Locurile De Nuntă Din Santa Barbara: La Arboleda

Amplasat pe dealurile răscolite luminate de soare de-a lungul regiunii Vinului din Santa Rita Hill, La Arboleda este o proprietate privată din județul Santa Barbara care oferă o destinație frumoasă pentru nunțile rustice în aer liber, cu un farmec de farmec Lumea Veche. Înconjurat de livezi de nuci și măslini din inima țării viticole din California, La Arboleda este unul dintre locurile de nuntă ale județului Santa Barbara, cu peisaje pitorești, facilități de lux și servicii și servicii de lux care îl fac o locație de neegalat pentru toate tipurile de sărbători. .

Înconjurat de acri de nuci și măslini, La Arboleda oferă mai multe spații diferite pentru ceremonii și recepții, inclusiv pavilioane de divertisment în stil spaniol, cu pereți laterali retractabili, baruri complete și bucătării, un bar și o bucătărie interioară / în aer liber, un pavilion rustic cu un bar și o scenă, o casă cu rotile pentru ca mireasa și petrecerea ei de mireasă să se pregătească pentru ziua cea mare, și un buncăr pentru băieți. Mill House este un spațiu confortabil pentru ca mirele și oamenii săi să se relaxeze înainte de nuntă, iar Wheel House este la fel pentru mireasă și domnișoarele de onoare

Locul dispune de pasarele asfaltate și podele din beton pătat, șanțuri de sezon, o casă cu rotile cu o roată de apă funcțională și toalete moderne pentru bărbați și femei, precum și parcare pentru mașini pentru oaspeți 10 și mașini pentru personalul 20.

Servicii și servicii

Facilitățile și facilitățile disponibile cu închirierea locației includ o bucătărie gastronomică de tip gastronomie, vestiare separate pentru mire și mire, sisteme audio și audio și iluminare de ultimă generație, un ring de dans, mese, scaune, lenjerii, obiecte de argint și articole de sticlă și securitate pe durata evenimentului.

Un coordonator de nuntă este disponibil pentru a avea grijă de toate detaliile din ziua respectivă, iar amenajarea și curățarea locului sunt incluse, precum și o suită gratuită pentru mireasă și un pâine prăjită. Locul oferă, de asemenea, internet wireless de mare viteză, cazare în timpul nopții la hotel pentru petrecerea miresei și a oaspeților și o parcare amplă pentru oaspeții de la fața locului într-o parcare mare.

Informatii generale

La Arboleda este situat la 4955 Hapgood Road din Lompoc, este accesibil pentru scaun cu rotile și oferă o parcare amplă pentru oaspeți.

Situată între orașele Lompoc și Buellton cu Dealurile Purisima la nord și Dealurile Santa Rosa la sud, regiunea de vinuri Santa Rita Hills face parte din AVA mai mare Valea Santa Ynez, care este expusă la ceață și brize de coastă din apropiere Oceanul Pacific și produce unele dintre cele mai bune vinuri din lume.

Traseul de vinuri Santa Rita Hills este un traseu de vin cu cheie joasă, care se bucle prin dealuri rulante punctate cu stejari vii și livezi cu fructe și are opt vinuri boutique cuplate între orașele clasice de cowboy și fermele de cai. Legendarul efect marin al regiunii din zilele cu soare calduroase și nopțile răcoroase creează vinuri delicios echilibrate, în special anii Pinot Noir și Chardonnay. Pe lângă vinăriile de talie mondială de vizitat, alte atracții includ elegantul parc istoric al Misiunii La Pur? Sima Mission, care protejează 11th și cel mai frumos păstrat dintre misiunile originale din Spania 21 din California.

4955 Hapgood Road, Lompoc, CA, Telefon: 805-680-2412

Înapoi la: Locurile de nuntă din Santa Barbara