Stațiune De Încântare Romantică Și Spa Am Mi

Este ușor de întinerit în această stațiune balneară din Arizona, într-un cadru unic, înconjurat de formațiuni naturale de rocă roșie și păduri de pin. În plus față de împrejurimile sale frumoase, Enchantment Resort din Arizona oferă o serie de facilități de primă clasă care vă vor ajuta să beneficiați la maxim de vacanța dvs. spa spa.

Casitas romantice

Oaspeții sunt cazați în casitele individuale, unele cu zone de ședere, șeminee din stup, punți și băi spațioase. Camerele sunt decorate în stil sud-vestic și oferă vederi frumoase, perfecte pentru o escapadă romantică. Vă puteți cufunda într-o experiență spa de destinație. Există cinci piscine, un complex de tenis și un spa de sănătate inspirat de tradițiile americane.

Încercați tratamente Navajo la Mii amo

Mii amo este un spa de destinație unic situat în stațiunea din Sedona, Arizona. În timp ce spa-ul are spații de cazare separate, oaspeții pot profita de toate facilitățile din stațiune, inclusiv cinci bazine, tenis și un program pentru copii. Stațiunea de sănătate 24,000-picior pătrat este numită Mii amo, ceea ce înseamnă călătorie în Native American. Structura a fost proiectată de Richard Gluckman de Gluckman Mayner Architects, creatorii Muzeului O'Keeffe.

Spa-ul cu două niveluri, înglobat în versantul natural al unui zid de roci roșii, a fost construit cu cărămidă de adobe, lemn și materiale de piatră autohtone, care sunt în armonie cu mediul natural. Casitas, amenajat în jurul curților amenajate, a camerelor de oaspeți spa 14 și a două apartamente spa de lux. Tratamentele spa la Mii amo includ ritualuri de vindecare din tradițiile Navajo, Yavapai-Apache și Havasupai. Oaspeții pot alege dintre programele de noapte 3, 4 sau 7 în spa-ul de destinație sau pot încerca tratamente individuale.

familie

Dacă sunteți în vacanță cu familia, Coyote pentru copii Camp Coyote oferă programe de zi și jumătate supravegheate pentru copii cu vârste între 4 și 12. Copiii vor putea afla despre plantele și animalele Boynton Canyon.

Proprietatea este mărginită de Pădurea Națională Coconino, care oferă numeroase trasee de drumeții și ciclism montan. Portarul stațiunii poate organiza alte activități la cerere, cum ar fi excursii cu Jeep, excursii cu elicopterul și excursii de o zi în Marele Canion.

Masă

Sala de mese Yavapai oferă vederi pitorești ale Boynton Canyon. Restaurantul servește preparate regionale sud-vestice. O atmosferă mai relaxată poate fi găsită la Tii Gavo, care oferă vara la piscină în timpul verii. Mii amo Cafe oferă un meniu spa care combină aromele orientale și sud-vestice cu aromele clasice provensale.

Cel mai bun timp pentru a merge

Cel mai bun moment pentru a merge este primăvara și toamna atunci când temperaturile din timpul zilei sunt în 60s și 70s. Verile sunt călduroase, cu valori maxime de zi în 90s. Temperaturile sunt în general cu 15 grade mai scăzute în Arizona de Nord decât în ​​regiunile centrale și de sud.

Hotelul este situat la două ore la nord de Aeroportul Phoenix Sky Harbour, unde puteți închiria o mașină sau un transfer către un zbor navetă America West spre Flagstaff.

Tarifele camerei încep de la $ 295 pe noapte.

Locație: 525 Boynton Canyon Road, Sedona, Arizona, Statele Unite, 800-826-4180