Ideea De Date Romantice: 4 Rivers Smokehouse

Început ca Ministerul Grătarului în 2004, 4 Rivers Smokehouse este dedicat oferirii patronilor de cel mai bun grătar din Florida, oferind în același timp comunității. Proprietarul John Rivers și-a transformat pasiunea pentru Texas BBQ într-o modalitate de a îmbunătăți viața celor din comunitatea locală. Inițial, Rivers a vândut grătar pentru a ajuta o familie locală din Florida, care a fost pe norocul lor. În cele din urmă, oamenii au devenit atât de interesați de grătar, încât Rivers a decis în sfârșit să deschidă primul 4 Rivers Smokehouse în 2009. Acum, 4 Rivers Smokehouse are numeroase locații în întreaga Florida și o locație în Georgia și caută să se extindă.

4 Rivers Smokehouse este dedicat să ofere patronilor săi unele dintre cele mai bune grătare disponibile, rămânând totodată angajat să dea înapoi comunității. Atmosfera de la 4 Rivers Smokehouse este casual și primitoare, deoarece toată lumea merită să experimenteze un grătar bun, la fel cum toată lumea merită oportunitatea de a trăi o viață prosperă.

Orele restaurantului

4 Rivers Smokehouse operează 7 zile pe săptămână. Zilele și orele specifice de funcționare variază în funcție de locație. Clienții pot utiliza localizatorul restaurantului de pe site-ul 4 Rivers Smokehouse pentru a obține zile și ore de funcționare pentru anumite locații. Următoarele este o listă a orașelor în care operează 4 Rivers Smokehouse.

FLORIDA

· Orlando din centrul orașului

· Carrollwood

· Coral Springs

· Gainesville

· Jacksonville

· Kissimmee

· Jacksonville

· Lemn lung

· Orange Park

· Orlando / UFC

· Tampa de Sud

· Tallahassee

· Gradina de iarna

· Parc de iarnă

GEORGIA

· Atlanta

Rezervari

4 Rivers Smokehouse este o unitate de luat masa casual, care nu acceptă rezervări. Oaspeții sunt serviți pe baza primului servit.

Meniul

Meniul de la 4 Rivers Smokehouse oferă unele dintre cele mai bune grătare sudice. De la brisket la coaste și o gamă largă de părți, 4 Rivers Smokehouse este locul în care oamenii merg atunci când doresc să experimenteze o ospitalitate bună din sud prin mâncăruri clasice sudice. Opțiunile de meniu variază în funcție de locație. Unele dintre ofertele de meniu sunt următoarele:

Old School

· Curcan afumat

· Cârnat

· Tri-Tip

· Brisket

· Carne de porc feliată

· Pui tras

· Carne de porc trasă

· Capetele arse

· Prime coaste

· Coasta de vită Brontosaurus

· Pui afumat / sfert / jumătate / pasăre plină

· Combo Pitmaster

· Fermă fericită

· Sf. Louis coaste-sfert / jumătate / raft complet

· Texas în doi pași

De la Fermă

· Portobello afumat

· Placă de legume

· Panou vegetarian

· Salată de fum

· Quesadilla vegetariana

Stivuitori de semnătura

· Porcul dezordonat

· Longhorn

· Taco-uri pentru grătar

· Glisoare de fum

· Șase trăgători

· Smokehouse cubanez

· Quesadilla pentru grătar

· Texas Destroyer

Pe părțile laterale se numără brânză mac n ', pâine de porumb, tătini, cartofi prăjiți, jalape afumată, grătar de brânză la cuptor, murături prăjiți, okra prăjită, biscuiți, budincă de pâine și multe altele.

Evenimente private

4 Rivers Smokehouse nu oferă spațiu de luat masa privat. Petrecerile mari sunt binevenite să ia masa în oricare dintre locațiile 4 Rivers Smokehouse sau să obțină servicii de catering pentru un eveniment privat la o locație la alegerea clientului.

Carduri cadou

Cardurile cadou 4 Rivers Smokehouse sunt disponibile pentru a fi achiziționate online pe site-ul restaurantului. Cardurile cadou sunt disponibile în numere de la $ 10 la $ 100, și sunt trimise către destinatar.

Adresa

4 Rivers Smokehouse, 400 S Orange Avenue, Orlando, FL 32801, Telefon: 407-270-6400

Mai multe lucruri de făcut în Orlando, FL