Escapade Romantice În Iowa: Victoria’S Vineyard Bed And Breakfast

Situat la marginea de sud-est a unei ferme 80-acre și viță de vie în afara Des Moines, IA, Victoria's Vineyard Bed and Breakfast oferă vizitatorilor un gust al vieții de la țara Iowan relaxată într-un cadru liniștit. Situat la o scurtă distanță cu mașina de parcul de distracții Adventureland și de cazinoul Prairie Meadows, Victoria's Vineyard Bed and Breakfast oferă două dormitoare pe partea superioară și inferioară a casei, cu mobilier somptuos, băi private cu cadă cu jacuzzi și facilități moderne.

Locuința are zone comunale confortabile, unde oaspeții se pot relaxa precum o ședință spațioasă, cu canapele și fotolii, o punte în aer liber, cu grătar de grătar, pentru a lua masa în aer liber sub stele și grădini frumoase, podgorii și un iaz liniștit. Există mai multe trasee de drumeție care se înfășoară prin pădurea de lemn tare de 30-acre, iar oaspeții pot petrece după-amiezile leneș la picnic și înot în micul lac.

Cazari oaspete

Victoria's Vineyard Bed and Breakfast oferă două dormitoare bine amenajate pe partea superioară și inferioară a casei, cu mobilier somptuos, băi private cu cadă cu jacuzzi și facilități moderne. Dormitorul principal este situat la nivelul superior al casei și dispune de un pat cu perne de dimensiuni superioare, îmbrăcat în lenjerie de înaltă calitate, seifuri și perne de pluș și o baie privată cu cadă jacuzzi pentru doi, o vanitate unică, prosoape proaspete și halat de baie de lux și produse de baie de marcă. Al doilea dormitor este situat la nivelul inferior al casei și are un pat cu perne de dimensiuni superioare, îmbrăcat în lenjerie de înaltă calitate, sertare în jos și perne de pluș și o baie atașată cu o combinație de duș / cadă, deșertătoare, prosoape proaspete și halat de baie de lux și produse de baie de marcă. Facilitățile moderne din ambele camere includ televizoare cu ecran plat cu canale prin cablu, filtru de cafea, telefoane, fier de călcat și plăci de călcat, uscător de păr și internet wireless gratuit.

Masă

Un mic dejun gratuit este servit în fiecare dimineață în sala de mese elegantă și include pâine proaspăt coaptă și produse de patiserie, fructe de sezon, cereale și granola de casă, iaurt, sucuri de fructe, cafea proaspăt preparată și ceai. La cerere, pot fi adăugate diete fără gluten, intolerante la lactoză, vegetariene și vegane.

Facilități și agrement

Casa are zone comunale confortabile, unde oaspeții se pot relaxa ca o ședință spațioasă, cu canapele și fotolii, o punte în aer liber, cu grătar de grătar, pentru a lua masa în aer liber sub stele și grădini frumoase, podgorii și un iaz liniștit. Există mai multe trasee de drumeție care se plimbă prin pădurea din lemn tare de 30-acre, iar oaspeții pot petrece după-amiezile leneș la picnic și înot în iaz.

Atracții locale

Pensiunea Victoria Vineyard Bed and Breakfast este situată într-o fermă de lucru 80 acre și o podgorie aflată la marginea de nord-est a orașului Des Moines și se află la scurtă distanță cu mașina de mai multe atracții din zonă, printre care hipodromul și cazinoul Prairie Meadows, parcul de distracții Adventureland , numeroase bere, restaurante și vinării.

Nunti si Evenimente

Camera de zi a hanului oferă un spațiu confortabil pentru adunări, cum ar fi petreceri mici și sărbători și întâlniri de afaceri. Decorată în nuanțe vibrante de nuanțe de roșu și galben, camera de zi are șezuturi ample, mese și scaune, precum și un televizor cu ecran plat și un sistem de sunet de ultimă generație.

5096 NE 62nd Ave, Altoona, IA 50009, Telefon: 515-967-1980