Restaurante Din San Antonio: Bohanan'S

Situat la doar un bloc distanță de faimosul Riverwalk din San Antonio, Bohanan's este locul pentru a lua masa pentru oricine iubește o friptură de calitate. Înființat în 2002, Bohanan’s a devenit unul dintre cele mai populare restaurante de pe Riverwalk. După ce a câștigat câteva premii pentru carnea de vită primă, Bohanan's continuă să atragă atât localnicii, cât și vizitatorii care doresc să aibă experiența proporțională de a savura friptura servită la o friptură de calitate.

Nu toate fripturile sunt aceleași, iar Bohanan se dovedește a fi unic prin servirea unor tăieturi delicioase suculente de carne de vită, care au fost fumate încet pe lemn mesquite. Unii ar spune că Bohanan oferă unele dintre cele mai bune vită din întregul stat. Aceasta este o afirmație destul de dură de a fi la curent, având în vedere că Bohanan's se află în Texas. Cu toate acestea, angajamentul lui Bohanan de a aduce doar ceea ce este mai bun către patronii săi asigură că titlul de „cel mai bun” este justificat.

Localnicii și vizitatorii deopotrivă sunt încurajați să se oprească lângă barul situat la primul etaj și să se simtă confortabil să se bucure de una dintre cele mai bune experiențe de tip steakhouse din San Antonio, Texas.

Meniul

Meniul de la Bohanan oferă câteva dintre cele mai frumoase tăieri ale cărnii de vită primă USDA, precum și opțiuni de fructe de mare proaspete. Bucurați-vă de o serie de articole delicioase din meniu, din bucăți tradiționale de vită, precum și vită Akaushi și o gamă de farfurii cu fructe de mare proaspete. Mai multe detalii despre elementele din meniu oferite la Bohanan's sunt disponibile accesând site-ul web al steakhouse-ului.

Evenimente private

Bohanan’s oferă mai multe opțiuni diferite de luat masa private pentru cei interesați de încorporarea experienței pentru fripturi în ocazia lor specială. Unele dintre opțiunile de luat masa private sunt următoarele.

Camera curte

· Vedere la curte

· Configurare cu diverse capacități audiovizuale (pointer laser, proiector, ecran)

· Podium disponibil pentru prezentări

· Găzduiește clienții 86 până la 130, în funcție de stilul de ședere

Camera Houston St.

· Vedere a vieții străzii Houston

· Găzduiește clienții 20 până la 40, în funcție de stilul de ședere

Camera Wheeler

· Cel mai bun pentru sărbători mai mici, intime

· Vedere din bucătărie prin „fereastra bucătăriei”

· Găzduiește până la 10 oaspeți, în funcție de stilul de ședere

· Masă elegantă cu lenjerie frumoasă, china și cristal

Camera Bar

· Cel mai bun pentru sărbători intime

· Vedere la curte

· Detalii interioare frumoase, cum ar fi iluminat încastrat, podele din lemn și panouri clasice

· Găzduiește până la 26 oaspeți, în funcție de stilul de ședere

Bohanan’s are, de asemenea, meniuri speciale disponibile pentru mese private.

Persoanele interesate să utilizeze Bohanan pentru un eveniment privat pot contacta direct friptura la 210-472-2600.

Magazin

Magazinul online Bohanan oferă mai multe articole pentru cumpărare. Clienții pot achiziționa produse alimentare populare, cum ar fi jalape sau os. Cardurile cadou sunt de asemenea disponibile pentru achiziționare prin OpenTable și sunt disponibile atât în ​​format electronic, cât și în format fizic.

Adresa

Bohanan's, 219 East Houston Street, 2nd Floor, San Antonio, TX 78205, Telefon: 210-472-2600

Mai multe restaurante din San Antonio