Croaziere Pe Perla Mărilor

Mai multe idei: cele mai bune escapade de weekend, cele mai bune excursii de o zi

Există multe destinații diferite de croaziere, cu multe locații cheie găsite în toată America de Nord. Dacă doriți să faceți o croazieră în America de Nord și în zonele din apropiere, Pearl Seas Cruises este un nume minunat de ales. Parte a mărcii American Cruise Lines, Pearl Seas Cruises conduce principalele mici nave de croazieră în jurul următoarelor regiuni: Marile Lacuri, Noua Anglie, Maritimele Canadiene, St. Lawrence Seaway și Cuba. Oferind un aranjament captivant de croaziere de aventură de lux, Pearl Seas Cruises este primul drum în călătoriile pe apă din America de Nord, oferind ospitalitate de cea mai bună calitate, nave ecologice, bucătărie de lux, camere spațioase și o mulțime de activități și excursii distractive în fiecare croazieră.

Opțiuni de croazieră cu mări Pearl

În prezent, există șase croaziere diferite, oferite cu Pearl Seas Cruises. Fiecare are propriile sale avantaje unice, luând în considerare unele dintre cele mai frumoase obiective turistice din America de Nord și Cuba. Citiți mai departe pentru câteva detalii cheie și imagini generale despre fiecare croazieră Pearl Seas.

Canada și New England Folia Fall

Aceasta este o croazieră de noapte 10 care explorează unele dintre cele mai frumoase locuri de-a lungul coastelor canadiene și Noua Anglie în toamnă. Pasagerii vor putea să iasă în evidență pe propriile balcoane private și să admire peisajul uimitor din confortul camerelor lor. Unele dintre opririle de pe această rută de croazieră includ orașul Quebec, Iles de la Madeleine, Charlottetown, Portland, Halifax și Bar Harbor. În fiecare zi, pasagerii vor avea ocazia să se bucure de diverse tururi și alte activități care să profite la maxim de fiecare moment al călătoriei lor.

Coasta Maine și porturile canadiene

Această croazieră Pearl Seas se desfășoară doar pentru nopți 7 și este extrem de populară între iubitorii de natură și pasionații de animale sălbatice, cu tot felul de posibilități de descoperire a vieții sălbatice care pot fi găsite de-a lungul traseului. Unele dintre popasurile din această croazieră includ Insula Campobello, unde președintele Franklin Roosevelt și-a petrecut mare parte din timpul liber și Insula Grand Manan, care oferă unele dintre cele mai bune observări de balene din lume.

Maritimes canadiene și calea maritimă St.

Dacă doriți să petreceți două săptămâni întregi, îndepărtându-vă de zgomotul și aglomerația civilizației și scufundați-vă în frumusețea coastelor canadiene, înscrieți-vă la Pearl Seas Cruises Canadian Maritimes și croaziera St. Lawrence. Se desfășoară pentru nopți 14 în total și explorează diverse zone din jurul Maritimes și nordul New England. Una dintre opțiunile cheie din acest turneu este Insula Prințului Edward, inspirația pentru celebrul roman „Anne of Green Gables”. Pasagerii vor putea, de asemenea, să exploreze Old Montreal, Quebec, Perce și alte locații uimitoare.

Marile Lacuri și Golful Georgiei

Vizualizați Marile Lacuri ca niciodată înainte în acest turneu al regiunii de croazieră 11-noapte Pearl Seas Cruises din regiune. Uimeste-te de maiestatea naturala a Cascadelor Niagara, inainte de a te indrepta in Windsor, din apropiere, pentru a arunca o privire asupra unor minunate create de om in Muzeul Henry Ford. Alte opriri includ zona insulelor 30,000 și insula Mackinac de-a lungul golfului Georgiei.

Lacuri minunate

Pentru o experiență pură a marilor lacuri, înscrieți-vă la această croazieră de noapte 7 de la Pearl Seas Cruises. Urcați la bordul navei senzațional de frumoase Pearl Mist pentru călătoria vieții. Vizitați singura moară de vânt olandeză din America de Nord din fermecătorul oraș Holland înainte de a vă opri în alte locații precum Insula Mackinac și Parry Sound.

Cuba Cultural Voyage

Pleacă în afara zonei nord-americane pentru o experiență ca niciun altul în Cuba. Așezați-vă pe plajele moi cu nisip, cu nisip alb sau explorați străzile colorate ale orașului și înmuiați o parte din cultura vibrantă a Cuba pentru tine. Vizitați fosta casă a lui Ernest Hemingway și pierdeți-vă în superbe grădini botanice din Cienfuegos. Fiecare zi este o nouă aventură în această minunată croazieră din Pearl Seas Cruises. website