Stațiunea Harbour Sanibel: Bazine 6 Și Croaziere Pentru O Cină Excelentă

Stațiunea are șase piscine în aer liber, un complex de tenis de campionat, un dig privat de pescuit și un spa de fitness și centru de fitness 40,000. O vacanță la Sanibel Harbour Resort & Spa din sud-vestul Floridei este despre alegere - de la mâncare și activități, la o serie de cazare diferite. Puteți petrece weekendul relaxându-vă la soare, explorând coasta sau bucurându-vă de tratamente liniștitoare la spa. Luați o croazieră romantică pentru cină la bordul iahtului privat sau planificați o sărbătoare specială închiriată întreaga navă.

Proprietatea este situată în Fort Myers. Camerele și apartamentele sunt situate în clădirea principală a hotelului, în Hanul romantic, precum și în condominii pe malul apei. Camerele au balcoane private cu vedere la insulele Sanibel și Captiva. Cele mai bune vederi sunt de la apartamentele Elite de la etajele superioare ale hotelului.

Dacă plănuiți o călătorie în familie lângă piscină, faceți-vă șederea mai confortabilă prin rezervarea unui condominiu 1,400 pătrat pe malul apei care include două dormitoare, două băi, o bucătărie complet utilată, mașină de spălat vase, spălător / uscător, o cameră de zi cu dormitor canapea, sufragerie, două televizoare și un lanai ecranat.

Kids ’Klub îi va menține pe cei mici (cu vârsta între 5 și 12) distrați cu activități tematice zilnice și cu teatrul pentru cină pentru weekend.

Băile balneare din Florida sunt renumite pentru tratamentele lor inovatoare. Spa oferă o serie de tratamente și cursuri de fitness gratuit, precum yoga, box de fitness, aerobic și stretching, ideale pentru o călătorie în spa.

Alegeți dintr-o gamă variată de opțiuni de luat masa, de la croaziere la cină la apus la bordul prințesei portului Sanibel și mese fine la Chez le Bear, restaurantul AAA Four-Diamond, până la restaurante pentru familie.

Cel mai bun timp pentru a merge

Vizitați de la sfârșitul toamnei până la începutul primăverii pentru a vă bucura de temperaturi calde în 70s și 80s. Verile sunt calde și umede, cu temperaturi în 90s. Verificați pachetele pe tot parcursul anului.

Stațiunea este situată la 25 minute de Aeroportul Internațional Southwest din Fort Myers. Dacă călătorești cu vaporul, există un port marinar 13.

Tarifele camerei Waterview cu mic dejun pentru 2 încep de la $ 184 în sezonul scăzut; de la $ 334 pe noapte în sezonul înalt. Există o taxă de resort de $ 12 zilnic pe cameră.

Locație: 17260 Harbor Pointe Drive, Fort Myers, Florida, Statele Unite, 800-767-7777, 239-466-4000