Râul Potomac Washington DC

Întinzându-se în total 400 mile, râul Potomac curge de la Potomac Highlands din Virginia de Vest până la Oceanul Atlantic, prin Golful Chesapeake. Este unul dintre cele mai mari râuri de pe coasta Atlanticului, cu peste 5 milioane de oameni care trăiesc în bazinul său hidrografic și este un râu extrem de istoric și important pentru Statele Unite, George Washington însuși a decis să stabilească capitala națiunii pe malurile Mării. Râul Potomac datorită avantajelor pe care le-a oferit atât ca sursă de apă, cât și ca rută comercială.

Râul Potomac curge chiar prin Washington DC, alături de monumente de renume mondial precum Martin Luther King, Jr. Memorial, Lincoln Memorial, Ronald Reagan Washington National Airport, zona istorică a Georgetown, Pentagonul și multe altele. Acest lucru îl face să fie o parte extrem de populară de agrement și turistică din capitala națiunii, cu multe parcuri și locații minunate pe malul apei, care pot fi găsite în jurul DC, unde oamenii se pot plimba, caiac, pește și pur și simplu admiră frumusețea râului Potomac și peisajul din jur. .

Cele mai bune spoturi de-a lungul râului Potomac din Washington DC

Potomac rulează de-a lungul sau prin multe zone și cartiere importante din Washington DC, inclusiv Georgetown, Palisades și Foxhall Crescent, continuând până în Bethesda. Există o mulțime de locații minunate pentru ca oamenii să se bucure de râul Potomac din Washington DC și iată câteva detalii despre cele mai populare locuri:

- Georgetown - Acest cartier istoric, numit după George Washington însuși, este situat chiar pe râul Potomac și este, de asemenea, casa multor monumente din Washington DC, cum ar fi Old Stone House, Volta Bureau și PNC Bank. Plin de magazine de top și restaurante populare, este un cartier minunat de explorat, cu caiac pe râul Potomac și ciclism popular în această zonă. Îndreptați-vă spre Parcul de apă din Georgetown pentru câteva vederi frumoase ale Potomacului.

- Port național - Deschis în 2008, National Harbour s-a dezvoltat rapid într-unul dintre cele mai tari locuri din Washington DC pentru ca localnicii și turiștii să se adune și să aibă momente bune. Zona este plină de hoteluri, restaurante, magazine, condominii și multe altele, precum și un port de agrement complet. Kayaking-ul în jurul Portului Național este foarte popular, iar numeroasele bărci de aici fac din el un loc minunat pentru a admira râul Potomac.

- George Washington Memorial Parkway - Situat în Arlington, chiar lângă Aeroportul Național Washington Ronald Reagan, George Washington Memorial Parkway este un alt loc frumos pentru a aprecia și admira râul Potomac. Parcul național, această zonă găzduiește diverse memoriale și spații verzi frumoase, precum și oferă un acces ușor la multe alte atracții și repere DC.

Lucruri de făcut pe râul Potomac din Washington DC

Există multe activități diferite pentru a vă bucura pe râul Potomac din Washington DC. Activitatea cea mai simplă și cea mai obișnuită dintre ele este pur și simplu să vă plimbați pe diferite întinderi ale râului, în special prin locațiile enumerate mai sus precum Georgetown și National Harbour, precum și alte zone precum cartierul Alexandria și Parcul Național Great Falls, care este situat la o mică unitate de condus la nord de capitală. Există multe parcuri și locuri diferite pentru a sta pur și simplu și pentru a aprecia râul Potomac și pentru a fotografia câteva fotografii ale acestuia.

Ciclismul și alergarea oferă, de asemenea, modalități de a vă menține în formă în timp ce vă bucurați de Potomac. Diferite trasee de drumeție și ciclism pot fi găsite în jurul Washington DC și în împrejurimi, unul dintre cele mai populare fiind Capital Crescent Trail, care pornește în Georgetown și se îndreaptă spre Bethesda. Chesapeake și Ohio Trailpath sunt o altă opțiune bună și, de asemenea, începe în Georgetown. Aceste trasee sunt folosite pe tot parcursul anului și nu este neobișnuit să vezi mulți oameni care fac jogging și mersul pe bicicletă pe traseul Potomac în toate perioadele anului. S-ar putea să observați chiar și un pescar care caută bas urban în locații precum Fletcher's Cove.

Desigur, este posibil, de asemenea, să ieși acolo chiar pe apele râului Potomac. Închirieri de caiac și excursii de caiac ghidate pot fi găsite în jurul Washington DC de la companii precum Calleva's Liquid Adventures - 25 Ericsson Rd, Cabin John, MD 20818 (301 216-1248) și Active Nature - Poolesville, MD (202 262-5312) fiind doar câteva exemple. Multe dintre aceste excursii în caiac fac parte din diverse obiective și repere mari din jurul DC, sau puteți pur și simplu să închiriați câteva caiace și să vă deplasați pe Potomac pentru propriile aventuri. Tururi turistice cu barca de-a lungul râului Potomac pot fi, de asemenea, savurate în diverse locații.