Redwood National Park În California

Mulți oameni știu că lemnele roșii sunt cei mai înalți arbori din lume, iar acești copaci sunt ceea ce în mod obișnuit îmi vine în minte atunci când auzi numele Redwood National și State Parks, California. Cu toate acestea, parcurile sunt mult mai multe decât lemnele roșii. De asemenea, păstrează păduri de stejar, vaste praduri, aproape 40 mile de coastă accidentată și drumuri sălbatice. Peisajul verde al parcurilor a fost, de asemenea, acasă pentru mii de ani.

1. Campgrounds


Redwood National and State Parks, CA, oferă patru locuri de camping dezvoltate pentru vizitatorii care doresc să tabereze în parcuri: Elk Prairie, Jedediah Smith, Gold Bluffs Beach și Mill Creek. Un site de ghid pentru camping este disponibil pe site-ul parcului pentru a ajuta vizitatorii să decidă care este cel mai potrivit pentru ei. Rezervările sunt necesare pentru camping și se pot face prin sistemul de parc din California.

Campul Elk Prairie oferă acces la mai mult de șaptezeci de mile de trasee pentru biciclete și drumeții, cabine și programe sezoniere conduse de alergatori. De aici, campingii se pot bucura de privirea căprioarelor cu coadă neagră și a elanului Roosevelt din Elk Prairie, precum și a securilor antice de coastă. Situat în magnificul pădure de securi în creștere veche, Jedediah Smith Campground oferă cabane, pescuit, înot, programe de focuri de sezon și trasee de drumeție.

Campingul Gold Bluffs Beach este situat de-a lungul coastei Pacificului, oferind o secțiune retrasă a plajei, precum și șaptezeci de mile de trasee pentru biciclete și drumeții. Vizitatorii pot vedea, de asemenea, Fern Canyon și pășunind elanul Roosevelt. Arțarii cu turnuri, securi de tineri de coastă și adulți adapostesc Mill Creek Campground. Campingul oferă mai multe trasee de drumeție, programe sezoniere conduse de ranger și acces la Mill Creek.

Vizitatorii care doresc să facă o excursie sau o tabără în backcountry trebuie să obțină un permis în persoană, fie de la Centrul de vizitare Kuchel sau Hiouchi, cu până la douăzeci și patru de ore înainte. Drumeții și campingul din backcountry oferă posibilitatea de a se îndepărta de tot și pentru drumeții să aibă traseul în sine. Parcurile naționale și de stat din Redwood conțin opt locuri de camping în țară și peste 200 mile de trasee restante de fond. Fundația parcului poate fi explorată pe cal, cu bicicleta sau pe jos și dispune de o gamă largă de habitate naturale, incluzând păduri de stejar, păduri de seacă, praie, mlaștini, pâraie și plaje curată. Pe site-ul parcului găsiți o varietate de resurse utile pentru backcountry, cum ar fi Planificatorul de călătorie din Backcountry, graficul de kilometri și harta parcului.

2. Scenic Drives


Parcurile naționale și de stat din Redwood oferă numeroase unități pitorești prin păduri de lemn de seară, păduri de stejar, pradă din partea de sus și coastă accidentată pentru vizitatorii care trec doar prin zonă. Drumul Howland Hill este un drum unic, zece mile, în cea mai mare parte neasfaltat. Această călătorie de cincizeci și cinci de minute oferă automobilistilor o întâlnire strânsă cu faimoasele securi roșii. Există mai multe trasee și trasee de-a lungul drumului, inclusiv Stout Grove și traseul Boy Scout Tree.

Drumul Placii Enderts se află la doar cinci minute, cu o singură distanță cu mașina de Crescent City, și oferă vederi frumoase asupra coastei, vizionarea balenelor și vizionarea elanelor. Șoseaua oferă, de asemenea, acces la capul de mers pentru Traill Coastl, Crescent Beach Overlook, zona de picnic Crescent Beach și Enderts Beach. Newtown B. Drury Scenic Parkway 10 mile este o alternativă excelentă pentru 101 din SUA, deoarece se deplasează prin centrul pădurii de securi în creștere veche, parte din Parcul de stat Redwoods Prairie Creek. Există, de asemenea, multe trasee care pot fi accesate pe parcurs.

