Porcul - Pe Plajă În Dorset, Anglia

Porcul - pe plajă este o conacă frumos restaurată din secolul 16, amplasată într-un cătun pitoresc, cu vedere spre golful Studland. Construit în 1825 ca casă de pe litoral, hotelul emană fantezie gotică, cu mai multe coșuri de fum, ferestre mulate și gargouri și o frumoasă linie de acoperiș a turnurilor și dormitoarelor din plăci de piatră Portland locale. Casa de țară superba moale are camere de oaspeți luxoase, inclusiv trei ascunzătoare private și două apartamente, un restaurant premiat, cu meniu de bucătărie și grădină privată și două săli de tratament spa.

Hotelul are vedere la mătura largă a golfului Studland, renumit pentru a fi punctul de vedere din care Churchill, Eisenhower și regele George al VI-lea au urmărit trupele să practice debarcările din Ziua D. Porcul - pe plajă se află la o scurtă plimbare până la o frumoasă plajă cu nisip.

Cazari oaspete

Porcul - pe plajă oferă camere confortabile, contemporane, în stil rural, de la camere standard până la apartamente luxoase, cu vedere la ocean spectaculoasă. Camerele și apartamentele variază ca dimensiune și aspect, dar au paturi duble, duble, queen sau king-size, din bumbac crocant, și confortabile confortabile, și băi cu baie privată cu dușuri, băi de baie înmuiate, prosoape de pluș și halate de baie și organice Facilități pentru baie Bramley. Facilitățile din cameră includ televizoare HD cu ecran plat, radio digitale retro Roberts, mini frigidere și baruri complet echipate, mașină de cafea Nespresso și seturi de preparare a ceaiului și internet wireless gratuit.

Masă

Restaurantul Conservatory oferă un meniu sezonier, care se schimbă zilnic, de bucătărie creativă și inovatoare, creat din ingrediente și produse proaspete, provenite local, incluzând carne afumate în casă, pește și fructe de mare proaspăt prins și salate și legume din grădina de legătura alăturată. Mâncarea este servită într-un conservator cu efect de seră victorian la mesele din lemn spălat cu tacâmuri de epocă și împerecheată cu vinuri fine din întreaga lume. Restaurantul oferă, de asemenea, un meniu gustativ, care este servit în grădina terasă în lunile de vară.

Snug Bar oferă un loc confortabil pentru băuturi cu canapele de pluș, fotolii supradimensionate și panouri din lemn bogate. Meniul oferă o varietate de beri meșteșugărești locale, vinuri fine, băuturi spirtoase independente și cocktail-uri semnate, care pot fi savurate la foc, în salon, pe terasa în aer liber sau pe gazon.

Locuri de vizitat: Barcelona, ​​Dublin, Noua Zeelandă, Glasgow, Londra, Phuket, CZ, Anglia, Safari, Vietnam, Turcia, luna de miere europeană

Facilități și agrement

Porcul - de pe plajă oferă o masă premiată la restaurantul Conservatory și librări artizanale la Snug Bar. Hotelul are un centru spa unde oaspeții se pot bucura de masaje și tratamente corporale, iar în regiune există kilometri de trasee de drumeție. Cizmele și umbrelele Hunter Wellington sunt la îndemână pentru ca oaspeții să le împrumute, iar o grădină de bucătărie frumoasă furnizează restaurantului produse proaspete. Hotelul se află la cinci minute de mers pe jos de o frumoasă plajă, iar alte activități includ călărie, caiac, canoe, canotaj, plajă și călăria cu aburi Swanage.

Printre atracțiile pitorești ale lui Dorset se numără Insula de Purbeck, care este plină de plaje frumoase, plimbări pe coasta de pe stânci, sate perfecte cu cărți poștale și aventuri pline de distracție, locuri pitorești precum Lulworth Cove și Castelul Corfe, precum și Bournemouth, Poole și Swanage. Knoll Beach oferă navigație excelentă, windsurfing, ski nautic și surfing, iar Middle Beach este perfectă pentru caiac și kite-surfing. Accesați plimbarea Studland Beach, al doilea război mondial, înscris în patrimoniul englez și faimosul fort Harry sau plimbați-vă de-a lungul potecii de pe coasta de sud-vest, care are vederi spectaculoase.

Manor House, Manor Rd, Studland, Swanage BH19 3AU, Marea Britanie, site-ul web, Telefon: 44-19-29-45-02-88