Escapade Romantice În Iowa: Patru Movile În Dubuque

Four Mounds în Dubuque, Iowa nu este un hotel tipic. Inițial dat în orașul Dubuque în 1982, întreaga proprietate a fost păstrată în grija unei organizații non-profit create în 1987. Four Mounds a fost menit să fie păstrat și pus la dispoziția publicului în scopuri educaționale și în alte scopuri.

Cu MNNXX acri de pământ de-a lungul râului Mississippi, Four Mounds are grădini istorice, terenuri de cultură, păduri, savană de stejar rar și terenuri de pradă. Au clădiri 60 destinate sprijinului rezidențial, agricol, recreativ și structural.

Four Mounds este un reper Dubuque și se află în Registrul național al locurilor istorice. Este, de asemenea, un partener Silos and Smokestacks National Heritage Area, precum și un partener de frunte în Programul Educație și Reabilitare (Inimă) pentru locuințe. Cu scopul principal al organizației non-profit să fie păstrarea și educarea, Four Mounds oferă o pensiune și un mic dejun, un mic centru de conferințe, câteva cursuri de frânghii provocatoare și trasee de drumeție și o fermă de gentleman.

1. Patru Mounds Cazare și mic dejun


Pensiunea Four Mounds are vedere la râul Mississippi în timp ce oferă oaspeților o selecție largă de spații de cazare din care să se potrivească nevoilor lor, poate fi pentru o escapadă romantică, o excursie în familie sau o ședere prelungită pentru o activitate de grup.

Casa Grey a fost construită înapoi în 1908, iar astăzi este disponibilă pentru închiriere sau pentru nopți. Casa are șapte dormitoare, fiecare cu o capacitate dublă. Acest conac în stil modern are tot ceea ce alcătuiește o casă liniștită și confortabilă, inclusiv o intrare în mochete, un living bine luminat, cu canapele și canapele lângă șemineu, o sală de mese spațioasă și un pridvor cu vedere la râul Mississippi. Casa Gri este perfectă pentru reuniuni de familie sau escapade în grup.

Pentru cei care caută o casă mai puțin modernă, Casa Albă s-ar putea dovedi mai potrivită. A fost construită în 1924, iar casa este un exemplu perfect de casă în stil Colonial Revival. Nu este deosebit de mare, dar mobilierul său este destul de decorativ. Four Mounds a păstrat Casa Albă într-un mod care își păstrează senzația veche, dar poate fi încă folosită ca han. Oaspeții pot alege să închirieze o cameră pentru o noapte sau întreaga casă, ceea ce o face ideală atât pentru persoane fizice, cât și pentru grupuri mari.

În cele din urmă, Cabina Marvin Gardens oferă confidențialitate într-o casă completă. Cabina se află de-a lungul unei benzi private, care are o vedere excelentă asupra râului Mississippi. În interior există un șemineu mare, o bucătărie completă, un dormitor cu un pat queen-size și o cameră minunată cu două paturi gemene încorporate. Afară este o punte pe malul râului. Ocupanții se vor bucura de drumeții în jurul vecinătății sau pur și simplu să stea în interior uitându-se la televizor lângă șemineu. De asemenea, cabina are aer condiționat, acces la internet wireless și un televizor cu ecran mare cu cablu.

2. Întâlniri și nunți


Four Mounds folosește în principal Conacul Gri ca centru de evenimente, deoarece este suficient de versatil pentru a găzdui grupuri mici și mari. Locurile sunt, de asemenea, minunate pentru funcții corporative, conferințe, nunți intime și petreceri private. De asemenea, au tot ce au nevoie oaspeții pentru a se asigura că evenimentele se desfășoară fără probleme, cum ar fi echipamente audio-vizuale, acces la internet wireless și aparate de copiat și fax. Four Mounds va ajuta, de asemenea, oaspeții în configurarea de cazare și cazare peste noapte.

Evenimentele sunt taxate cu o rată pe oră care crește în funcție de numărul de invitați care participă. De asemenea, au rate speciale pentru grupurile non-profit.

Curs de frânghii: Cursul pentru patru funii este considerat unul dintre locurile de frunte pentru facilitarea leadershipului și a activităților de team building. Este deschis pe tot parcursul anului pentru persoanele care doresc să experimenteze o serie de activități care le vor provoca fizic, mental și emoțional.

Situat într-o pădure din raza Four Mounds, cursul este alcătuit din elemente înalte (deasupra copacilor) și joase (la sol), fiecare fiind dificil de stăpânit. Grupurile sunt învățate să lucreze împreună și încurajate să învețe unul de la altul într-un mediu sigur și liniștitor. În timp ce echipele pot alege dificultatea cursului pe care doresc să-l urmeze, fiecare provocare este menită să-și construiască respectul de sine, să îmbunătățească comunicarea și să consolideze legăturile dintre membrii echipei.

3. Misiune și programe


Fidel misiunii lor, care este de a păstra, educa și servi, Four Mounds găzduiește și facilitează o serie de evenimente și programe care fie păstrează resursele naturale și istorice ale moșiei, educă tinerii și comunitatea, fie promovează conducerea, administrarea și inovarea. Mai jos sunt câteva dintre evenimentele la care a participat moșia:

Târgul de voluntariat colectiv Millwork. Aceasta a fost o casă deschisă, care a oferit atenție celor care doreau să își folosească timpul liber pentru un fel de voluntariat sau să participe la serviciul unei organizații non-profit. Aici, multe organizații non-profit care caută oameni care să-și asume angajamente pe termen scurt s-au adunat și au salutat solicitanții potențiali interesați să devină artiști grafici, CPA, scriitori, fotografi, scriitori, designeri de site-uri și orice au fost necesare la acea vreme.