Cal-Barrel Road se află la aproximativ 30 de minute de mers cu mașina pe un drum neasfaltat. Drumul îngust își croiește drumul prin securi masive de coastă de creștere veche, care sunt, de asemenea, minunate pentru a explora pe jos. De pe acest drum se poate accesa rețeaua extinsă de trasee din Parcul de stat Prairie Creek Redwoods și traseul Rhododendron. Davison Road este o altă trecere de mers cu mașina, care este cea mai mare parte neasfaltată. Drumul trece prin pajiști în care pășunesc elanuri Roosevelt și o pădure de seacă în drum spre Fern Canyon și Gold Bluffs Beach.

O călătorie de cincizeci și cinci de minute în jos pe Bald Hills Road îi va ghida pe automobiliști de-a lungul unei trepte abrupte prin securi roșii și prairile deschise. Traseele spre Tall Trees și Lady Bird Johnson pot fi găsite în secțiunea vechilor securi de creștere a drumului. Florile sălbatice primăvara, urșii negri și elanul Roosevelt pot fi observate în pradă.

3. Drumeții


O excursie de-a lungul unuia dintre numeroasele trasee din Parcul Național Redwood și de Stat poate fi pașnică și de neuitat. Plimbarea printre foile de soare în timpul dimineții pline de ceață poate fi o experiență aproape alta lume. Adesea, singurul lucru pe care drumeții îl vor auzi este sunetul apei înfiorătoare, în timp ce se strecoară printre rocile mușuroase și ferigi. Pacea și liniștea se așază asupra vizitatorilor respectuoși, în timp ce buzunarele de soare, ceața sombră atârnă de ei ca niște stăpâni. O rețea de trasee de peste 200 mile se răsfrânge printr-o serie de medii, cum ar fi plaje, păduri de securi în creștere veche și prafuri deschise. Vizitatorii pot discuta cu rangerul din centrul vizitatorilor, precum și să ridice o hartă a traseului.

Altitudinile de-a lungul traseelor ​​din Parcul Național și de Stat Redwood variază de la nivelul mării la aproximativ 3,000 picioare. Drumețiile și explorarea pe tot parcursul anului sunt posibile datorită temperaturilor ușoare constante. Potecile de-a lungul secvențelor pot fi adesea alunecoase și umede, așa că este mai bine ca drumeții să aducă cizme bune și plimbare pentru drumeția lor. În lunile de iarnă, traseele Trestle și Redwood Creek ar putea fi dificil de urcat. Vara, podurile temporare fac aceste trasee mai ușor de utilizat, cu toate acestea, podurile sunt eliminate în sezonul ploios. La Stout Grove se poate ajunge doar de pe campingul Jedediah Smith Redwoods State Park pe timpul verii, prin poduri sezoniere.

4. Vizionarea animalelor sălbatice


Există numeroase oportunități pentru vizitatorii parcurilor naționale și de stat din Redwood pentru a vizualiza unele dintre animalele sălbatice rezidente din zonă. Unul dintre animalele cel mai des observate în parcuri este elanul Roosevelt. Elcii Roosevelt sunt cei mai mari membri ai familiei de cerbi. Deși pot fi văzute printre aproape oricare dintre parcuri, acestea sunt cel mai adesea observate în Parcul de stat Prairie Creek Redwoods la sud de râul Klamath, în zona Orick, de-a lungul drumului Bald Hills și în plaja Gold Bluffs. Elcii masculi Roosevelt pot fi identificați de la sfârșitul verii până la iarnă de către furnicarii lor mari. Femelele, pe de altă parte, nu au furnici și au dimensiuni mai mici. În timp ce pot părea docile și în siguranță să fie în jur, elanele sunt animale imprevizibile și sălbatice. Vizitatorii ar trebui să-și amintească să fie atenți, mai ales în perioada de împerechere toamna și la fătare în mai și iunie. Elanul Roosevelt trebuie observat de la distanță sigură.

