Stațiunea La Squaw Creek În Lacul Tahoe

Stațiunea de la Squaw Creek are un telescaun pe proprietate asigură accesul la schi / în schi la terenul skiable 4,000 de Squaw Valley USA. Există, de asemenea, un pavilion de patinaj în gheață în aer liber, trasee de schi de fond și trasee de zăpadă, sanie, plimbări cu sania trasă de cai și excursii cu sania pentru câini. Mai multe escapade romantice în weekend

Proprietatea a lansat recent un nou restaurant, precum și o nouă serie de evenimente de schi Apres.

Munții care înconjoară proprietatea oferă o evadare răcoroasă în weekendul de vară de pe străzile fierbinți ale orașului. Fie că doriți să faceți golf, drumeție sau pur și simplu să vă relaxați lângă piscină, stațiunea oferă o mare varietate de activități.

Facilități

Proprietatea are propriul teren de golf de campionat cu găuri 18, un centru spa și fitness, terenuri de tenis, trei piscine și un program pentru copii dacă faceți o excursie cu familia.

Lacul Tahoe, situat la 5 miles de stațiune, oferă plaje, plimbare cu barca, schi nautic și caiac care pot fi savurate vara, de la Memorial până la Ziua Muncii.

Spa-ul

În timpul căldurii verii se simte minunat să evadezi în munți. Împachetați-vă pungile și îndreptați-vă spre stațiunea de lângă Lacul Tahoe pentru câteva zile de întinerire la centrul de wellness. Facilitatea de pătrat 10,000 oferă o gamă completă de servicii, cursuri de fitness și yoga și o piscină încălzită pe tot parcursul anului. Printre tratamentele unice dintre care puteți alege este masajul Tahoe Hot Stone - pietre de bazalt fierbinte și pietre de marmură rece sunt folosite pentru a masa corpul și pentru a crește circulația. Dubla variază de la $ 129 la $ 379 pe noapte. Pentru rezervări, apelați stațiunea la 800-327-3353.

Masă

Fie că plănuiți o cină romantică sau o masă de familie, stațiunea are cinci restaurante diferite pentru a alege, precum și mese în cameră.

Camere și apartamente

Există camere și apartamente 403, multe cu ferestre panoramice care au vedere la munți. Delectează-te la o suită cu vedere. Serviciul în cameră este disponibil zilnic de la 6 până la 10 pm. Căutați mai multe călătorii în weekend.

Pachet de schi

Hotelul oferă un pachet de schi în această iarnă. Stațiunea a făcut echipă cu stațiunea de schi Alpine Meadows, care oferă schi și snowboard excelent în timpul iernii. Prețurile încep de la $ 193 de persoană; ocupație dublă necesară. Pachetul de noapte include: Cazare într-o cameră de lux cu vedere la pădure; Mic dejun pentru doi adulți în Six Peaks Grille, în fiecare noapte; Au rămas două bilete pentru ascensori pentru adulți pe noapte; Transportul zilnic gratuit de la navetă este oferit către și de pe pârtii, situat la cinci minute de hotel.

Proprietatea este situată 40 miles la vest de Aeroportul Internațional Reno / Tahoe; 200 mile la est de San Francisco și 100 mile la est de Sacramento, astfel încât să puteți conduce acolo dacă călătoriți cu copii. Cel mai bun mod de a vă deplasa este cu mașina - veți avea flexibilitatea de a explora zonele înconjurătoare. Dacă decideți să nu conduceți vehiculul și să stați doar la stațiune, hotelul poate oferi servicii de limuzină / transfer.

Se dublează de la $ 229 pe noapte.

Locație: 400 Squaw Creek Road, PO Box 3333, Olympic Valley, California, Statele Unite, 800-3CREEK3, 530-583-6300