Scapari Romantice In Idaho: Bluebird Inn Cazare Si Mic Dejun

Bluebird Inn Bed & Breakfast este dotat cu vederi frumoase asupra lacului Bear, în afara comunității rurale din Fish Haven, ID. Amplasat în Highway 89, hanul de pensiuni oferă spații de cazare confortabile sub formă de camere de oaspeți mobilate confortabil, o suită de lux și un apartament, toate decorate individual cu corpuri contemporane și mobilier modern. Toate spațiile de cazare au băi private și șeminee de lucru, în timp ce suita adaugă o bucătărie complet echipată și un living spațios, cu vedere spectaculoasă la grădină și lac. Apartamentul este ideal pentru familiile cu două dormitoare și este complet echipat pentru o ședere de tip self-catering fără probleme, iar oaspeții se pot bucura de un mic dejun gastronomic gratuit în fiecare dimineață, în sala de mese însorită. Hanul are o cadă cu hidromasaj pentru uz general în grădină și oferă grădinile și motivele sale pentru sărbători speciale, precum nunți și recepții pentru până la 100.

Cazari oaspete

Bluebird Inn Bed & Breakfast oferă cazare confortabile pentru acasă, în formă de camere mobilate confortabil, o suită de lux și un apartament, toate decorate individual cu corpuri contemporane și mobilier modern.

Cinci camere bine amenajate din hanul principal au paturi King sau Queen cu saltele cu perne, cearceafuri și lenjerii de înaltă calitate, perne de pluș și comode groase și băi cu baie cu cadă, dușuri, duble duble, prosoape proaspete și produse de baie bio. Camerele au intrări private și ferestre mari, care inundă spații interioare cu lumină naturală și oferă vederi impresionante asupra lacului Bear și asupra grădinilor.

Apartamentul este situat în grădinile Hanului și poate găzdui până la opt oaspeți cu două dormitoare și o bucătărie complet echipată. Dormitoarele oferă paturi King și Queen, îmbrăcate în lenjerie de înaltă calitate, respectiv, iar două băi complete au dușuri, căzi de baie, duble dublu, prosoape proaspete și produse de baie organică. Există, de asemenea, un pat dublu futon și un pat supraetajat pentru oaspeți sau copii suplimentari, iar o bucătărie complet echipată are toate aparatele și ustensilele necesare pentru gătit și gătit.

Masă

Un mic dejun gratuit este servit în fiecare dimineață pentru toți oaspeții, cu excepția celor cazați în apartamente și include cafea, ceai și băuturi calde, fructe și sucuri proaspete, cereale, granole și iaurturi, mâncăruri cu ou și produse de patiserie proaspăt coapte și pâine. Băuturi calde, cum ar fi cafea și ceai, sunt disponibile pe tot parcursul zilei.

Facilități și agrement

Facilitățile de la Bluebird Inn Bed & Breakfast includ un mic dejun gastronomic gratuit în fiecare dimineață, grădini frumoase și o cadă cu hidromasaj în care să vă relaxați și o sală modernă de întâlnire pentru întâlniri de afaceri. Înconjurată de magnificul pădure național Cache, această zonă are o frumusețe naturală spectaculoasă și este plină de atracții și activități, inclusiv drumeții, ciclism montan, călătorie cu ATV, călărie, pescuit în Lacul Urs, caiac, canotaj și multe altele.

Nunți și evenimente

Bluebird Inn Bed & Breakfast oferă un loc minunat pentru ceremonii și recepții de nuntă romantice și alte sărbători speciale pentru până la oaspeții 100. Înconjurat de o frumusețe naturală spectaculoasă, site-ul are peisaje pitorești, spații de cazare de lux, facilități de lux și facilități și ospitalitate primitoare. Hanul oferă, de asemenea, o serie de servicii profesionale, cum ar fi catering și bucătărie, divertisment, echipamente audiovizuale, corporație și multe altele. Pachetele speciale de nuntă includ utilizarea întregului complex Bluebird Inn și a motivelor sale verzi, spații de cazare de lux de până la 18, o instalație interioară pentru recepții și dansuri și mese și scaune pentru până la oaspeți 100.

Atracții locale

Înconjurată de magnificul pădure național Cache, această zonă are o frumusețe naturală spectaculoasă și este plină de atracții și activități, inclusiv drumeții, ciclism montan, călătorie cu ATV, călărie, pescuit în Lacul Urs, caiac, canotaj și multe altele.

423 US-89, Fish Haven, ID 83287, Telefon: 208-945-2571

Mai multe escapade romantice de weekend în Idaho