Scapari Romantice In Georgia: Hanul La Serenbe In Palmetto

Amplasat în inima țării rătăcitoare de la marginea Atlanta, The Inn at Serenbe este un han primitor și mic dejun în stil, care este înconjurat de 900 acri de pădure curată, pajiști de flori sălbatice, cascade și kilometri de trasee de mers.

Situat convenabil la doar câteva minute de Aeroportul Internațional Hartsfield-Jackson, The Inn at Serenbe oferă cazare de lux, facilități de top, inclusiv două piscine și o cabană privată, două căzi cu hidromasaj, o peluză de crochet și leagăne și balansoare pentru relaxare.

1. Camere și Cabane


Hanul Serenbe oferă unități de cazare luxoase, situate pe o fermă 40-acre, înconjurată de o zonă rurală. Douăzeci și șapte de camere frumos amenajate sunt situate între șase clădiri de pe terenul Hanului și camere suplimentare pot fi găsite în comunitatea Serenbe din apropiere. Camerele sunt decorate individual și au mobilier confortabil, băi private cu cadă și dușuri separate, halate de baie din plus și articole de toaletă de lux, zone de relaxare însorite și facilități moderne.

Main House este o fermă restaurată 1905, care are o sală comună și camere de oaspeți 15 cu paturi king-size, zone de ședere spațioase, televizoare cu ecran plat cu canale prin satelit și internet wireless gratuit. Pensiunea este un hambar de cal 1930 restaurat, care a fost transformat într-o casă cu trei dormitoare, patru băi, cu bucătărie complet utilată, zonă de relaxare însorită, cu șemineu cu ardere din lemn, televizoare cu ecran plat cu canale prin satelit și internet wireless gratuit. Situată lângă piscina Hanului, pensiunea dispune de o minunată zonă de terasă în aer liber, cu un șemineu exterior pentru divertisment.

Lakehouse are patru camere de oaspeți cu paturi king-size, băi private cu căzi și dușuri și un pridvor spațiu cu vedere la lac, în timp ce trei căsuțe sunt o serie de spații de locuit confortabile pentru familii și grupuri.

Mimosa Cottage este o căsuță de fermă originală, cu un living minunat, cu un șemineu de ardere a lemnului, o bucătărie complet utilată, menajeră, un confortabil cu o canapea extensibilă, o cameră de soare și o baie completă cu duș și cadă. Facilitățile moderne includ televizoare cu ecran plat cu canale prin satelit și internet wireless gratuit.

Cabanele Magnolia și Dogwood sunt căsuțe de mediu minunate, dotate cu două dormitoare spațioase, fiecare cu paturi king-size, băi private cu dușuri și jacuzzi, și confortabile, cum ar fi șeminee cu lemne în camerele de zi, televizoare cu ecran plat cu canale prin satelit și Internet wireless gratuit.

O varietate de spații de cazare sunt disponibile în comunitatea Serenbe din apropiere și variază de la lofturi cu un dormitor și două dormitoare, căsuțe cu două, trei și patru dormitoare și locuințe de oraș cu patru și cinci dormitoare pentru grupuri mai mari și familii care doresc șederi prelungite.

2. Dining


Oaspeții se bucură de un mic dejun complet de țară în timpul șederii, care este servit în fiecare dimineață în sala de mese elegantă. Micul dejun include delicii, cum ar fi o selecție de cereale, granola de casă, iaurturi, platouri cu fructe proaspete, alegeri fierbinți de ouă, slănină și alte carne, cafea proaspăt preparată, ceai și suc de fructe proaspăt stors. Ceaiul de după-amiază înalt în stil sudic este servit în fiecare după-amiază în casa principală și dulciuri și băuturi delicioase de seară în fiecare seară.

O cină delicioasă este servită la apreciatul critic The Farmhouse de la Serenbe, care servește un meniu cu preparate din bucătăria de la masă local, într-un cadru elegant și relaxat. Unul dintre restaurantele originale de la fermă de la Atlanta, Farmhouse at Serenbe servește preparate din bucătăria regională folosind ingrediente cultivate local, ingrediente organice din grădina restaurantului, precum și de la fermele din Serenbe și alți producători din zonă.

3. Spa & Alte activități


Spa de la Serenbe oferă o serie de servicii indulgente, inclusiv masaje, tratamente corporale, faciale, reflexoterapie, manichiură, pedichiura, coji și consultanță machiaj într-un mediu liniștit și liniștitor.

Hanul Serenbe oferă o mulțime de facilități și facilități moderne, precum și activități și aventuri plăcute pentru toate vârstele. Facilitățile includ zone comunale confortabile, cu șeminee care ard lemn pentru relaxare și socializare, climatizare individuală în toate camerele, două piscine și o cabană privată, două căzi cu hidromasaj, un gazon de crochet și leagăne și balansoare. O fermă de animale poate fi savurată de copii și peste 900 acri de trasee oferă drumeții excelente, ciclism montan și călărie.

Alte activități din și în jurul Hanului includ cursul Serenbe Challenge Ropes, excursii Serenbe Farms și vânătoare de scavenger, un labirint de piatră frumos lângă lac pentru a explora, călărie și hayride, închirieri de biciclete și mașini de golf, focuri lângă lac.

4. Nunți și conferințe


Hanul Serenbe prezintă un fundal frumos pentru o nuntă, o cină de repetiție sau alte evenimente speciale, precum și retrageri de executiv, funcții de team building și întâlniri corporative. Hanul oferă o serie de servicii speciale, inclusiv designeri de renume la nivel național, echipe culinare și spații de cazare de lux.

Convenabil situat la doar 25 minute la sud de Aeroportul Internațional Hartsfield-Jackson Atlanta, Hanul are trei săli de conferințe care pot găzdui până la oaspeții 10-60, precum și un pavilion al lacului în aer liber, care poate satisface 100 și 400.

Înapoi la: escapade romantice de weekend din Atlanta, Georgia.

10950 Hutchesons Ferry Rd, Palmetto, GA 30268, Telefon: 770-463-2610