Rehoboth Market Farmers Market

Rehoboth Beach Farmers Market se află în Grove Park, în Rehoboth Beach, Delaware. Piața este una dintre cele mai mari piețe ale fermierilor din zonă și este cunoscută, de asemenea, pentru marea varietate de produse și furnizori. O gamă largă de produse tradiționale, cum ar fi fructe și legume, pot fi găsite pe toată piața fermierilor, însă există și alte articole mai neașteptate aici, inclusiv fructe de mare, mâncăruri pentru câini, porumb fierbător, produse coapte, înghețată, lumânări, și săpun. O listă de vânzători poate fi găsită pe site-ul web Rehoboth Beach Farmers Market.

1. experiență


Piața fermierilor din Rehoboth Beach este deschisă de la prânz până la 3: 00pm în fiecare marți. Există un grafic util afișat când legumele și fructele sunt în sezon, care este disponibil pe piață. Acest grafic ajută clienții să ia decizii educate despre fructele și legumele pe care le cumpără. Vizitatorii pieței vor găsi porumb, castraveți, piersici și roșii în vârful sezonului lor în iulie și august, sau mere și pere în septembrie și octombrie, printre multe alte fructe și legume pe tot parcursul anului. Rehoboth Beach Farmers Market oferă de asemenea în mod regulat muzică live și alte divertisment.

Cererea tot mai mare de alimente mai proaspete și mai sănătoase a făcut ca piețele fermierilor să devină mai mult un loc de adunare. De asemenea, oferă o experiență de cumpărături mai personală decât magazinele alimentare, oferind clienților șansa de a interacționa cu furnizorii și fermierii. De asemenea, oferă vizitatorilor o oportunitate de a întâlni localnici, iar localnicii au o șansă de a-i întâlni pe vizitatori la Rehoboth Beach. Rehoboth Beach Farmers Market creează entuziasm pentru piața sa săptămânală și permite localnicilor și vizitatorilor să cunoască evenimentele și produsele sale noi prin intermediul site-ului web și al social media.

2. Planificați-vă vizita


Rehoboth Beach Farmers Market este situat în Grove Park, care oferă și mai mult pentru vizitatori să se bucure. Parcul este o oază nu doar pentru vizitatori în lunile călduroase, ci și pentru locuitorii locali, oferind părinților o șansă de relaxare și copiilor posibilitatea de a se juca în cadrul comunității turistice ocupate. Vizitatorii și localnicii deopotrivă se pot bucura de umbra furnizată de copacii mari într-o zi caldă de vară sau pot face un picnic cu mâncare cumpărată de pe piața fermierilor marți.

În Grove Park există mai multe atracții pentru a oferi distracție vizitatorilor, cum ar fi "Tot Lot" pentru copii pentru a se juca, jocuri precum ștafeta și potcoave, un pavilion pentru grupuri și picnic. Există echipament pentru exerciții fizice pentru cei care doresc un antrenament pe circuit. Parcul joacă, de asemenea, diferite evenimente de-a lungul anului.

În apropiere de Grove Park se află Muzeul Rehoboth Beach. Acest muzeu oferă o evadare bună de căldură în zilele călduroase de vară. Admiterea este bazată pe donație, micul muzeu oferă vizitatorilor o oportunitate de a afla mai multe despre Rehoboth Beach și istoria acesteia. Exponatele muzeului prezintă istoria distracției pe plajă, inclusiv exponate care afișează hărți, fotografii, cărți poștale și costume de baie vintage. Există, de asemenea, exponate în schimbare, cum ar fi afișe de artefacte arheologice, planșe de surf și pavele de nisip. Muzeul Rehoboth Beach include, de asemenea, un magazin de cadouri și este potrivit pentru copii.

Înapoi la: Lucruri de făcut în Rehoboth Beach, Delaware

Grove Park, Rehoboth Beach, Delaware, site-ul web, Telefon: 302-249-7878