Destinații distractive: Norwalk, Poughkeepsie, New Paltz, Woodstock, Ventura, Carmel

În afară de Four Mounds, la acest eveniment au participat și organizații non-profit precum NAMI, HEART, Presentation Lantern Center și multe altele.

Ceai de Crăciun: Acesta a fost un fond special de Crăciun. Încasările s-au îndreptat către misiunea „Fellowship Women” pentru conservarea moșiei Four Mounds.

Marea cursă de ambarcațiuni de carton. Acesta este un eveniment anual găzduit de Marina Dubuque și Yardarm, în beneficiul Programului ÎNFIERCARE „Patru Mounds”.

Soiree de primăvară: Diversi proprietari de buticuri s-au adunat într-un singur loc pentru a prezenta diferitele moduri de primăvară și vară disponibile. A început cu o prezentare de modă găzduită la Casa Grey și apoi o cină cu câteva băuturi de casă. Oaspeților li s-a oferit propriile pahare de vin și li s-a permis să aducă propriile lor sticle de vin.

Trivia on the River: Acesta a fost compus dintr-un concurs de trivia, o tombolă și ceva grătar și bere pe terenurile de Four Mounds care au privit râul Mississippi. Concurenții din Trivia au avut șansa de a câștiga certificate de cadou de la restaurantele participante, în timp ce cei care s-au alăturat tombolei au avut șansa să câștige înnoptări la Four White Mounds White House sau Gray House.

Atelier de fereastră din lemn: Patru Mounds a avut peste 60 participanți la trei ateliere diferite despre diferite aspecte ale restaurării ferestrelor și eficienței. Acest eveniment și-a propus să abilizeze proprietarii de case și clădiri cu mijloacele de a-și menține sistemele de ferestre istorice, permițându-le să dureze secolul următor.

Lucruri amuzante de făcut în: Carlsbad, Park City, Memphis, Ann Arbor, Ogden, Louisville

Poate, cel mai mare proiect aflat în derulare de Four Mounds este Educația și reabilitarea pentru locuințe sau Programul HEART. În acest sens, acest program a avut ca scop reabilitarea multor case vechi de-a lungul istoricului Jackson St., astfel încât acestea să poată fi viabile pentru a vinde pentru prima dată proprietarii cu venituri mici.

Dar, mai important, HEART este un program special de instruire hands-on care i-a ajutat pe studenți să își realizeze visele de a obține o diplomă de liceu. S-a adresat majorității studenților din școlile comunitare Dubuque (16 până la 19 ani) care au fost identificați cu riscul de a renunța la propriile clase, celor care provin din case rupte sau celor care aveau alte probleme. Programul a oferit voluntarilor săi o cale de învățare atât în ​​clasă, cât și în practică, în timp ce învață să reabiliteze aceste case.

4. Tabără de zi de aventură de vară pentru copii


Four Mounds deține, de asemenea, o tabără de zi de vară pentru copii cu vârste cuprinse între 7 și 15. Este plin cu o săptămână întreagă de îngrijire de aventuri a Fundației Four Mounds și a Departamentului pentru Servicii de Timp Dubuque. Împreună, ei iau la fel de mult ca autocamionarii 25 pe săptămână la o mare varietate de lucruri distractive de făcut în timpul zilei, cum ar fi:

 • Înot
 • Team Building
 • Arte și Meserii
 • Drumeții
 • Explorarea naturii
 • Vizitarea Parcului Valea Elvețiană
 • Canotaj
 • Urmărirea cursului de patru funii provocate de frânghii

Vă costă aproximativ $ 165 să înregistrați un autovehicul, însă Fundația permite familiilor care beneficiază de venituri să-și participe copiii gratuit.

5. Trasee de drumeție


În timp ce drumețiile fac parte din tabăra de aventuri de vară, Four Mounds își deschide proprietatea pentru drumeții și altor oaspeți. Există un traseu tăiat cu lemn care duce la o frumoasă pradă. Cu toate acestea, există și alte puncte de interes, inclusiv:

 • Frumosele case gri și albe, precum și cabina
 • Grădini precum grădina cu ierburi au avut grijă de voluntari și grădina de stâncă, care a fost întreținută de atâția ani
 • Casa de joc care a fost construită pentru copiii familiei Burden
 • Structuri de utilitate ale moșiei precum casa grădinarului, casa cu gheață, casa de porci, casa de pompe, pivnița de rădăcini și casa de porumb / pui

Multe dintre aceste opriri fac parte din ceea ce a fost în trecut moșia Four Mounds, dar au fost păstrate și întreținute și funcționează pe deplin pentru a servi proprietatea și oaspeții acesteia.

Piața fermierului de iarnă Dubuque este un loc unde voluntarii se adună pentru a pune lucrurile la punct și pentru a permite fermierilor locali să își vândă produsele. Acest lucru nu numai că sprijină fermierii locali, dar permite și cumpărătorilor să își întâlnească personal vecinii și prietenii din sectorul agricol al orașului.

Camerele de la Four Mounds Bed and Breakfast încep de la $ 120 pe noapte.

4900 Peru Road, Dubuque, IA 52001, Telefon: 563-556-1908

Înapoi la: escapade de weekend în Iowa.