Scapari Romantice In Idaho: Cazare Si Mic Dejun Bella Vista

Situat într-un cartier liniștit din orașul Boise, unde converg cele două orașe Boise, ID și Meridian, Pensiunea Bella Vista oferă o escapadă relaxantă pentru familii și prieteni. Înconjurat de grădini frumos îngrijite și vederi spectaculoase asupra vârfului muntelui Shafer Butte, hanul de pensiuni oferă două camere bine amenajate și mobilate confortabil, cu ferestre mari și vederi superbe, băi en-suite cu combinații de duș / cadă și confort modern, precum ca televizoare cu ecran plat și internet wireless gratuit. Oaspeții se pot relaxa pe terasă cu o băutură și puteți savura priveliștile magnifice după ce vă veți arunca într-un mic dejun delicios gratuit în fiecare dimineață.

Cazari oaspete

Pensiunea Bella Vista are două camere bine amenajate și mobilate confortabil, cu ferestre mari, care inundă interioare cu lumină naturală și îmbracă priveliști uluitoare asupra munților din depărtare.

Camera Bamboo are un pat king-size, îmbrăcat în lenjerie de lux și perne hipoalergenice și o baie comună cu o combinație de duș / cadă, prosoape proaspete și produse de baie organică. O zonă de relaxare are un birou și un scaun cu computer, televizor cu ecran plat cu canale prin cablu și internet wireless gratuit. O chicină de cafea Keurig și cafea și ceai sunt disponibile pentru oaspeții din chicineta comună din apropiere.

Suite Ivy are vederi frumoase asupra Văii Trezorerie și are un pat queen-size îmbrăcat în lenjerie de lux și perne hipoalergenice și o baie comună cu o combinație de duș / cadă, prosoape proaspete și produse de baie bio. O zonă de relaxare are un birou și un scaun cu un computer, o canapea și un televizor cu ecran plat, cu canale prin cablu și internet wireless gratuit. O chicină de cafea Keurig și cafea și ceai sunt disponibile pentru oaspeții din chicineta comună din apropiere.

Masă

Un mic dejun gratuit este servit în fiecare dimineață și include cafea, ceai și băuturi calde, fructe și sucuri proaspete, cereale, granole și iaurturi, mâncăruri pentru ouă și produse de patiserie proaspăt coapte și pâine.

Facilități și agrement

Facilitățile de la Bella Vista Bed and Breakfast includ internet wireless gratuit, o terasă unde oaspeții se pot relaxa, o chicinetă comună cu o cafea Keurig și cafea și ceai în apropierea celor două camere și grădini rafinate.

Atracții locale

Pensiunea Bella Vista este înconjurată de grădini frumos îngrijite și terenuri în care oaspeții se pot relaxa și se află la o scurtă plimbare din centrul orașului Boise, care oferă o varietate de atracții și activități de care să te bucuri, de la vizitarea muzeelor ​​și galeriilor de artă până la plimbarea de-a lungul Boise River Greenbelt, cumpărături și mese. Bella Vista este ideală pentru a explora orașul Boise, care este capitala Idaho și plină de lucruri interesante de văzut și de făcut. O serie de trasee și parcuri punctate de copaci, cunoscută sub numele de Boise River Greenbelt este perfectă pentru mersul pe jos, jogging, alergare și relaxare pe un fundal de priveliști minunate asupra râului, în timp ce în oraș există mai multe muzee, galerii de artă, magazine și restaurante de descoperit. Muzeul de artă Boise este situat într-o frumoasă clădire Art Deco și găzduiește o expoziție de lucrări contemporane și o grădină de sculpturi în aer liber, iar clădirea Capitolului de Stat din Idaho, care este amplasată într-o clădire elegantă din gresie, merită vizitată. Vechiul penitenciar Idaho este un exemplu excelent de închisoare din secolul 19th, completat cu celule și gâzâie și armament istoric militar.

4601 S Ramona St. Meridian, ID 83642, Telefon: 208-866-6012

Mai multe escapade romantice de weekend în Idaho