San Antonio, Tx Getaway: The Guenther House

Restaurantul Guenther House din San Antonio a fost cândva casa personală a lui Carl Hilmar Guenther, proprietarul CH Guenther & Son, Inc. Guenther este cunoscut pentru crearea de produse de gătit care sunt vândute în Texas și Statele Unite. Casa sa personală a fost transformată într-un restaurant, muzeu, magazin și banchet. Acum, publicul larg se poate bucura de o serie de feluri de mâncare în stil american, multe dintre ele făcute cu produse CH Guenther & Son, Inc.

Meniul

Meniul de la The Guenther House oferă opțiuni de mic dejun și prânz, cu mic dejun servit de la deschis la închis. Opțiunile meniului sunt micul dejun clasic american, precum și o gamă largă de opțiuni de prânz și produse de patiserie proaspăt coapte.

· Meniu de mic dejun -Include o serie de feluri de mâncare pentru micul dejun, cum ar fi semnătura preferată de la Guenther pentru micul dejun, biscuiți cu lapte de mălai și șorț de cârnați de țară, tacosuri pentru micul dejun, platoul Pioneer Pancakes sau Pancake of the Day. O serie de părți pentru micul dejun sunt disponibile, cum ar fi prăjituri cu cârnați de țară, slănină afumată cu lemn de măr, pâine prăjită sau cartofi condimentați pentru micul dejun.

· Masă de prânz -Meniul de prânz al casei Guenther include o supă a zilei, un sortiment de sandwich-uri care sunt servite fie cu chipsuri de cartofi, fie cu fructe, ciorbă și combos sandwich, salate și alte farfuri, cum ar fi enchiladas și farfurii de salată de pui.

· Deserturi -Guenther House oferă o serie de deserturi delicioase, care sunt disponibile în fiecare zi a săptămânii. Alegeți dintre selecții precum bare de lămâie, tort de ciocolată, rulouri de scorțișoară, strudeli, brownies, tort de morcovi și chifle adezive.

· băuturi -Restaurantul servește un sortiment de băuturi din cafeaua The Guenther House, semnătură Founder's Choice la ceai, ciocolată caldă, băuturi răcoritoare și suc.

· Intrebati despre ofertele zilnice pentru micul dejun si pranz, precum si in weekend.

· Sunt disponibile comenzi speciale pentru cookie-uri și produse de patiserie apelând (210) 351-6349. Pentru toate comenzile de patiserie este necesară o transformare de 24-oră.

Magazin de cadouri

Casa Guenther are, de asemenea, un magazin de cadouri unde patronii pot achiziționa o serie de produse de gătit de la linia de produse CH Guenther & Son, Inc. Printre produsele disponibile se numără cea mai populară cafea a fondatorului, precum și amestecuri de clătite, napolitane, biscuiți și soiuri. Alte articole, cum ar fi ustensile de gătit, băuturi și instrumente de bucătărie sunt disponibile.

Evenimente

Situată în apropierea râului San Antonio, Casa Guenther este un loc perfect pentru evenimente interioare sau exterioare. Oferind atât planificarea evenimentelor în timpul zilei cât și seara, patronii se pot bucura de frumusețea fostei săli de bal cunoscute sub numele de Grădina Acoperișului. Grădina Acoperișului este o priveliște care poate fi privită cu pardoseli din gresie din porțelan, șemineu din cărămidă și chiar o fundație. Pentru evenimente în aer liber, Arborul, situat pe un teren frumos, este disponibil de la 6: 00pm până la 10: 00pm. Unul dintre spațiile este disponibil pentru petreceri și evenimente private. Părțile interesate pot trimite un formular online care detaliază cererea lor pentru servicii de evenimente / catering.

muzeu

Restaurantul Guenther House este, de asemenea, conectat la muzeu, care oferă o gamă de obiecte de neuitat vechi, cum ar fi farfurii antice, accesorii vechi de coacere și chiar mobilier vechi.

Adresa

Casa Guenther, 205 East Guenther Street, San Antonio, TX 78204, Telefon: 210-227-1061

Mai multe lucruri de făcut în San Antonio