Rock Wall Company Company

Situată la o scurtă distanță de mașina de orașele importante din California, Oakland și San Francisco, Rock Wall Wine Company este unul dintre cele mai tari locuri din vin în întreaga zonă East Bay. Această locație premiată pentru producerea vinului și degustarea vinului oferă o atmosferă prietenoasă, primitoare, fără nici o pretenție sau snobism pe care multe alte pete de vin tind să o prezinte.

Condusă de duo-fiul Kent și Shauna Rosenblum, Rock Wall Wine Company este vinăria urbană finală pentru comunitatea East Bay. Vând o gamă uriașă de vinuri premiate, precum și desfășurarea de sesiuni de degustare periodice în frumoasa sală de degustare, care constituie doar o parte din uriașa locație a hangarului avionului 40,000 de la piciorul pătrat XNUMX al piciorului pătrat, acest centru de vinuri s-a dezvoltat rapid în un loc de vizita obligatoriu pentru oricine, cu apreciere pentru vinurile de tot felul.

Degustarea vinului la Rock Wall Wine Company

Sala de degustare uimitoare a companiei Rock Wall Wine Company este deschisă în fiecare zi a săptămânii, evenimentele Happy Hour rulând în anumite momente ale zilei în toate zilele săptămânii. Limitat în mod natural la adulții cu vârsta peste 21 sau mai mari, sala de degustare de la Rock Wall Wine Company permite tuturor oaspeților să selecteze cinci vinuri pentru a degusta o taxă de $ 15, care este complet renunțată dacă apoi decideți să cumpărați orice sticlă în valoare de 25 $ sau mai mult.

Grupuri mici și persoane fizice pot pur și simplu să meargă și să se bucure de unele degustări, în timp ce grupurile de opt sau mai multe persoane vor trebui să sune înainte sau să ia legătura online pentru a face o rezervare. Se pot rezerva diverse pachete și experiențe pentru degustarea vinului, inclusiv sesiuni de grup mari, tururi de vinificație conduse de însăși Shauna Rosenblum, combinații de degustare de vinuri și brânzeturi și multe altele. În plus, Rock Wall Wine Company a asociat cu un restaurant la fața locului, Scolari’s at the Point, pentru a oferi delicii gastronomice perfecte pentru a merge alături de diferitele vinuri.

Degustarea de vinuri la Rock Wall Wine Company s-a dovedit extrem de populară în rândul localnicilor și vizitatorilor de departe și în larg, vinăria primind recenzii rave de la clienții trecuți. Shauna și Kent oferă cea mai caldă întâmpinare, iar atmosfera este întotdeauna prietenoasă și primitoare atât pentru profesioniștii vinului, cât și pentru băuturile casual.

Vânzări de vinuri la Rock Wall Wine Company

Pe lângă faptul că organizează degustări zilnice de vinuri, Rock Wall Wine Company vinde, de asemenea, o gamă uriașă de vinuri roșii, albe și spumante. Vinurile pot fi achiziționate prin sticlă sau cutie și pot fi expediate în jurul Statelor Unite sau pur și simplu comandate în avans și colectate pe site la crama. Noile versiuni sunt adăugate în mod regulat la catalogul în continuă extindere, iar ofertele speciale sunt difuzate în fiecare săptămână și pe vinurile selectate.

Dacă doriți să vă bucurați de cel mai bun dintre cele mai bune, punctele 90 + punctate, vinurile premiate pot fi achiziționate și de la această vină East Bay, sau dacă doriți pur și simplu să efectuați livrări regulate de vinuri variate pentru o fracțiune din prețul obișnuit, Rock Wall Wine Company derulează, de asemenea, propriul program de membru, intitulat Club Viva, oferind șase expedieri de vin pe an și diverse bonusuri exclusive, precum reduceri și degustări gratuite. (Site-ul)