Escapadă Romantică De Weekend: Masa Și Hanul De North Fork

North Fork Table & Inn este un restaurant și un hotel renumit, care oferă o experiență de luat masa inegalabilă, împreună cu unități de cazare confortabile. Proprietatea de Gerry Hayden și soția sa Claudia Fleming, Hanul are patru camere confortabile, bine amenajate, cu băi private și facilități moderne și un mic dejun continental delicios este servit în fiecare dimineață.

Cazari oaspete

North Fork Inn dispune de patru camere confortabile, bine amenajate, cu mobilier confortabil și modern, cu paturi din lemn de cireș cu dimensiuni queen cu lenjerie Frette, băi cu baie cu dușuri de intrare și articole de toaletă de design și facilități moderne, cum ar fi ca climatizare, televizoare cu ecran plat / DVD playere cu canale prin cablu și acces la internet wireless de mare viteză.

Masă

Un mic dejun continental delicios este servit în restaurant în fiecare dimineață, incluzând selecții calde și reci și delicioase proaspăt coapte, cum ar fi afine de apă afară și caise. Renumita unitate de luat masa oferă un serviciu de prânz și prânz sâmbăta și duminica, iar cina este servită în fiecare seară. North Fork stă în afara Hanului șapte zile pe săptămână și servește prânzul.

57225 Main Rd, Southold, NY 11971, site-ul web, Telefon: 631-765-0177

Înapoi la: escapade romantice de weekend