Stațiune De Golf Renaissance Birmingham Ross Bridge & Spa

La Renaissance Birmingham Ross Bridge Golf Resort & Spa, situat în Birmingham, Alabama, oaspeții pot experimenta o retragere de vacanță cu adevărat sofisticată, completată cu un teren de golf de clasă mondială, teatru Alabama și panorame impresionante ale peisajelor din Alabama. Oaspeții pot profita din plin de apartamentele și camerele luxoase și moderne, restaurantul Clubhouse și stațiunile uimitoare ale piscinei interioare și exterioare.

1. Cazare & Mic dejun


Camera de oaspeti - În această cameră, oaspeții pot alege fie un pat king-size, fie două paturi queen-size. Un balcon privat permite oaspeților să scape pentru interior pentru o clipă în timp ce se bucură de marile dealuri Alabama. Cu caracteristici din lemn, lenjerie albă strălucitoare premium și fete decorative de neutre, albastru și verzi, oaspeții vor găsi odihnă și relaxare adevărată în timpul cazării în camera lor. În plus, această cameră este 408sf, aer condiționat și nefumători. Ferestrele sunt izolate fonic, de la podea la tavan și pot fi deschise. Această cameră este disponibilă ca o cameră accesibilă pentru mobilitate.

Cameră cu vedere la piscină - La fel ca design, cadru și facilități oferite în camera de oaspeți, oaspeții care aleg să stea în camera cu vedere la piscină cu camera de oaspeți se pot bucura de o piscină din stațiunea Renaissance Birmingham Ross Bridge de mai jos. În plus, această cameră este disponibilă ca sală de mobilitate și accesibilitate pentru auz, dotată cu duș cu rolă, alarme vizuale și notificări vizuale atât pentru telefon, cât și pentru ușă.

Suite Suite - Pentru o opțiune mai spațioasă, oaspeții pot alege să stea în exclusivitatea Tower Suite a stațiunii, completată cu un pat king-size sau paturi queen-size 2, băi 1.5, vedere la piscină și cameră de colț separată. Această cameră este un impresionant 976sf, cu aer condiționat și pentru nefumători. Există, de asemenea, un spațiu în aer liber balcon, zonă de zi și o zonă de luat masa separată. Dormitorul este dotat cu un dulap, iar ferestrele de la podea la tavan sunt izolate fonic și pot fi deschise. Această cameră este disponibilă pentru mobilitate.

Suite cu un dormitor mai mic - Pentru o versiune mai mică a Tower Suite, oaspeții pot alege să rămână în Suite cu un dormitor mai mic. Această suită include un pat king-size, vedere la stațiune, balcon privat în aer liber și cameră de colț. În plus, această cameră este 625sf, aer condiționat și nefumători. Camerele de conectare ale apartamentului cu un dormitor mai mic nu sunt disponibile. Există o zonă de locuit spațioasă, care este separată de dormitor de un perete de confidențialitate. Această cameră nu este oferită ca mobilitate sau acces auditiv.

Suite cu un dormitor mai mare - Această suită are un pat king-size, băi 1.5, vedere la terenul de golf și o cameră de colț. În plus, această suită este situată la ultimul etaj al stațiunii Renaissance Bridge Birmingham Ross Bridge. Suite One Bedroom Larger Suite este 1389sf, aer condiționat și nefumători. Zonele de sufragerie și sufragerie sunt separate, iar în dormitor există un dulap cu dimensiuni variate. Această suită are un serviciu gratuit de ospitalitate de turndown seara. Această suită nu este disponibilă pentru mobilitate și accesibilitate pentru auz.

Masă

lui Brock - Pentru o bucătărie în stil mediteranean, alături de preparate pregătite special cu produse și ingrediente din fermă, masa, oaspeții pot alege să ia masa la Brock's. Brock's este deschis pentru micul dejun și cină, cu un cod vestimentar casual. Acest bine-cunoscut loc de luat masa din Birmingham oferă oaspeților săi o atmosferă elegant-casual, cu un sortiment de farfurii mici preferate și o mare varietate de vinuri.

Restaurantul Clubhouse - Acest restaurant a fost mult timp un loc preferat pentru familii, cunoscut pentru mediul său prietenos, casual și salatele proaspete, burgerii de clasă și aperitivele în stil american. Restaurantul Clubhouse este deschis pentru prânz și cină.

The Coffee Shop - Situat în stațiunea de golf Renaissance Birmingham Ross Bridge, oaspeții se pot opri pentru o muscatura rapidă sau o ceașcă de cafea dimineața înainte de a pleca într-o aventură din Birmingham.

Lounge JT - După o zi lungă în oraș, oaspeții se pot răcori și răcori cu un martini sau o altă băutură specializată pentru adulți la Lounge-ul JT. Noaptea, JT’s Lounge oferă oaspeților săi un mediu social optim, cu muzică live și divertisment.

2. Mai Mult


Golf

Cunoscut pentru a fi unul dintre cele mai lungi terenuri de golf din lume la 8,191 ft., Ross Bridge Golf Course din Hoover, Alabama testează abilitățile pasionaților de golf de mulți ani. Concepute special pentru terenul natural frumos de rulare din Valea Shannon, jucătorii de golf pot face drum prin găurile 18 de un verde pur. La podul Ross, jucătorii de golf nu joacă pentru o singură gaură provocatoare, ci mai degrabă pentru cele semnate 18. Primele zece găuri sunt jucate alături de două lacuri care sunt conectate ulterior la o cascadă masivă care scade 80 picioare. Facilitățile și cazările suplimentare de golf includ:

-Club și magazin de golf

-Chiroul restaurantului

-Rezalii și lecții

-Program de lup pentru juniori

-Desigurând gama și punând verdeață

spa

Situat în hotelul Ross Bridge, oaspeții se pot delecta cu o serie de tratamente spa și salon. Aveți nevoie de rezervare. Unele dintre facilitățile, serviciile și tratamentele sunt următoarele:

-Exfolieri

-Băile de terapie

-Masajul cuplului

-Sarburi separate pentru bărbați și femei

-Facials

-Servicii omului

-Tratamente cu buze

-Mancură și pedichiură

-Massages

-Tratamente cu păr și scalp

-Tratamente de mâini cu parafină

-Tratamente de ochi

-Baie de aburi

-Folie de corp

-Ceruire

Fitness

Oaspeții care stau la Ross Bridge Resort au acces gratuit la 24 hour-7 zile pe săptămână Centru de fitness. Există echipamente cardio, mașini și greutăți gratuite, împreună cu prosoape gratuite și apă furnizate oaspeților. Patronii pot face, de asemenea, o baie în piscina unică de interior cu apă sărată sau în piscina exterioară cu apă sărată cu diapozitiv. Oaspeții trebuie să aibă cel puțin 36 ”pentru a merge pe tobogan. Prosoapele sunt oferite oaspeților. Alte activități de fitness disponibile oaspeților sunt următoarele:

-Pista de alergare / alergare / mers pe jos

-Ciste terenuri de tenis exterioare

-Trenul de biciclete

-Piscuri de tenis în aer liber

-Inchirieri biciclete

4000 Grande Avenue, Birmingham, AL 35226, Telefon: 205-916-7677

Înapoi la: escapade romantice de weekend în Alabama