Escapade Romantice În Colorado: Chateau Park Winter

Situat în Lions Gate Drive în Winter Park, Winter Park Chateau este un pat și mic dejun în stil victorian, amplasat ideal pentru a explora zona înconjurătoare. Chateau oferă cazare bine amenajată, confortabilă, sub formă de nouă camere de oaspeți, care sunt dotate cu paturi regine, regine și paturi duble, dormitor de proiectant, băi private și facilități moderne, inclusiv televizoare cu ecran plat și internet wireless.

Unele camere au șeminee, băi spa cu hidromasaj și balcoane private cu vederi uimitoare. Casa are, de asemenea, o cadă cu hidromasaj pe puntea de la etajul doi, un living modern de divertisment, cu un televizor cu ecran plat, mare pentru vizionarea de filme, și o grădină minunată cu terasa din spate, cu foișor. Winter Park Chateau se bucură de o locație excelentă în centrul orașului, la câțiva pași de numeroase restaurante, cafenele și baruri, precum și cluburi de noapte. Se află la câțiva pași de munte de schi și aproape de patru terenuri de golf de campionat și parcul național Rocky Mountain.

Cazari oaspete

Winter Park Chateau dispune de nouă camere frumos amenajate, cu pluș, d? Cor în stil rustic și mobilier confortabil. Toate camerele de oaspeți au paturi cu perne de dimensiuni superioare sau regine, îmbrăcate în lenjerie de înaltă calitate, comode de dedesubt sau hipoalergenice, și perne, și băi cu baie cu combinație de duș / cadă, deșerturi simple sau duble, oglinzi de machiaj luminat, prosoape de pluș și halate de baie și produse de baie bio. Atingeri speciale includ chiuvete în camere, oglinzi victoriene ornamentate, armături și fotolii clasice, și șeminee cu ardere din lemn, iar facilitățile moderne includ televizoare cu ecran plat cu canale prin cablu, radio cu ceas deșteptător / radio, uscător de păr și internet wireless gratuit.

Masă

Un mic dejun tip bufet în stil european este servit în fiecare dimineață (doar pentru oaspeții din loja principală) și include cafea și ceai proaspăt preparate, sucuri de fructe, fructe proaspete de sezon, mâncăruri cu ou și carne și brânzeturi italiene. Alte selecții zilnice delicioase includ dulciuri proaspăt coapte, cum ar fi croissants sau brioșe cu afine, granola de casă și iaurt grecesc, precum și un sortiment de pâine proaspătă, gemuri și conserve.

Facilități și agrement

Winter Park Chateau dispune de o serie de facilități care oferă creaturii confortul casei, inclusiv o sufragerie de divertisment modernă, cu o televiziune mare cu ecran plat pentru vizionare de filme, o cadă cu hidromasaj pe puntea de la etajul doi și o minunată grădină cu terasa din spate. cu un foișor.

Atracții locale

Winter Park Chateau se bucură de o locație excelentă în centrul orașului, la câțiva pași de numeroase restaurante, cafenele și baruri, precum și cluburi de noapte. Se află la câțiva pași de munte de schi și aproape de patru terenuri de golf de campionat și parcul național Rocky Mountain.

Winter Park Chateau oferă o serie de activități pe tot parcursul anului, inclusiv schi, snowboarding, snowmobil, rachetele de schi, schi de fond și patinaj pe gheață în lunile de iarnă. În lunile de vară se văd activități precum camping, drumeții, ciclism montan, alunecare alpină, plimbare cu barca, pescuit, călărie, călărie cu vagon de fân, golf și balon cu aer cald.

Nunti si Evenimente

Winter Park Chateau oferă un cadru minunat pentru sărbători speciale, precum nunți, recepții, ceremonii și petreceri de naștere de până la oaspeți 75, cu locații precum o zonă acoperită în aer liber, un foișor frumos, puntea de la etajul doi al castelului și zona de primire la primul etaj. Winter Park Chateau oferă, de asemenea, o varietate de pachete exclusiviste pentru nuntă, servicii pentru clienți și gestionarea profesională a evenimentelor, alături de cazare de lux, facilități de lux și ospitalitate plină de bine.

405 Lions Gate Drive, Winter Park, CO 80482, Telefon: 970-726-2884

Mai multe escapade de weekend de la Boulder