Post Ranch Inn, Big Sur, Ca

Construit pe o stâncă 1,200 înălțime deasupra Pacificului, Post Ranch Inn este un refugiu idilic înconjurat de o zonă cu o splendoare spectaculoasă și oferă destinația finală pentru o evadare de lux. Îmbrăcând frumusețea dramatică a coastei californiene cu priveliște uluitoare la munte, pădure și ocean, acest hotel de lux Big Sur California este decorat în tonuri pământești și are arcade înalte și luminatoare mari, care îmbină perfect sanctuarul cu mediul înconjurător. Ascensorul îndepărtat și romantic oferă spații de cazare de lux, bucătărie de talie mondială, facilități și facilități, inclusiv un spa complet de servicii, o serie de activități gratuite și ospitalitate plină de grație.

Cazari oaspete

Post Ranch Inn are camere de oaspeți 39 sub formă de cabine, căsuțe și case private, care sunt așezate de-a lungul unei alunecări stâncoase a stâncii din California și au vederi uluitoare. Proiectate pentru a se îmbina în peisajele din jur și construite din lemn de seară reciclată în mod organic, camerele au paturi de dimensiuni superioare, cu perne în jos, și băi cu baie cu cadă spa pentru două persoane, dușuri separate, halate de baie din plus și facilități de lux. Spațiile de locuit aerisite au șeminee cu ardere din lemn, minibar-uri gratuite, aparat de cafea cu cafea și ceai gourmet, sisteme de muzică digitală cu canale 45 și punți private cu vedere la ocean sau la munte. Unele camere au cadă cu hidromasaj privată în aer liber.

Facilitățile moderne din toate unitățile de cazare includ paturi confortabile cu lenjerie organică, șeminee cu ardere din lemn, căzi spa interioare, punți private cu căzi exterioare din oțel inoxidabil și vederi spectaculoase, pardoseli încălzite, stereo cu sisteme de muzică digitală, stații de andocare iPod și mini-baruri complet dotate . Alte facilități includ facilități de baie organică, haine de pluș, un serviciu de închidere nocturnă și curățenie zilnică, uscător de păr, fier de călcat și scânduri de călcat, seifuri în cameră, bastoane de mers și binoclul.

Două case private, și anume Post House și South Coast House, oferă conforturi confortabile și luxoase în afara casei, cu livinguri și săli de mese spațioase, bucătării complet echipate cu aparate și ustensile de design, dormitoare confortabile cu dimensiuni king sau queen. paturi cu lenjerie de lux și băi private. Casele au punți spațioase, cu cadă cu hidromasaj în aer liber, curte private și terase cu vedere la ocean glorioasă și facilități moderne.

Masă

Post Ranch Inn găzduiește aclamatul restaurant finant, Sierra Mar, care servește bucătărie gastronomică și vinuri premiate pe un fundal de vederi uluitoare asupra oceanului de la ferestrele de la podea până la tavan. Meniurile cu patru feluri de preț-fixe sunt create de Chef-ul executiv Elizabeth Murray, folosind ingrediente și produse sezoniere, provenite local și sunt însoțite de vinuri noi și din lumea veche, atât de la moșii prestigioase, cât și de micii producători doritori.

Facilități și recreere

Post Ranch Inn oferă o serie de facilități și facilități de primă clasă, inclusiv un mic dejun gastronomic servit în fiecare dimineață, ședințe de yoga dimineață, tratamente de întinerire a spa și servicii de transfer gratuite. Ranch găzduiește două piscine spa infinite și o piscină încălzită, precum și un centru de fitness complet echipat și un spa complet de servicii. Două magazine de tip boutique, Post Gallery și Mercantile vând o gamă largă de bijuterii, îmbrăcăminte, artă plastică, articole de casă și artă. Hotelul oferă, de asemenea, o mulțime de aventuri în aer liber, cum ar fi plimbări naturiste ghidate, tururi de bucătărie în grădina de bucătărie, ședințe stargazante, vizionarea balenelor, discuții despre artă și vizitarea frumoaselor plaje și parcuri din jur.

Nunti si Evenimente

Purtând seninătate, confidențialitate și intimitate, Post Ranch Inn oferă un loc spectaculos pentru ceremonii de nuntă, elopimente, recepții și luna de miere. Hanul poate găzdui o ceremonie pentru până la 75 persoane cu vederi uluitoare asupra Oceanului Pacific, precum și opțiuni mai intime de ceremonii de elopement pentru grupuri mai mici de pe puntea uneia dintre casele private, cum ar fi Oceanul sau Cliff House. Bucătăria premiată și cateringul sunt oferite de restaurantul apreciat, Sierra Mar, iar hotelul oferă o varietate de pachete exclusive pentru toate bugetele și dorințele.

47900 CA-1, Big Sur, CA 93920, Telefon: 831-667-2200

Mai multe escapade de weekend în nordul Californiei