: 00pm, 3: 00pm și 4: 00pm. Cei interesați să facă turul berii trebuie să își facă rezervările online.

Brews disponibile

Foolproof Brewing Company oferă o selecție de beri artizanale specializate. Unele dintre ofertele actuale includ:

· Grota

· Scaun de bar

· Nori de ploaie

· Regele Domnului

· Unt de arahide Raincloud

· Dealul Federal

Pentru o listă mai amănunțită a berilor fabricate de artizanat disponibile în prezent de Foolproof Brewing Company, vizitați site-ul lor web.

Foolproof Brewing Company se angajează să ofere publicului cele mai bune gusturi de bere artizanale posibile, motiv pentru care folosesc doar conserve pentru berile meșteșugărești ale acestora. Berele pot fi nu numai ecologice și foarte portabile, berea de conserve ajută, de asemenea, la menținerea calității, deoarece conservele blochează oxigenul și lumina solară, ceea ce poate avea un efect negativ asupra gustului berii.

Distribuire

Întrebați un retailer local dacă transportă beri artizanale Foolproof Brewing Company sau vizitați unul dintre partenerii en-gros enumerați online.

Evenimente private

Foolproof Brewing Company oferă spațiu pentru evenimente private. Detaliile pentru evenimente private includ următoarele:

· A costat - Costul este de $ 15 de persoană cu un minim de $ 300.

· Disponibilitate - Firmproof Brewing Company are cerințe specifice de disponibilitate pentru evenimente private, după cum urmează:

o Luni - miercuri: Disponibilitate deschisă

o Joi - Vineri: Disponibilitate înainte de 4: 00pm și după 7: 00pm.

o Sâmbătă - Duminică: Disponibilitate după 6: 00pm

o *** Vă rugăm să rețineți că toate evenimentele private sunt limitate la o oră și jumătate. ***

Evenimente

Foolproof Brewing Company găzduiește și participă la diferite evenimente pe tot parcursul anului. Oaspeții pot primi actualizări cu privire la evenimentele viitoare vizitând site-ul web sau abonându-se la buletinul informativ Foolproof Brewing Company.

Adresa

Firmproof Brewing Company, 241 Grotto Avenue, Pawtucket, RI 02860, site-ul web, Telefon: 401-721-5970

Mai multe lucruri de făcut Pawtucket