Relaxați-Vă Lângă Piscină La Hyatt Regency Scottsdale

Hyatt Regency Scottsdale Resort & Spa de la Gainey Ranch are tot ceea ce te-ai aștepta de la un serviciu complet: golf, spa, loc de joacă pentru apă, tenis, programe pentru copii și multe opțiuni de luat masa. Această stațiune Scottsdale este amplasată pe acri 27, oferind camere de oaspeți, apartamente și apartamente private remodelate 492. Oaspeții se pot bucura de balconele și terasele lor private cu vedere. În timpul zilei, jucați golf pe terenul de golf campionat 27-găuri și vizitați Spa Avania. Familiile se pot distra la un loc de joacă unic de apă 2.5 acre, care constă din zece piscine, plajă cu nisip, alunecare pe trei etaje, spa cu hidromasaj și două baruri lângă piscină

Dacă sunteți în căutarea unei idei romantice, faceți o plimbare într-o gondolă italiană manuală, bucurându-vă de o serenadă autentică. Multe propuneri de nuntă au fost făcute aici - portarul hotelului vă poate ajuta să creați setarea perfectă pentru a răspunde la întrebare.

Spa Avania

Spa Avania a fost apreciat ca unul dintre cele mai bune spa-uri din lume pentru meniul său divers de tratamente, amenajarea plină de interior-exterior și serviciul atent. Centrul spa oferă un tratament holistic unic pentru wellness, unde vă puteți bucura de terapii personalizate și apă minerală.

Sala de sport de la ora 24 oferă un complement excelent la tratamentele spa relaxante, dotate cu echipamente cardio cu afișaje de antrenament LCD încorporate și monitoare de televiziune digitală, precum și aparate de greutate și greutăți gratuite. Puteți merge pe jos, face jog, biciclete și face yoga pe acrele de pe deșertul pitoresc 27 care înconjoară clădirile hotelului. Întrebați despre pachetele de spa, inclusiv tratamente de cuplu, cum ar fi masaje și tratamente faciale.

Suite luxoasă Avania are un jacuzzi relaxant, unde puteți luxa înainte sau după masajul dumneavoastră. Avania Suite Experience include un ritual rapid de picior, plus 30 minute de savurat cu șampanie și fructe.

Facilitățile spa includ camere de tratament 19, inclusiv patru camere unde puteți beneficia de tratamente de cupluri de lux. Piscina minerală încălzită oferă ape relaxante, în timp ce aburul și sauna vă permit să vă detoxificați în călătorie.

Piscine și parc acvatic

Locul de joacă cu apă, cu bazinele și toboganele sale este o atracție majoră la această stațiune deșertică. Păstrați-vă în bazele de înot 10, fântâni 20 și cascade 45. Patru cabane de lux la piscină sunt o alegere excelentă pentru familiile care doresc să se bucure de servicii suplimentare. Copiii trebuie să aibă o înălțime de minimum 42 inci pentru a folosi alunecările de apă.

Clubul de golf Gainey Ranch

Conceput pentru jucători de toate nivelurile de îndemânare, care clubul de golf pe tot parcursul anului are cele trei cursuri distincte cu nouă găuri. Jucați pe The Lakes dacă vă bucurați de caracteristicile apei, pe The Dunes vă place ca machete de tip scoțian și Arroyo să se bucure de vederi uimitoare asupra deșertului. Dacă uitați de echipamentul dvs. esențial acasă, vizitați magazinul profesional pentru cumpărături de ultim moment. Ajunși devreme pentru a-ți șlefui jocul pe trei verzi de așezare și ciobire

După o rundă, luați masa pe terasa în aer liber. Dacă călătorești cu copii, ei pot juca de la Junior Tees.

Special de golf

Când se joacă cu un adult plătit, copiii 15 și sub pot juca cursul gratuit. Oaspeții Hyatt în timpul sejurului se bucură de prima rundă de golf la preț complet și în orice rundă după 50% reducere.

Camere de oaspeti

 • Standard: Alegeți dintr-un King sau două paturi duble Hyatt Grand, cu balcon sau terasă, cu decor contemporan sud-vestic.
 • Pat cu un pat King: Camerele cu un King King Bed au vedere la iazul lagonului și la gazon. Curte Două paturi duble este o opțiune bună pentru familii.
 • Resort Două paturi duble: Aceasta este o alegere bună pentru familii, oferind valoare și un spațiu de dimensiuni bune pentru a vă relaxa.
 • Regele stațiunii: Cuplurile și luna de miere pot solicita această cameră bine amenajată, cu balcon sau terasă.
 • Camere Pure - Hipo-Alergenice: Dacă suferiți de alergii, acestea sunt camere bune.

Regency Club

Clubul Regency are vedere la Lago Regency Court și vă oferă acces la concierge personal, acces zilnic la Spa Avania și internet Wi-Fi gratuit în Lounge.

suitele

 • Palm Suite: Palm Suite are o zonă de relaxare în colț, oferindu-vă spațiu pentru a vă răspândi în călătoria de afaceri sau în escapada de familie.
 • Curtea Fântânii: Veți avea o vedere asupra fântânilor de la Curtea Fântânilor.
 • Ospitalitate: Aceste apartamente sunt concepute pentru grupuri cu o zonă de relaxare și un balcon privat. Există, de asemenea, o zonă de conferință pentru 8.
 • Casita: Situate de-a lungul lacurilor care mărginesc stațiunea, casitele 1,000 de pătrat pătrat sunt ideale pentru familiile și cuplurile care doresc mai mult spațiu. Sunt disponibile mai multe machete diferite cu până la patru dormitoare.
 • Suite Paolo Soleri și Karl May Signature: Numite după Paolo Soleri și Karl May, aceste spații de cazare se simt ca o reședință privată de lux.
 • Semnătură Winfield Scott: Numită pentru fondatorul Scottsdale, această suită spațioasă are un living, o masă de conferințe / mese cu opt fotolii, un bar umed și balcoane private.

Masă

 • SWB: SWB servește mâncare în stil bistro sud-vestic.
 • Alto ristorante e bar: Servește preparate italiene.
 • Noh: Bucurați-vă de sushi gustoase și Sashimi la Noh.
 • H2Oasis: Dacă doriți să petreceți întreaga zi relaxându-vă lângă piscină, puneți o rochie de vară și îndreptați-vă la această cafenea la piscină, care servește băuturi răcoritoare și mese ușoare.
 • Grota: Acest bar lângă piscină este un loc minunat pentru a vă relaxa și a întâlni alți călători.
 • Piața Canyon: Comandați Starbucks cafea și gustări 24 ore pe zi.
 • Cantina Due: Acest bar plin de viață este situat între SWB și Alto, un loc minunat pentru o băutură înainte sau după cină.

Sfaturi, oferte și pachete

Camerele încep de la $ 270 pe noapte. Căutați pachete de golf, familie și spa pentru a economisi în vacanță. Hotelul este la 20 minute de Aeroportul Internațional Phoenix Sky Harbour și 25 minute de Downtown Phoenix.

Planificați această călătorie:

Locație: 7500 E. Doubletree Ranch Road, Scottsdale, Arizona, Statele Unite, 480 444 1234