Port Canaveral, Florida Lucruri De Făcut: Turnul De Explorare

Turnul de explorare poate fi găsit de-a lungul stării coastei de est a Florida, în orașul Port Canaveral. Site-ul este un reper arhitectural remarcabil al statului, oferind atât educație cât și distracție pentru vizitatorii de toate vârstele. Pe lângă exponate, Exploration Tower oferă și facilități unice și spații pentru evenimente speciale.

Vizitatorii vor găsi șapte etaje diferite, pline cu activități interactive și exponate în cadrul Turnului de explorare, oferind experiențe distractive și educaționale pentru toată lumea. Oaspeții pot accesa atât punțile de observare în exterior cât și în interiorul Turnului Exploratiei, precum și un magazin de cadouri, o cafenea, un auditorium, aproape 5,500 metri pătrați de exponate interesante și multe altele. Personalul de la Turn este întotdeauna angajat să ofere vizitatorilor o experiență pe care nu o vor uita niciodată.

Misiunea Turnului de Explorare este de a oferi vizitatorilor o experiență memorabilă și plăcută. Expozițiile și galeriile interactive permit oaspeților să afle mai multe despre mediul și originile Port Canaveral în profunzime, precum și să afle despre starea Florida în general. Vizitatorii vor avea șansa să afle despre istoria porturilor în timp ce se îndreaptă prin Turnul de Explorare și numeroasele sale exponate. Turnul de explorare se străduiește să inspire și să educe mințile tinere prin tehnologia și știința sa angajatoare.

Vizitatorii pot viziona un film unic, interactiv, pe ecranul cu două etaje al Exploration Tower, în auditoriul interactiv, care poate seta șaptezeci și doi de invitați. Oaspeții vor afla despre natura vibrantă a Port Canaveral, precum și de unde a început și cum s-a transformat Portul în ceea ce este în zilele noastre. Numeroase exponate permit vizitatorilor să exploreze și să învețe mai multe despre populațiile din zonă ale popoarelor autohtone, primii coloniști ai regiunii din Europa și istoria interesantă a Port Canaveral.

Turnul de explorare oferă, de asemenea, o hartă și o masă interactivă, la scară largă, care permite vizitatorilor să exploreze mediul și originile din Florida Centrală de acum mulți ani până în zilele noastre moderne. Oaspeții pot încerca să fie pilot în timp ce navighează pe o barcă spre navele de croazieră situate în portul Canaveral. Vizitatorii vor saluta nava de croazieră la sosire, precum și vor afla totul despre cum este să faci parte din stilul de viață maritim al Port Canaveral.

Etajul al șaptelea al Turnului de Explorare oferă vederi panoramice care nu au mai fost văzute până acum despre Port Canaveral și navele sale de croazieră, precum și vederi ale Centrului Spațial Kennedy. Puntea de observare în aer liber de la etajul al șaptelea al Turnului este cel mai bun loc pentru oricine dorește să urmărească o rachetă lansată de racheta Kennedy Space Center. Amplasat la șapte povești de la sol, promenada deschisă permite oaspeților să vadă o lansare a rachetelor ca în alt loc din Port Canaveral. Oaspeții pot utiliza telescoapele high-end furnizate pe puntea de observație pentru a obține o vedere uimitoare neinhibată și apropiată a rachetei, atât înainte cât și în timpul lansării. Orice pasionat de astronomie și înfricoșător se va bucura de puntea de observare în aer liber noaptea pentru a vedea cele mai bune vederi ale stelelor din oraș.

670 Dave Nisbet Drive, Port Canaveral, Florida, Telefon: 321-394-3405