Scapari Romantice In Illinois: Hanul La 835 Istoric Cazare Si Mic Dejun In Springfield

Inn At 835 Istoric Bed and Breakfast este un han fermecător și elegant, cu mic dejun, situat în Springfield și la câțiva pași de Muzeul și Biblioteca Națională a Veteranului din Războiul din Coreea. Fondată de florară și femeie de afaceri Miss Bell Miller și proiectată de George Helmle într-un stil Clasic Revival, Inn-of-the-Century al 835 a fost construită la începutul 1900-urilor ca un complex de apartamente de lux cu mulți clienți discernanți și ulterior a fost transformată în un han și mic dejun. Astăzi, retragerea din secolul trecut oferă oferte de cazare sub formă de camere și apartamente frumos amenajate, facilități de primă clasă și servicii pentru oaspeți, inclusiv un autobuz de transfer gratuit și biciclete pentru închiriere și o ospitalitate caldă și primitoare. Clădirea de apartamente 1909 restaurată elegant, în care se află hanul, este înscrisă în Registrul Național al Locurilor Istorice, singurul din Springfield.

1. Pensiuni


Inn At 835 Istoric Bed and Breakfast are în total camere 13, dintre care 11 sunt situate în clădirea principală a proprietății și două apartamente de lux în Bell House. Camerele și apartamentele amenajate elegant sunt decorate individual și sunt mobilate cu decorațiuni și antichități luxoase, la sfârșitul secolului, precum și facilități moderne, creând o combinație unică de vechi și nou. Toate camerele și suita au băi private cu dușuri și / căzi, deșerturi frumoase, prosoape proaspete și articole de toaletă franceze și facilități moderne, precum televizoare prin cablu, telefoane cu servicii de mesagerie vocală și acces la internet wireless gratuit.

Camerele și apartamentele din casa principală au paturi king-queen sau queen, cu lenjerie de lux și perne hipoalergenice, băi private cu vanități elegante, dușuri, căzi de înmuiere / jacuzzis, prosoape groase și proaspete și produse de baie cu semnătură, inclusiv mâna franceză, săpun măcinat Numite după diferite înfloriri și flori, camerele și apartamentele au, de asemenea, ferestre mari sau balcoane / verandă private, cu vederi frumoase asupra orașului și atracțiilor sale.

Cele două apartamente din Bell House, și anume Wisteria și Lavender Suites, adaugă un nivel suplimentar de lux cu paturi din stejar vechi cu spatele înalt, îmbrăcate în lenjerie de lux și comode în jos, și băi cu baie jacuzzi duble, vanități duble și separate zone de dus. Suite Wisteria are o zonă de ședere spațioasă, cu un șemineu frumos de mahon și marmură, locuri confortabile și facilități moderne, inclusiv un televizor cu DVD player / DVD player.

2. Dining & Amenajări


Un mic dejun gastronomic gratuit este servit în fiecare dimineață în sala de mese elegantă sau poate fi comandat pentru livrare în camerele de oaspeți. Micul dejun include cafea, ceai și sucuri proaspete, fructe proaspete, granola și iaurturi, produse de patiserie proaspăt coapte, pâine și rulouri și preparate calde la alegere. Seria și vinul sunt servite seara, unde oaspeții se pot relaxa și socializa prin băuturi și brânză fină.

În plus față de cazările de lux, The Inn At 835 Bed and Breakfast Istoric oferă facilități și servicii pentru oaspeți, cum ar fi un serviciu de mic dejun în cameră, serviciu de transfer gratuit de la Han, biciclete de închiriat și servicii de închiriere de mașini. Există internet wireless gratuit în jurul proprietății și

Facilitățile speciale pot fi pre-aranjate la un cost suplimentar și trandafiri romantici, cu tulpini lungi, buchete florale, Mic dejun în pat în Champagne, Tastes 'n Toasts for Two (un sortiment de brânzeturi, biscuiti și garnitură de fructe proaspete) și un Royal Turndown Servire cu șase căpșuni umplute în ciocolată semi-dulce și o sticlă răcorită de vin spumant. Certificatele cadou unice pot fi achiziționate pentru ocazii speciale.

3. Nunți și evenimente


Inn At 835 Istoric Bed and Breakfast oferă facilități de banchet și întâlniri moderne pentru o varietate de funcții și sărbători speciale, pentru până la oaspeții 150. Hanul este echipat complet pentru nevoile de afaceri și de divertisment, cu peste 8,500 metri pătrați de spațiu și servicii moderne, precum copiere, imprimare și echipamente audiovizuale prin fax și acces la internet de mare viteză. Grădina minunată este ideală pentru evenimente în aer liber, în timp ce saloanele interioare din Hanul pot satisface până la 75 în fiecare spațiu și un total de clienți 150 în total. Conservatorul are 3,400 metri pătrați de spațiu și poate reține până la oaspeți 300 pentru o recepție așezată sau o adunare în stil cocktail de oaspeți 350, în timp ce Lounge Caucus adiacent este ideal pentru o oră de cocktail pre-recepție pentru până la oaspeți 25, complet cu un bar cu servicii complete.

835 S 2nd St, Springfield, IL 62704, Telefon: 217-523-4466