Escapade Romantice În Connecticut: Hanul La Kent Falls

Amplasat într-o casă construită în 1740-uri, Inn at Kent Falls este un pensiune rafinată, cu cazare elegantă, facilități de lux și grădini frumos îngrijite, cu un pârâu de babuini. Situat la o scurtă distanță de parcul de stat Kent Falls și Muzeul Sloane Stanley, hanul oferă camere și apartamente bine amenajate, cu mobilier tradițional, băi cu baie cu cadă cu gheare și dușuri de ploaie și facilități de lux, inclusiv șeminee, apartament -televizoare cu ecran cu canale prin cablu și DVD playere și internet wireless gratuit.

Există, de asemenea, o cameră rustică cu mansardă, care oferă o ascunzătoare confortabilă și retrasă, iar alte facilități includ o piscină în aer liber, un pridvor ecranat cu vedere la grădinile de doi acri cu căi de mers și un pârâu și servicii de masaj la fața locului.

Cazari oaspete

Inn at Kent Falls are șase camere și apartamente frumos amenajate și amenajate în mod tradițional, cu paturi de perne cu dimensiuni contemporane, king sau queen, îmbrăcate în lenjerie de lux, seifuri și perne de pluș și băi private cu cadă cu gheare. dusuri, prosoape si halate de inalta calitate si produse de baie de design. Zonele de relaxare au fotolii și canapele confortabile, șeminee și confort modern, precum aer condiționat, televizoare cu ecran plat cu canale prin cablu și DVD playere și internet wireless gratuit.

Camera Willow / Bridge sunt două camere confortabile, cu podele din lemn, paturi elegante și paturi queen-size, îmbrăcate în lenjerie de lux, seifuri și perne de pluș. Băile en-suite au dușuri de ploaie mari, prosoape și halate de înaltă calitate și produse de baie de design, iar facilitățile moderne includ aer condiționat, televizoare cu ecran plat cu canale prin cablu și DVD playere și internet wireless gratuit.

Camera Meadow are un pat de dimensiuni antice, îmbrăcat în lenjerie de lux, seifuri și perne de pluș și o baie privată cu cadă și duș îmbibătoare, prosoape și halate de baie de calitate și produse de baie de design. Camera are ferestre dormitoare frumoase, cu vederi uimitoare asupra grădinilor și pârâului și facilități moderne, precum aer condiționat, televizor cu ecran plat cu canale prin cablu și DVD player și internet wireless gratuit.

Suite Lakes este o cameră principală somptuoasă, cu un pat king-size cu patru poster, îmbrăcată în lenjerie de lux, seifuri și perne de pluș și o baie privată cu o cadă cu gheare pe șase picioare și o dușă separată de înaltă calitate. prosoape și halate de baie. O suită are două șeminee cu lumânări, un dulap mare și facilități moderne, precum aer condiționat, televizor cu ecran plat cu canale prin cablu și DVD player și internet wireless gratuit.

Falls Suite este o cameră principală spațioasă și romantică, cu vederi spectaculoase asupra cireșului plângător, cu un pat king-size, îmbrăcat în lenjerie de lux, cuverturi și perne de pluș și o baie privată cu o cadă cu clapfoot de 6 metri și o plimbare separată. în duș, prosoape și halate de baie de înaltă calitate. Camera are o bibliotecă alăturată și facilități moderne, precum aer condiționat, televizor cu ecran plat cu canale prin cablu și DVD player și internet wireless gratuit.

Gables Suite are un pat queen-size, îmbrăcat în lenjerie de lux, seifuri și perne de pluș și o baie privată cu duș de ploaie și piedestal de șase metri, prosoape și halate de înaltă calitate. O mare zonă deschisă cu mansardă are o zonă de relaxare cu un pat de zi și un televizor cu ecran mare cu DVD player, un birou și un scaun și facilități moderne, precum aer condiționat, un TV cu ecran plat cu canale prin cablu și DVD player și gratuit internet fără fir.

Situată la capătul sălii, Suite Appalachian este o suită în stil fermă, cu o zonă de ședință mobilată cu o canapea și șaibă de pluș, o masă și un scaun cu pin antic și un scaun și un scaun pentru unchiul Jim. Camera principală spațioasă are un pat king-size, din fier forjat, îmbrăcat în lenjerie de lux, seifuri și perne de pluș și o baie privată, cu cadă cu gheare la 6 metri și o dușă separată, prosoape de înaltă calitate și halate de baie. Facilitățile moderne includ aer condiționat, televizor cu ecran plat cu canale prin cablu și DVD player și internet wireless gratuit.

Masă

Un mic dejun gratuit este servit în fiecare dimineață și include pâine și produse de patiserie proaspete coapte, fructe de sezon, cereale și iaurt, o varietate de feluri de mâncare și cafea, ceai și sucuri proaspăt preparate.

Facilități și agrement

Inn at Kent Falls oferă o serie de facilități și servicii pentru oaspeți, cum ar fi camere comune, în care oaspeții se pot relaxa, cum ar fi un living mobilat confortabil și o sală de lectură, o bucătărie completă și o sală de mese și un pridvor ecranat cu vederi uimitoare asupra grădinii . Grădinile frumos îngrijite dispun de o piscină în aer liber și o solară, căi de mers, zone de vizionare și enclave

Atracții locale

Inn at Kent Falls este situat în Kent și aproape de mai multe atracții din județul Litchfield, printre care traseul Appalachian, râul Housatonic, Lime Rock, Lacul Waramaug și Mohawk Mountain. Alte lucruri de văzut și de făcut includ tururi și degustații vinicole, drumeții, ciclism montan și plimbări pitorești în țară, împreună cu cumpărături și mese în orașul pitoresc Kent.

107 Kent Cornwall Rd, Kent, CT 06757, Telefon: 860-927-3197

Mai multe escapade romantice de weekend în Connecticut