Fortul Lauderdale Din Ritz-Carlton

Ritz-Carlton Fort Lauderdale este un hotel de lux, situat pe malul oceanului, situat pe coasta Oceanului Atlantic. A primit un rating de patru stele de la Forbes Travel Guide și este singurul hotel AAA Five Diamond din Fort Lauderdale, Florida. Hotelul oferă camere și apartamente mari, cu facilități premium, o piscină încălzită, în aer liber, multiple opțiuni de luat masa, un spa complet echipat și un centru de fitness și multe altele.

1. Camere și apartamente


Hotelul oferă trei clasificări diferite de camere - camere cu vedere la ocean, camere cu vedere parțială la ocean și camere cu vedere intracoastală. Toate camerele sunt 300 metri pătrați, proiectate cu un plan "supradimensionat" pentru a oferi oaspeților un confort suplimentar.

Camerele cu vedere la vedere la ocean oferă balcoane cu vedere la Oceanul Atlantic. Fiecare dintre aceste camere oferă oaspeților hotelului posibilitatea de a alege între un pat king sau două paturi duble.

Camerele cu vedere parțială la ocean oferă o oarecare vedere asupra Oceanului Atlantic, dar și o vedere a zonei intracoastale din Fort Lauderdale. Oaspeții hotelului pot alege, de asemenea, între un pat king sau două paturi duble, iar aceste camere oferă și un șezlong suplimentar.

Camerele cu vedere intraraastală oferă doar un pat king și un șezlong, dar au un balcon care are vedere la Fort Lauderdale și unele dintre căile navigabile din jur.

Hotelul oferă, de asemenea, trei apartamente diferite - suita „Intracoastal Junior”, suita „Oceanfront” și „Suite Ritz-Carlton”.

Suita Intracoastal Junior este cea mai mică opțiune la 400 metri pătrați, dar oferă oaspeților un balcon cu vedere la căi navigabile. Dormitorul principal are un pat king king de pluș, iar oaspeții pot sta, de asemenea, pe canapeaua dormitoare din zona de zi.

Suite Oceanfront este puțin mai mare, la 600 metri pătrați. Acesta are un balcon cu vedere la Oceanul Atlantic, un dormitor principal cu un pat king-size de pluș și o zonă de zi cu o canapea suplimentară.

Cea mai mare opțiune, The Ritz-Carlton Suite, este de peste două ori mai mare decât dimensiunea Oceanfront Suite la 1300 metri pătrați. Balconul atașat oferă vedere atât pe căile navigabile intracoastale din Fort Lauderdale, cât și pe Oceanul Atlantic. Camerele de conectare sunt de asemenea disponibile. Dispune de un pat king.

Pentru toate camerele și apartamentele, paturile și paturile suplimentare sunt disponibile la cerere. Toate paturile sunt mobilate cu comode de gâscă și perne din spumă.

Toate băile sunt din marmură completă, cu un duș și cadă separate și o chiuvetă dublă. Fiecare baie are, de asemenea, o oglindă de machiaj / bărbierit, un uscător de păr, o scară de baie, o baie premium esențială de la Asprey și două halate de baie Ritz-Carlton.

Fiecare cameră și suită are, de asemenea, acces la internet wireless (acces îmbunătățit este disponibil contra cost), televizor LCD cu ecran plat 37 inch cu o selecție de stații de cablu gratuite, precum și canale de filme premium, stații de andocare pentru iPod, un birou de lucru prietenos cu computerul (completat cu cârlige de sârmă și un scaun de birou confortabil), un bar de onoare cu un frigider (cu o varietate de opțiuni de gustare și băutură), telefoane multilinie, ziare de dimineață gratuite și un seif în cameră compatibil cu stocarea calculatoarelor laptopului .

Serviciile de menaj sunt furnizate de două ori pe zi, care includ servicii de răsărit de seară.

Câinii de până la 25 lire sterline (nu mai mult de două pe cameră) sunt permise cu o taxă care nu poate fi rambursată pentru animale de companie.

În plus, taxa de stațiune zilnică percepută pentru fiecare cameră include utilizarea a două scaune de plajă și o umbrelă de plajă, două sticle de apă (fie la plajă, fie la piscină), două cocktail-uri semnate la restaurantul de pe coasta Burlock, o clasă de fitness (durează 60 minute), două închirieri de biciclete (timp de până la patru ore simultan) și un permis pentru un taxi cu apă. Acest lucru se resetează zilnic.

Toate camerele sunt nefumători.

Facilitati

Serviciile de spălătorie peste noapte sunt disponibile la fața locului. Hotelul oferă, de asemenea, un centru de afaceri cu peste 24,000 metri pătrați de spațiu de întâlnire disponibil, care oferă vedere la Oceanul Atlantic. Centrul de afaceri are serviciu de copiere și fax, un traducător, livrare peste noapte și preluare, imprimare prin rețea și internet și servicii post / colet. De asemenea, sunt disponibile servicii de concierge și parcare cu valet (atât întreaga, cât și jumătate de zi).

Înapoi la: hoteluri din Fort Lauderdale

Accesibilitate

Fortul Lauderdale Ritz-Carlton a fost proiectat pentru a fi conform cu ADA și accesibil. Aceasta începe de la intrarea principală și continuă spre intrările pentru piscină, spa, centru de fitness și centru de afaceri. Câinii de serviciu sunt întotdeauna permise pentru oaspeții cu dizabilități ale hotelului.

