Scapare Romantica De Weekend La Cornul Multitudinii Din Devon

Marea Britanie găzduiește câteva peisaje uimitoare. Cu micile sale sate rural, dealuri rulante, vaste hectare de păduri și câmpuri și plaje frumoase, de asemenea, este o locație idilică pentru tot felul de excursii.

Marea Britanie atrage milioane de turiști internaționali în fiecare an, iar mulți britanici le place, de asemenea, să călătorească în propria țară de origine pentru a vedea cele mai frumoase locuri ale sale, Devon ieșind în evidență ca un exemplu clar.

Situat în sud-vestul Angliei și care se învecinează cu locații la fel de frumoase din Somerset și Cornwall, Devon este găzduirea unora dintre cele mai bune plaje și golfuri din Marea Britanie, precum și o mulțime de orașe și porturi pitorești și fermecătoare.

Devon este o locație excelentă pentru toate tipurile de recreere în aer liber, fiind iubit de iubitorii de natură, unul dintre districtele sale câștigând chiar porecla „Riviera Engleză”. Este perfect pentru plimbări lungi și pentru a lua legătura cu lumea naturală.

Călătoriile către Devon sunt distractive pentru cupluri, familii, grupuri de prieteni și călători solo, și există o mulțime de proprietăți de lux și case de oaspeți în care să stați. Unul dintre cele mai bune locuri pentru a vă caza în Devon este The Horn of Plenty.

The Horn of Plenty - Hotel de lux de la Devon

Horn of Plenty este un hotel de tip boutique cu casă de țară 4, în apropierea iconicului Parc Național Dartmoor. Este acasă la un restaurant 2 AA Rosette, camere și apartamente de lux și facilități excelente pentru fiecare tip de ședere. Fie că sunteți în căutarea unei escapade romantice în Devon, un loc primordial pentru vacanța în familie sau chiar un loc minunat de nuntă în sud-estul Angliei, îl veți găsi la The Horn of Plenty.

- Locație - Unul dintre avantajele cheie ale The Horn of Plenty este locația sa excelentă. Este situat chiar lângă granița care separă Devon de Cornwall, cu vedere la Valea Tamarului. Situat ideal pentru călătoriile în jurul orașului Dartmoor, care se află la doar 10 minute cu mașina, Horn of Plenty este, de asemenea, perfect pentru escapadele pe plajă și explorarea de pe coastă, fiind la mai puțin de o oră de la mal. O mulțime de case și grădini istorice pot fi, de asemenea, în apropiere în orașe mici, cum ar fi Chagford și Princetown. Pe scurt, locația este potrivită pentru orice fel de vizitatori, indiferent dacă sunteți un iubitor de natură care caută anumite trasee de drumeție pitorești sau un cuplu care caută niște peisaje romantice.

- Camere - Horn of Plenty are un număr total de camere 16, patru dintre ele fiind situate în Casa principală, șase aflate în Casa de Autocare Originală, iar alte șase în Casa de Antrenori Noi. Camerele pot varia ca mărime și stil, de la duble confortabile până la apartamente de lux. Fiecare cameră are o baie privată, mini bar, halate de baie de lux, apă îmbuteliată, acces Wi-Fi și facilități suplimentare, iar majoritatea au balcoane cu vederi splendide asupra țării locale. De îndată ce intrați în oricare dintre aceste camere, este ușor să vedeți de ce The Horn of Plenty este clasat drept unul dintre cele mai bune hoteluri de tip boutique din Devon.

- Cina - Masă - Horn of Plenty nu este doar un hotel de lux Devon într-o locație perfectă; de asemenea, se poate lăuda că are și unul dintre cele mai bune restaurante din Devon. Restaurantul de la fața locului a primit două rozete AA pentru mâncărurile sale gastronomice și serviciile deosebite. Restaurantul funcționează de mai bine de cinci decenii și a demonstrat o calitate incredibil de consistentă în acea perioadă, folosind ingrediente locale, direct din țările Devon și Cornwall, pentru a produce mâncăruri delicioase pentru toți. Pentru o masă excelentă în Devon, nu există niciun loc mai bun pentru a fi.

- Potrivit câinilor - Dacă sunteți în căutarea unui hotel prietenos pentru câini în Devon, în special unul care este, de asemenea, clasat ca unul dintre cele mai frumoase hoteluri din Devon și care are unul dintre cele mai bune restaurante din Devon, acesta este locul unde să fie. Horn of Plenty este pe deplin primitor pentru prietenii blăniți, mai multe camere fiind deschise însoțitorilor canini. Numeroasele grădini care înconjoară proprietatea sunt perfecte pentru ca puii fericiți să alerge în jur, și există nenumărate trasee de mers pe jos și multe altele pentru a fi savurate în Valea Tamarului. Nu numai asta, dar hotelul oferă chiar și o „cină doggie” gratuită în noaptea de sosire pentru a-ți întâmpina câinele în stilul „acasă departe de casă”.

- Locul nunții din Devon - Nunta ta merită să fie specială și memorabilă în toate modurile potrivite, deci ce modalitate mai bună de a sărbători o astfel de ocazie magică decât de a ține recepția într-o locație de lux cum ar fi Hornul plinului? Dacă sunteți în căutarea unui loc de nuntă frumos în Devon, acesta este locul perfect. Horn of Plenty a găzduit în trecut mai multe nunți, cu casa sa istorică și motivele uimitoare oferind un cadru autentic de „basm” pentru ca tu și partenerul tău să înceapă noua viață de cuplu căsătorit într-un mod perfect.

Horn of Plenty se remarcă ca unul dintre cele mai bune locuri pentru a vă caza în Devon datorită facilităților sale de lux, a cadrului istoric, a locației excelente, a terenurilor superbe și a restaurantului de clasă mondială. Acesta oferă tot ce ai nevoie pentru o ședere idilică într-una dintre cele mai frumoase zone din Anglia. Este, de asemenea, un loc de nuntă cu adevărat magic și poate găzdui multe alte evenimente speciale. Verificați disponibilitatea și datele pe site-ul oficial Horn of Plenty și începeți să vă planificați escapada Devon de vis azi.

Gulworthy, site-ul Tavistock PL19 8JD, Marea Britanie