Scapari Romantice In Sc: Andell Inn On Kiawah Island

Amplasat în cadrul Freshfields Village, pe insula Kiawah, în Carolina de Sud, Andell Inn este un hotel fermecător de tip sat care oferă rezidențe confortabile pentru oaspeți, facilități și facilități de primă clasă, un bar cu servicii complete și o gamă largă de activități pentru a vă bucura. Gestionat de Local Hotel Adventures și parte a rețelei hoteliere Marriott International și Residence Inn, Andell Inn este privit ca un hub social și de retail pentru Insula Kiawah și Insulele Seabrook și Johns din împrejurimi.

O combinație perfectă de formă și funcție, Andell Inn oferă un hol primitor, cu canapele din piele de aur și candelabre de cristal și cazare bine amenajate sub formă de camere și apartamente. Locurile de cazare au toate facilitățile de creatură ale casei, inclusiv bucătării complet echipate, zone de living spațioase și băi cu baie proprie și un bar elegant cu servicii complete. Alte facilități plăcute includ o piscină și o grămadă montată pe frânghie, înclinat în grădină și grădină și o groapă de foc pentru a se prinde lângă cerul înstelat.

1. Camere și apartamente


Hanul Andell dispune de camere confortabile, frumos amenajate, de la studiouri queen și king la apartamente cu un dormitor și două dormitoare, echipate cu tot confortul creaturii de acasă și multe altele. Toate spațiile de cazare au paturi queen-size sau king cu lenjerie de calitate, băi cu baie cu dușuri / căzi, prosoape groase și produse de baie de marcă, zone de locuit spațioase și zone de lucru și bucătării complet echipate (apartamente). Facilitățile moderne includ televizoare HD cu ecran plat, mini-frigidere, cuptor cu microunde, mașini de cafea și internet wireless gratuit.

Queen Studios oferă două paturi queen-size, în timp ce Studio King Suites sunt concepute pentru confort și eficiență, cu paturi king-size, băi cu baie privată, spații de locuit ample, cu canapele pentru dormitori suplimentari și bucătării mici complet echipate. Facilitățile moderne includ televizoare HD cu ecran plat, mini-frigidere, cuptor cu microunde, mașini de cafea și internet wireless gratuit.

Suite cu un dormitor King oferă zone de locuit și de dormit separate, cu intimitate maximă pentru distracție și relaxare. Apartamentele au paturi king-size, cu lenjerie de calitate, băi cu duș / cadă, prosoape groase și produse de baie de marcă, zone de locuit spațioase și / zone de lucru cu canapele pentru dormitori suplimentari și bucătării complet echipate. Facilitățile moderne includ televizoare HD cu ecran plat, mini-frigidere, cuptor cu microunde, mașini de cafea și internet wireless gratuit.

Two Bedroom King Suite oferă două dormitoare cu paturi king-size în lenjerie de calitate, băi cu baie cu dușuri / căzi, prosoape groase și produse de baie de marcă, zone de locuit spațioase și / zone de lucru cu canapele pentru dormitori suplimentari și complet echipate bucătării. Facilitățile moderne includ televizoare HD cu ecran plat, mini-frigidere, cuptor cu microunde, mașini de cafea și internet wireless gratuit.

2. Restaurante / Room Service


Barul Porch oferă un meniu cu mese și gustări ușoare, cocktailuri artizanale, beri și vinuri fine într-un cadru relaxat și relaxat.

3. Facilități / Activități recreative


Facilitățile de la Andell Inn includ un mic dejun tip bufet gratuit, servit în fiecare dimineață, acces la un club de fitness 24, o piscină cu apă sărată, o spălătorie pentru oaspeți și internet wireless gratuit în întreaga proprietate. Alte facilități includ o recepție de ora 24 și acces la o varietate de activități recreative în aer liber, inclusiv plaje, golf, cumpărături și mese pe insula Kiawah și Seabrook.

Situată în inima hotelului, Marea Cameră este un loc perfect pentru distracție și socializare, cu decorațiuni elegante și mobilier, în timp ce Sala Galeria oferă piese de artă și sculpturi frumoase și unice, curatate de Mary Martin Gallery din centrul orașului Charleston. Hanul are mai multe galerii diferite din proprietate, inclusiv Mary Martin, Galeria Dog & Horse și Robert Lange Studios.

4. Nunți / Conferințe / Funcții speciale


Andell Inn oferă o gamă largă de spații moderne pentru întâlniri de afaceri, conferințe și sărbători, cu dc cor și confortabilă tehnologie de ultimă oră. Sala Grace Bella oferă vederi mărețe asupra lacului Andell și se potrivesc pentru evenimente și funcționări de anvergură, cu mese de banchet concepute personalizat, televiziune digitală cu acces la priză și acces la verandă pentru oaspeții suplimentari.

Sala de consiliu Kiawah este un think tank în stilul unei camere pentru consilii pentru întâlniri de afaceri și mici întâlniri pentru până la 10-ul oaspeților. Sala de consiliu este situată pe balconul de la etajul doi pentru confidențialitate și productivitate maximă și are o masă de conferință, televiziune digitală cu conectoare Ethernet și prize încorporate.

Sala Bella Vista este o cameră versatilă cu trei machete diferite pentru a găzdui orice eveniment pentru până la oaspeți 50 și include o bucătărie complet echipată și o zonă de bar pentru divertisment. Sala poate fi amenajată într-o sală de bal, teatru sau stil de clasă, în funcție de necesitatea funcției și caracteristicile spațiului includ LCD încorporat și boxe, ecran de proiector și televiziune digitală 60 ”, AV, proiector și acces wireless la internet și o bucătărie complet utilată și zonă de bar.

Porțul Cabana și Barul este un spațiu elegant în aer liber, conceput pentru adunări intime, cu leagăne de fermă concepute personalizat, acces la piscina în aer liber cu apă sărată și vedere panoramică asupra lacului Andell.

300 Freshfields Dr, Kiawah Island, SC 29455, Telefon: 843-793-6050

Înapoi la: escapade romantice de weekend în Carolina de Sud