Scapari De Weekend Din Pennsylvania: Silverstone Inn And Suites

Amplasat într-un conac de piatră din secolul 18, situat pe o fermă de sirop de arțar 15-acre, în inima județului Amish Lancaster, Silverstone Inn and Suites este un han fermecător de pensiuni, care oferă o evadare fără chintesență din Pennsylvania. Situat la aproximativ un kilometru de parcul de distracții al Olandei Minunilor și de Ferma și Casa Amish, hotelul istoric oferă spații de cazare luxoase, cu băi și șeminee, băi cu jacuzzi romantice și punți private cu vederi frumoase. Un salon elegant are un bar cu panouri din lemn, mobilier antic și un șemineu, iar un mic dejun gastronomic este servit în sala de mese formală în fiecare dimineață.

Cazari oaspete

Silverstone Inn and Suites oferă camere frumos amenajate sub forma a cinci camere de oaspeți, două apartamente de lux și o cabană privată. Numiți după copaci maiestuosi din moșie, care pot fi văzuți de la ferestre, camerele și apartamentele au pardoseală din lemn de esenta tare, paturi cu perne cu regele sau regine, îmbrăcate în fire de bumbac egiptean și colturi de duvet în stil european, și Băile din apartament au baie de jacuzzi / duș, prosoape de lux și halate de baie și articole de toaletă de marcă. Suitele beneficiază de spații de relaxare spațioase, cu fotolii tapițate, birouri și scaune antice, șeminee cu gaz, iar facilitățile moderne în cameră în toate cazările includ televizoare cu ecran plat cu canale prin cablu, climatizare individuală cu răcire și încălzire, ceas / radio, telefoane, seifuri de depozitare în cameră, uscător de păr, fier de călcat și plăci de călcat și internet wireless gratuit.

Butternut Cottage este o cabană fermecătoare cu o cameră de piatră, care a fost construită în urmă cu 260 ani și oferă o escapadă romantică pentru doi. Cabina este dotată cu un pat cu perne de dimensiuni superioare îmbrăcate în cearceafuri din bumbac egiptean, cu fir de înaltă calitate în stil european și o baie de baie recent renovată, cu duș și toaletă, prosoape de lux și articole de toaletă de marcă. O zonă de relaxare spațioasă are o canapea confortabilă din piele și șemineu cu gaz, iar facilitățile moderne includ un televizor cu ecran plat cu canale prin cablu, control individual al climatizării cu răcire și încălzire și internet wireless gratuit.

Masă

Un mic dejun gratuit este servit în fiecare dimineață în sala de mese și include alegerea unui bucătar pentru prepararea micului dejun, cum ar fi clătite în stil olandez, prăjitură franceză, omlete de țară sau quiche du-jour. Oaspeții se pot bucura, de asemenea, de pâine și produse de patiserie proaspăt coapte, fructe de sezon, cereale și iaurt, precum și cafea columbiană proaspătă, ceai și sucuri.

Facilități și agrement

Facilitățile includ un mic dejun gratuit în fiecare dimineață și un salon elegant, cu un bar cu panouri din lemn, mobilier antic și un șemineu unde oaspeții se pot relaxa.

Pachete

Pachetele exclusive de la Silverstone Inn and Suites includ pachetul de aniversare sau aniversare, care oferă un buchet colorat de flori cu o vază de păstrare, căpșuni acoperite cu ciocolată sau un sortiment de bomboane de ciocolată fine și o sticlă gratuită de suc de struguri spumant / vin local / șampanie / vin spumant).

Nunti si Evenimente

Silverstone Inn and Suites satisface evenimente și funcții speciale, precum nunți și oferă utilizarea exclusivă a hambarului de la Silverstone, un hambar bancar din Lime Stone și Timber, vechi de 200, în vârstă de XNUMX. Cu podea originală, încadrare din lemn masiv și candelabre elegante, Barn oferă o locație rafinată atât pentru întâlniri intime cât și mai mari și se bucură de încălzire și aer condiționat pe tot parcursul anului. Barnul are, de asemenea, o curte spațioasă în aer liber și un pavilion rustic și un șemineu masiv din piatră, cu plăci de piatră de pavilion originale, care oferă oportunități de fotografie uimitoare. Silverstone Inn and Suites oferă, de asemenea, o varietate de servicii, inclusiv meniuri de catering și personalizate, prăjituri cu șampanie și servicii complete de bar, precum și o echipă profesională de management de evenimente pentru a vă ajuta cu toate detaliile.

Atracții locale

Situat în inima Amish Country, în județul Lancaster, Silverstone Inn and Suites este înconjurat de o multitudine de lucruri de văzut și de făcut atât pentru iubitorii culturii, cât și pentru fanaticii în aer liber. Activitățile locale includ explorarea drumurilor din spate și a terenurilor agricole rulante din județul Lancaster și explorarea standurilor de pe marginea drumului Amish, gustul unei înghețate de casă proaspete la o fermă de lapte și cumpărături pentru mobilier și cuverturi handmade de-a lungul drumului. Petreceți-vă o zi în Satul Intercercului și mâncați covrigi moale autentici din Pennsylvania și beți limonadă de casă sau faceți un tur al districtului istoric din centrul orașului Lancaster și a muzeelor ​​sale frumoase, galeriilor și bisericilor. Vizitați faimoasele poduri acoperite din județul Lancaster și faceți un picnic în apropiere sau bucurați-vă de una dintre numeroasele piețe ale fermierilor proeminenți din zonă. Alte atracții de top din regiune includ cumpărăturile de epocă, degustarea bomboanelor handmade, vizitarea muzeelor, site-urile istorice, galeriile și podgoriile pentru degustarea vinului.

62 Bowman Road, Lancaster, PA 17602, Telefon: 877-290-6987 sau 717-290-6987

Escapări de weekend din Philadelphia, Lucruri de făcut în Lancaster