2. Mai Mult


Masă

Situat în interiorul Fortului Lauderdale Ritz-Carlton, restaurantul Fruit and Spirits din Burlock Coast sărbătorește tarifele de coastă cu un spirit inovator. Meniul este alimentat cu coaste moderne de coastă, care este servit pentru micul dejun, prânz și cină. De asemenea, oferă un meniu de tip brunch în weekend, precum și un meniu permanent pentru copii. Restaurantul participă, de asemenea, la Happy Hour, precum și oferă funcții săptămânale ale pieței care oferă reduceri la anumite articole în funcție de zi. Se recomandă rezervări, iar sălile de luat masa private sunt disponibile pentru ocazii speciale. Punctele de evidență ale meniului includ cărbune cu brânză artizanală, farfurii împărțite precum stridii prăjite și tacii cu burta de porc, o bară crudă și o listă de cocktail-uri specializate.

Pentru mese în aer liber, cu vedere spectaculoasă la Oceanul Atlantic, hotelul oferă și Poolside Cafe. Situată pe puntea înălțată a piscinei, cafeneaua este deschisă de dimineață până seara devreme. Acestea oferă o varietate de băuturi alcoolice și non-alcoolice (atât individuale, cât și de către ulcior), răcitoare unde oaspeții hotelului pot alege o selecție de până la cinci beri diferite, vin după sticlă sau de sticlă (spumante, trandafir, alb, roșu ), și berile locale și cele locale. De asemenea, oferă opțiuni alimentare sănătoase, aperitive, salate, sandwich-uri, burgeri, tacuri și deserturi, toate fiind concepute special pentru a fi consumate rapid la piscină într-o zi caldă înainte de a vă scufunda înapoi.

Ritz-Carlton Fort Lauderdale oferă, de asemenea, un meniu extins de servicii de cameră 24 ore pe zi. Meniul oferă opțiuni de mic dejun, prânz, cină și desert (unele dintre ele fiind create de Burlock Coast). Vinul (prin sticlă sau pahar), bere și cocktail-uri sunt, de asemenea, disponibile, precum și opțiuni non-alcoolice precum cafea, băuturi energizante, suc și sifon. De asemenea, au meniu pentru copii.

spa

Există, de asemenea, un spațiu complet funcțional în Fortul Rud-Carlton Lauderdale. Centrul spa este deschis șapte zile pe săptămână și oferă oaspeților hotelului masaje, tratamente faciale, manichiură și pedichiură, servicii de păr și pachete complete și experiențe. Este recomandat ca oaspeții să contacteze personalul departamentului de rezervare spa pentru a discuta și programa serviciile de spa. Centrul spa este 8500 metri pătrați și oferă 10 apartamente diferite de tratament, precum și o suită de cupluri. Există saloane separate pentru femei și bărbați. O boutique pentru cadouri este de asemenea disponibilă.

Piscină și centru de fitness

Ritz-Carlton Fort Lauderdale are o piscină de pătrat 29,000 pătrată încălzită, cu punte pentru piscină tropicală și serviciu dedicat la piscină. În plus, în timpul zilei sunt disponibile servicii pentru scaune și prosoape pe plajă. Oaspeții hotelului pot rezerva, de asemenea, cabane private, pe malul oceanului VIP. Aceste pachete includ un display cu fructe proaspete, servicii de apă îmbuteliată, televizor cu ecran plat individual, stație de andocare pentru iPod și servicii de căpitan.

În plus, hotelul are un centru de fitness expansiv, cu vedere la calea navigabilă de pe coastă. Cursurile de fitness sunt oferite și predate și de personalul spa din locație, deși acest lucru necesită un cost suplimentar. Clasele includ clase Zumba, Tabata, yoga și cardio. În plus, clasele pot fi accesate în direct la televizor în fiecare cameră și suită. La cerere sunt disponibile și clase private.

Activitati

Oaspeții hotelului beneficiază de privilegii exclusive de acces în apropiere, numai membrii terenului de golf Grande Oaks. Terenul de golf este un curs parțial 71 care măsoară șantierele 6680 (din sfaturi). Oaspeții care aleg să facă golf acolo vor fi întâmpinați personal, li se va da propriul vestiar personal și vor avea acces la un însoțitor personal de golf care le va introduce în terenul de golf și va răspunde la orice întrebări potențiale. Oaspeții hotelului vor avea, de asemenea, acces la toate facilitățile Grande Oaks, care include baruri și restaurante. Terenul de golf este închis luni.

Alte activități și atracții din apropiere includ Sala de renume și muzeul pescuitului IGFA, Parcul de plajă Fort Lauderdale (unul dintre locurile de scufundare locale), Râul Nou, Bulevardul Las Olas, Muzeul de Artă Fort Lauderdale și Muzeul Descoperării și Știință.

Una dintre cele mai bune modalități de a vedea cât mai mult este să faci o excursie cu taxiul cu apă. Taxiul se oprește în mai multe locații de pe calea navigabilă Intracoastal, incluzând Muzeul și Grădinile Bonnet House (o casă cu stil mare de plantații și o grădină exotică care găzduiește expoziții de artă și muzică live în mod regulat) și restaurantul preferat local Bistro on the Beach.

Portierele la fața locului sunt disponibile pentru a vă ajuta la planificarea oricărei excursii în afara hotelului. Contactați recepția Ritz-Carlton Fort Lauderdale pentru ajutor și informații suplimentare.

1 North Fort Lauderdale Beach Boulevard, Fort Lauderdale, FL, 33304, Telefon: 954-465-2300

Înapoi la: Lucruri de făcut în Ft Lauderdale