Din noiembrie până în decembrie și martie până în aprilie, vizitatorii parcurilor Redwood au șansa cea mai mare de a observa balenele cenușii în timp ce urmăreau balenele, deoarece acestea sunt lunile de vârf ale migrației. Într-o zi calmă și senină, Klamath River Overlook oferă vizitatorilor posibilitatea de a vedea o balenă rezidentă oricând pe tot parcursul anului. Cei care doresc să facă o observare a balenelor ar trebui să fie siguri că vor aduce binoclu și că vor fi atenți la scurgerea balenelor. Alte locuri bune pentru vizualizarea balenelor includ Wilson Creek, Gold Bluffs Beach, High Bluff Overlook, Crescent Beach Overlook și Thomas H.

5. Centru de vizitatori Kuchel și programe conduse de Ranger


Vizualizarea vieții marine de mare și mare în mare este de asemenea posibilă în parcurile naționale și de stat din Redwood. Vizitatorii pot vedea această viață sălbatică mergând pe traseul de coastă pentru aproximativ o jumătate de mile de la plaja Crescent, cu vedere spre Enderts Beach. Un alt loc bun este Hidden Beach, care poate fi accesat prin bucla Yurok / Lagoon Creek Loop. Vizitatorii pot observa, de asemenea, viața sălbatică de mare de-a lungul autostrăzii 101 la Wilson Creek. Programele de maree sunt disponibile în centrele de vizitare din parc.

Programe conduse de Ranger

Parcurile naționale și de stat Redwood oferă mai multe activități și programe conduse de rangers de la mijlocul lunii mai până la jumătatea lunii septembrie. Un program de activități poate fi găsit pe panourile de anunțuri din campinguri, centru de informare și afișat în calendarul parcurilor. Printre aceste programe sunt programele Junior Ranger. Aceste programe durează aproximativ o oră și sunt concepute pentru copiii cu vârste între șapte și doisprezece ani. Copiii se vor distra în timp ce vor afla despre animale, plante, sisteme de viață și oamenii din regiunea roșie. Programele Junior Ranger sunt oferite la Prairie Visitor Center, Mill Creek Campground și Jedediah Smith Campground. Toate centrele de informații oferă activități de tip junior rang de ritm.

Un alt program de o oră în parcuri sunt programe de focuri de tabără care pot consta în povestiri, jocuri, prezentări de diapozitive narate și / sau muzică. Campurile Elk Prairie, Mill Creek și Jedediah Smith sunt setările perfecte, deoarece cerul de noapte acoperă Coasta de Nord pentru o plafonă de noapte inspirată și informativă. Amfiteatrele în aer liber și cercurile focului de tabără sunt accesibile pentru scaunul cu rotile, iar camping-urile ar trebui să se îmbrace pentru serile răcoroase ale verii. În timpul unei părți de vară, parcurile oferă, de asemenea, excursii ghidate pe caiac de-a lungul râului Smith, cel mai mare sistem fluvial de curgere liberă din California. Participanții vor învăța despre și vor explora o serie de subiecte în timp ce se plimbă prin apele verzi, cum ar fi geologia unică a râului Smith și modul în care ajută securile să crească.

Naturalistii parcului de ranger conduc plimbările naturii prin parcurile naționale și de stat din Redwood, care explorează comunitățile naturale care contribuie la unul dintre cele mai diverse ecosisteme ale planetei. Aceste plimbări lungi de o jumătate de oră pentru o oră permit vizitatorilor să se cufunde în prairielands, țărmuri și păduri. De asemenea, sunt oferite plimbări pe mare cu două ore. În timpul acestor plimbări, participanții se pot uda atât cu picioarele, cât și cu mâinile în timp ce descoperă creaturi fragede de mare.

1111 Second Street, Crescent City, CA 95531, Telefon: 707-465-7335