Locuri De Vizitat În Washington Dc: Smithsonian National Museum Of Natural History

Situat în Washington, DC, Smithsonian National Museum of Natural History este un muzeu expansiv, care are o varietate de exponate și activități dedicate conservării și promovării geologiei, biologiei și istoriei naturale. Mai multe lucruri de făcut în Washington, DC

1. Istorie


În martie 17, 1910, Muzeul Național de Istorie Naturală a deschis ca Muzeul Național. Acest muzeu a avut o varietate de teme și afișaje care au abordat subiecte, precum istorie, istorie naturală și artă. În timpul Primului Război Mondial, Muzeul a fost folosit pentru Biroul de Asigurări pentru Risc de Război, astfel încât a fost închis și neocupat ca muzeu.

După primul război mondial, în 1957, oficialii au decis că Muzeul Național va fi împărțit în două categorii: Muzeul de Istorie și Tehnologie și Muzeul de Istorie Naturală. Astfel, tot ce s-a încadrat în porțiunea de istorie și tehnologie a Muzeului s-a mutat într-o locație separată, care s-a deschis oficial la începutul 1964. Apoi, arta și portretele au fost mutate într-o locație din 1968. În primăvara anului 1969, Muzeul a fost numit oficial drept Muzeul Național de Istorie Naturală.

Astăzi, Muzeul Național de Istorie Naturală are, de asemenea, un centru de sprijin pentru muzee în Suitland, Maryland, unde se află o varietate de colecții și laboratoare.

2. Atracții permanente


Muzeul Național de Istorie Naturală are peste 125 milioane de articole în colecția lor permanentă. În timp ce majoritatea sunt afișate chiar la Muzeul, unele sunt situate la Centrul de Asistență Muzeal. Atracțiile permanente ale Muzeului sunt împărțite și organizate în științe, inclusiv Antropologie, Zoologie, Entomologie, Paleobiologie, Botanică și multe altele ~

3. Atracții speciale


În plus față de vasta colecție permanentă a Muzeului, Muzeul Național de Istorie Naturală găzduiește în mod regulat și afișează o serie de atracții speciale pe tot parcursul anului. Deoarece atracțiile speciale ale Muzeului se schimbă continuu, verificați site-ul oficial al Muzeului sau contactați-le pentru a găsi o listă actualizată a atracțiilor speciale.

Peisaje primordiale: Islanda dezvăluită este o expoziție care afișează opera lui Feodor Pitcairn, fotograf și Ari Trausti Guomunddson, care este poet. Împreună, perechea afișează și surprinde cum este viața în locația îndepărtată a Islandei. Această expoziție va fi expusă până la 2017 aprilie.

100 Serviciul Parcului Național din America de ani: Conservare, bucurare, inspirație este o expoziție specială dedicată istoriei și serviciului Parcului Național. O combinație de peste 50 fotografii și documente sunt afișate pentru a prezenta istoria bogată și de impact a Serviciului Parcului Național. Această expoziție va fi prezentată până în 2017 august.

21st Cea mai bună fotografie anuală a celor mai bune fotografii ale naturii Windland Smith Rice International Exhibition vitrine 83 fotografii realizate de fotografi care au călătorit în lume și au combinat vreme și condiții riscante și periculoase. Această expoziție este în colaborare cu concursul Windland Smith Rice pentru cele mai bune fotografii ale naturii. Vizitatorii pot explora această expoziție până în 2017 septembrie.

4. Oportunități educaționale


Muzeul Național de Istorie Naturală are o varietate de oportunități educaționale disponibile pentru oameni de toate vârstele. De fapt, marea varietate de programe educaționale le-a determinat să fie cunoscute drept „unul dintre cele mai mari locuri de învățare științifică din lume”.

Oportunitățile educaționale ale Muzeului se împart în următoarele categorii; Copii 10 și Under și Familii, Adolescenți 11 și Up și Educatori. Copiii și familiile mai tinere pot participa la o serie de activități, cum ar fi Q? Rius jr.?, Care va încuraja participanții să exploreze lumea din jurul lor.

Adolescenții sunt capabili să participe la o varietate de activități educaționale care sunt similare cu cele la care pot participa copiii mici. Dar, programele disponibile pentru adolescenți sunt mai provocatoare și intensive. Una dintre cele mai populare oportunități educaționale pentru adolescenți este DA! Internship. DA! Stagiul este disponibil pentru adolescenții între 13 și 19 ani, înscriși la liceu și sunt interesați să urmeze o carieră legată de știință. În timpul programului de internship, participanții vor avea acces la facilitățile și informațiile pe care oaspeții generali ai muzeului nu le au, precum și oportunitatea de a participa la ateliere, activități care îi vor pregăti pentru colegiu și vor stimula o discuție TED.

În ceea ce privește educatorii, aceștia pot să-și înscrie cursul pentru o excursie pe teren sau să utilizeze resursele online ale Muzeului pentru activități și prezentări la clasă. Muzeul de Istorie Naturală are două programe diferite: unul pentru clasele K până la 5, iar celălalt pentru clasele 6 până la 12. Fiecare program de călătorie oferă studenților o șansă diferită și unică de a explora Muzeul și de a afla despre științele naturii.

Pentru mai multe informații despre oricare dintre oportunitățile educaționale de la Muzeul de Istorie Naturală, accesați site-ul oficial al Muzeului sau vizitați sau contactați-le în timpul orelor standard de funcționare.

10th St. & Constitution Ave. NW, la Washington, DC 20560, telefon: 202-633-1000