Escapade Romantice În Maine: Inn At Ocean'S Edge În Lincolnville

Situat pe țărmul vestic al pitorescul golf Penobscot, The Inn at Ocean's Edge este un refugiu senin, care se află între curba de nisip a plajei Lincolnville și portul istoric din Camden. În afară de o ambianță chintesență față de Maine, hotelul boutique de pe malul oceanului oferă cazare luxoase, facilități și facilități de primă clasă, ospitalitate plină de grație și vederi spectaculoase asupra oceanului. Situat în inima satului Camden, The Inn at Ocean's Edge este situat ideal în imediata apropiere de numeroasele magazine ciudate și portul plin de viață, colonia vibrantă a artistului din Belfast și frumoasele plaje cu nisip din Lincolnville.

Cazari oaspete

Inn at Ocean's Edge oferă 32 camere bine amenajate și decorate frumos și apartamente de lux, cu vedere panoramică la ocean. Cazarea este distribuită în trei locații, și anume Main Inn, clădirea Hilltop și Pool House. Toate sunt dotate cu paturi king-size, cu lenjerie de designer, băi cu duș, cabine de duș, baie de baie, produse de marcă și design, precum și spații de locuit spațioase, cu șeminee cu gaz, mini-frigidere și balcoane private cu vederi frumoase. Facilitățile moderne includ televizoare cu ecran plat, climatizare individuală și acces la internet wireless gratuit.

Main Inn este în centrul frumoasei proprietăți 22-acre și găzduiește camerele 18 bine amenajate, împreună cu sala de mic dejun, centrul de fitness, recepția, barul cu servicii complete și mai multe zone comunale, cum ar fi un balcon mare și terasă cu vedere la ocean.

Clădirea Hilltop poate fi găsită lângă Main Inn și oferă un spațiu mai privat, mai liniștit, cu camere spațioase 12, fiecare având balcoane private cu vedere panoramică asupra golfului Penobscot. Situate la etajul doi al casei piscinei, cu vedere la piscină și cadă cu hidromasaj, apartamentele apartamentului Pool House sunt ideale pentru oaspeții discernanți care doresc ceva special.

Masă

Un mic dejun delicios în stil bufet este servit în fiecare dimineață în holul Main Inn și include fructe și cereale proaspete, brânzeturi diverse, preparate la rece și somon afumat și o varietate de pâine de casă proaspăt coaptă, baghete, briose, scons și produse de patiserie . De asemenea, în fiecare zi este servită o semnătura caldă la cerere, și variază de la clătite de afine până la ouă binecuvântate și cafea și ceai sunt disponibile mai devreme pentru cei care cresc primii ani.

Facilitati

Inn at Ocean's Edge oferă o gamă largă de facilități de primă clasă și servicii pentru oaspeți, inclusiv servicii exclusiviste de spa la Poolhouse Spa, care are două camere de masaj, o cadă cu hidromasaj și o saună cu cedru și o piscină încălzită în aer liber cu marginea infinită cu soare. punte și șemineu în aer liber. Pub-ul și lounge-ul Innului oferă un loc ideal pentru o băutură de seară devreme, la focul crăpătos sau pe un șezlong, în zona de lounge în aer liber, cu vedere spre pitorescul golf Penobscot.

Inn at Ocean's Edge este ideal situat în inima Camdenului și oferă o serie de aventuri de coastă și în aer liber și activități de care să te bucuri, de la drumeții și ciclism pe Muntele Battie, până la caiac și croaziere clasice. Oaspeții se pot bucura, de asemenea, de excursii de pescuit ghidate și excursii de o zi la Deer Isle, Parcul Național Acadia și Portul Boothbay. Există mai multe terenuri de golf cu găuri 18 în zonele Rockland și Northport și o selecție de excursii de o zi de la vizionarea faunei sălbatice la vizitarea farurilor istorice.

Nunti si Evenimente

Inn at Ocean's Edge oferă un loc frumos pentru sărbători și ocazii speciale, precum nunți, recepții și alte funcții. Înconjurat de 15 acri de grădini curată, peluze rulante și păduri dense, alături de o piscină uimitoare la infinit și vederi spectaculoase asupra oceanului, The Inn at Ocean's Edge promite o ocazie memorabilă. Inn at Ocean's Edge este specializat în mici nunți de destinație de weekend cu până la oaspeți 120 de la începutul lunii mai până la sfârșitul lunii iunie și din nou din septembrie până la jumătatea lunii octombrie și se ocupă de toate tipurile de evenimente, de la evenimente casual la formal.

20 Stonecoast Road, Lincolnville, Maine 04849, Telefon: 207-236-0945

Mai multe escapade romantice de weekend în Maine