Piața Red Hills, Oregon

Pentru o experiență excelentă în Oregon, vizitați piața Red Hills. O locație cheie în inima statului Beaver, Red Hills Market reunește sub un singur acoperiș cei mai buni fermieri, bucătari și proprietari de vină din zona înconjurătoare, oferind un meniu inegalabil de delicii delicioase pentru mese minunate în orice moment al zilei. Dublându-se atât ca piață, cât și ca restaurant, Red Hills Market este o destinație culinară incredibilă pentru rezidenții și vizitatorii din Oregon, deschizând ușile explorării culinare într-una dintre cele mai pitorești părți din nord-vestul Pacificului.

Povestea Red Hills Market

Red Hills Market și-a deschis ușile destul de recent în 2011, dar istoria acestei locații se întoarce cu mulți ani mai devreme. De la o vârstă fragedă, Jody și Michelle Kropf au împărtășit același vis și ambiție: să creeze și să își deschidă propria destinație culinară în inima Văii Willamette.

Inspirati de frumusetea zonei si istoria sa bogata, Jody si Michelle au visat sa faca un loc unde oamenii sa se poata reuni in orice moment al zilei, bucurandu-se de mancare exceptionala, vin minunat, companie buna si multe altele. Piața Red Hills s-a născut în mintea lor în urmă cu mulți ani și a adus în sfârșit viață în 2011. Acum, acesta este unul dintre cele mai bune locuri din vale pentru persoanele care au nevoie de o locație confortabilă și prietenoasă, în care să se așeze, să se relaxeze și să își răspundă simțurile.

Mic dejun la Red Hills Market

Unul dintre cele mai bune avantaje ale vizitei Pieței Red Hills este că aceasta nu este doar o locație de prânz sau cină; puteți lua masa la Red Hills Market aproape în orice moment al zilei, cu micul dejun servit până la 11am. Opțiunile de mâncare pentru micul dejun includ tot felul de mâncăruri tradiționale, precum ovăzul tăiat cu oțel și sandvișurile pentru micul dejun, precum și oferte mai exotice, cum ar fi pâinea prăjită cu somon afumat în casă, clătitele cu alune și delicioasele burritos pentru micul dejun

Prânz și cină la Red Hills Market

Meniul de la Red Hills Market este același atât pentru prânz, cât și pentru cină, cu o selecție excelentă de aperitive, salate, supe, sandwich-uri și pizza disponibile pentru toate gusturile și preferințele. Mușcăturile ușoare de aici includ Pâine cu Lemn și Legume cu Fierbere din Lemn, o placă de brânză locală și importată fiind o altă opțiune populară, iar cartofii prăjiți cu sos de brânză bleu fiind excepțional delicios. Ciorbele sunt de sezon, cu o gamă largă de ingrediente locale și produse proaspete utilizate pe tot parcursul anului.

Sandwich-urile pot fi achiziționate atât la dimensiuni mari, fie la jumătate, cu opțiuni fără gluten disponibile. Unele sandwich-uri populare de la Red Hills Market includ RHM Veggie, Sandwich-ul de pui prăjit, RHM Reuben și șarmul afumat Hill Farms. Nu în ultimul rând, pizzele cu lemne sunt unele dintre cele mai bune lucruri pe care poți spera să le consumi la Red Hills Market, așa că cu siguranță nu vrei să ratezi, unele dintre cele mai frumoase opțiuni fiind Smoked Jerk Chicken Pizza, American Coppa Pizza și Farmer Market Market Veggie Pizza. Opțiuni simple sunt disponibile și pentru oaspeții tineri, exemple fiind o simplă pizza cu brânză sau o plăcuță pentru copii sampler, cu o gamă de gustări gustoase pentru toate gusturile.

Băuturi la Red Hills Market

Pe lângă mâncarea minunată, Red Hills Market oferă și o selecție de băuturi alcoolice de înaltă calitate pentru a se potrivi cu orice dispoziție. Există mai mult de 200 diferite beri și vinuri locale și importate pe care să le savureze, personalul fiind întotdeauna fericit să împărtășească sfaturi și recomandări. Pe lângă bere și vin, veți găsi și un super set de cocktailuri la Red Hills Market, unele dintre cele mai populare opțiuni fiind Market Mimosa, Spicy Bloody May și RHM Baird Hot Apple Toddy.

Stați la Red Hills Market

Dacă doriți cu adevărat să profitați la maxim de vizita dvs. la Red Hills Market, este posibil să rămâneți pe site la „The Market Lofts”. Amplasat deasupra pieței Red Hills, Loft-urile de piață sunt complet mobilate și decorate frumos, oferind acces rapid și ușor la sine, precum și numeroasele crame și alte locații cheie din întreaga țară a vinului Oregon. De aici puteți alege două mansarde: Suite Modern cu un dormitor și Studio King King de lux.

Suita cu un dormitor oferă o zonă de locuit individuală deoparte din dormitor, care are un pat queen-size și șemineu confortabil, în timp ce studioul are un plan deschis și un pat imens. Ambele spații se măsoară la mai mult de 600 metri pătrați și sunt ideale pentru cupluri sau grupuri de până la patru persoane, fiecare cameră având o canapea extensibilă și o zonă de bucătărie, precum și băi superbe cu încălzire în pardoseală și dușuri mari. website