Stațiunea Pend Oreille Shores, Idaho

Stațiunile Pend Oreille Shores se găsesc între Lacul Pend Oreille și Munții Selkirk. Această stațiune de lux oferă oaspeților experiența de a fi înconjurat de frumusețea naturii în timp ce se bucură de toate conforturile acasă. Această stațiune fantastică oferă apartamente complet amenajate cu unul, două și trei dormitoare pentru ca oaspeții să aleagă împreună cu toate facilitățile pentru a face șederea mai plăcută.

Pend Oreille Shores Resort Locuri de cazare

Fiecare unitate de tip de la Pend Oreille Shores Resort oferă atât opțiuni mici cât și mari pentru a oferi oaspeților un confort total în timpul șederii lor.

Unitățile dintr-un dormitor au 660 - 792 metri pătrați de spațiu în opțiunea lor de dimensiuni mai mici. Dimensiunea mai mare oferă oaspeților un spațiu complet 820 - 860 metri pătrați pentru a se deda. Aceste unități dorm patru persoane, oferind un pat de dimensiuni queen în dormitorul principal și un dormitor complet (unități mici) sau queen (unități mari). canapea în sufragerie. Unitățile care sunt situate la etaj au o punte cu vedere la lac. Unitățile de la nivelul inferior oferă și o punte cu vedere spre lac. Aceste unități de la parter au, de asemenea, doi pași care îi duc pe oaspeți în zonele de luat masa și de locuit. Fiecare unitate are două televizoare. Unul este situat în dormitorul principal, celălalt în sufragerie.

Unitățile cu două dormitoare prezintă 1056 - 1224 metri pătrați de spațiu în opțiunile lor de dimensiuni mai mici. Dimensiunea mai mare oferă oaspeților un spațiu complet 1304 - 1320 de metri pătrați pentru a se bucura. Aceste unități dorm pentru opt persoane. Șase oaspeți vor primi cazare privată. Dormitorul principal are un pat queen. Al doilea dormitor are două paturi duble. În sufragerie sunt disponibile și două canapele pentru dormitoare queen. Unitățile de la etaj au o punte care oferă oaspeților o vedere asupra lacului. Unitățile de la parter oferă o terasă care are și vedere la lac. Unitățile de la etaj au două trepte în jos în zona de zi sau de luat masa. Fiecare unitate are două televizoare. Unul poate fi găsit în dormitorul principal, în timp ce celălalt se află în zona de zi.

Fiecare unitate de la Pend Oreille Shores Resort oferă facilități făcute pentru a oferi oaspeților senzația de a fi acasă, având în același timp nevoie de nevoile lor de relaxare. Fiecare unitate are o bucătărie dotată cu toate aparatele și cină, pahar și articole de argint suficient pentru numărul de oaspeți pe care le deține fiecare unitate. Toate celelalte facilități de bucătărie, cum ar fi vase, tigăi, ustensile de gătit, tigăi pentru prăjituri, vase de caserolă, linguri de bucătărie, vase de cafea și alte elemente esențiale de bucătărie de care poate avea nevoie o familie. Facilități suplimentare, cum ar fi săpunul pentru vase, sare și piper și prosoape de hârtie sunt de asemenea disponibile. Fiecare unitate oferă, de asemenea, oaspeților instrumentele de care au nevoie pentru a-și păstra unitatea în ordine în timpul sejurului, cum ar fi tampoane SOS, mopuri și mături.

Camerele de dormit și dormitorul fiecărei unități de la stația Pend Oreille Shores Resort sunt dotate cu televizor și player Blu-Ray. Pernele, foile și păturile sunt, de asemenea, furnizate.

Băile din fiecare unitate au săpunuri, prosoape, pânze de spălat și uscător de păr.

Pend Oreille Shores Resort oferă, de asemenea, oaspeților câteva facilități suplimentare care pot fi verificate pentru utilizare. Printre acestea se numără fierul de waffle, ghiozdanele, jucăriile, scaunele înalte, cărucioarele, popcorn poppers, ghivece, ceainice, vase mari de gătit, procesoare alimentare, râșnițe de cafea, spumă aka cutii pentru ouă, perne în plus sau pături.

Facilitati

Una dintre atracțiile marcante ale stațiunii Pend Oreille Shores Resort este Clubul Atletic și Piscina. Oaspeții se pot relaxa în cadă cu hidromasaj interioară sau în aer liber sau înotând în piscina cristalină. Camere cu aburi și saune sunt, de asemenea, oferite pentru a ajuta oaspeții să găsească relaxarea pe care o caută oaspeții. Clubul sportiv oferă toate echipamentele pe care oaspeții le așteaptă într-un club cu servicii complete. Masini de alergat, terenuri de rachetă, o sală de greutate, greutăți gratuite, biciclete și pasageri sunt puse la dispoziție cu ușurință pentru oaspeții care caută o modalitate de a rămâne activ. Sunt disponibile, de asemenea, clase de exerciții și bronzare.

Magazinele din stațiunea Pend Oreille Shores

Pend Oreille Shores Resort oferă magazine în incintă pentru a se bucura de oaspeți. Pentru cei care se doresc dornici să cumpere și să adune suveniruri pentru cei care se întorc acasă, The Store este disponibil. De la gustări până la amenajări, la vinuri și băuturi spirtoase, Magazinul are tot ce este necesar pentru a face un sejur complet.

Magazinul Espresso oferă oaspeților exact ceea ce au nevoie pentru a pleca pentru ziua incitantă din stațiune. Acest magazin cu servicii complete face ca băuturile specializate să aibă nevoie și să se aștepte.

Evenimente

Pend Oreille Shores Resort dispune de un centru de evenimente unde oaspeții pot programa evenimente viitoare. Această zonă oferă loc pentru meșteșuguri, întâlniri și alte evenimente pe care oaspeții trebuie să le găzduiască în timp ce vizitează proprietatea.

Activități în zonă

Activitățile sunt abundente în zona din și în jurul stațiunii Pend Oreille Shores. În lunile de vară, oaspeții se vor putea bucura de pescuit, drumeție, canotaj, schi, înot lac, golf, călărie, caiac și ciclism montan.

De asemenea, lunile de iarnă oferă numeroase activități pentru ca oaspeții să participe. Schiul de fond, snowmotingul, pescuitul, snowboardingul și plimbările cu sania sunt doar câteva dintre activitățile care îi pot menține pe oaspeți activi în lunile mai reci.

Sandpoint din apropiere oferă, de asemenea, oaspeților posibilitatea de a experimenta o mare varietate de evenimente. Oferind totul de la Rodeo, concerte și evenimente sportive, Sandpoint are ceva pentru care toată lumea să se bucure.

47390 Hwy 200, Hope, ID 83836, Telefon: 208-264-5828