Santa Cruz Până La San Francisco Distanța: Conducere, Cu Avionul, Trenul Sau Autobuzul

Traseul dintre Santa Cruz, CA și San Francisco, CA are vederi frumoase asupra țării, căilor navigabile, cerului însorit și vederi uluitoare. Având în vedere că California este renumită pentru plajele sale, nu doriți să pierdeți această călătorie de la Santa Cruz la San Francisco. Care este distanța de la Santa Cruz la San Francisco? Despre 80 miles.

1. De la Santa Cruz la San Francisco cu mașina


Santa Cruz se află la aproximativ 75 mile de San Francisco (aproximativ 1 hr 15 min dacă conduceți). Deci, dacă timpul este esențial, atunci este recomandat să conduci acolo. Cea mai rapidă cale este de a lua CA-1 South din Santa Cruz, apoi de a conduce prin San Jos? și luați CA-17 North până la Palo Alto (trecerea pe US-101 North, prin ieșirea 24B). După aceea, sunteți bine în drum spre San Francisco.

Un traseu mai pitoresc ar fi oprirea CA-17 la Los Gatos și conducerea pe I-280 (prin intermediul CA-85) pentru 50mi. Acest traseu vă va duce pe lângă rezervațiile naturii din California, toate fiind pline de plante verzi, animale, lacuri frumoase și dealuri și munți magnifici.

2. Santa Cruz în San Francisco cu Trenul


Amtrak oferă excursii zilnice de la Santa Cruz (prin intermediul serviciului de transfer oprit în San Jos?) La San Francisco. Scaunele cu valoare încep de la $ 26 și au unele restricții (cum ar fi nicio rambursare dacă sunt anulate 48 ore sau mai puțin înainte de plecare), locurile flexibile încep de la $ 43 (cu rambursări gratuite permise în orice moment) sau biletele premium începând de la $ 54, care vine cu un loc de clasă de afaceri. Sau, dacă preferați să vă culcați, puteți plăti oriunde de la $ 104 pentru un Roomette Superliner, care are două scaune înclinate, care se transformă în paturi. În mod alternativ, pentru familie puteți angaja Superliner Family Bedroom, începând cu $ 295, care are patru paturi, prize electrice și servicii personale. Toate camerele Superliner au mese incluse (dacă este cazul), lenjerii de pat și prosoape proaspete și climatizare.

Cu autobuzul

Există multe servicii de autobuz care călătoresc de la Santa Cruz la San Francisco. Greyhound oferă multe călătorii zilnic, începând de la $ 14, până la $ 16. Primul autobuz pleacă de la 7: 00am, iar ultimul autobuz pleacă de la 10: 20pm. Dacă aveți nevoie, puteți prinde autobuzul de dimineață spre San Francisco, petrece ziua acolo și prinde autobuzul înapoi seara.

Toate autobuzele cu orez oferă Wi-Fi gratuit, prize de curent personal, scaune înclinate, toalete la bord, aer condiționat și cameră pentru cei care au nevoie de câțiva centimetri în plus pentru picioare.

3. Prin Serviciul de Transfer Privat


Serviciile de transfer privat (începând de la $ 17.15) sunt întotdeauna disponibile pentru a vă duce de la Santa Cruz la San Jos ?, unde puteți prinde un zbor sau un tren spre San Francisco.

Dacă doriți să luați un taxi de la Santa Cruz direct la San Francisco, costurile vor începe de la $ 260, așa că vă recomandăm să evitați această metodă de transport.

Cu bicicleta sau pe jos

Google Maps arată trei rute diferite pentru ciclism de la Santa Cruz la San Francisco. Traseul recomandat urmărește coasta și trece dincolo de golful cu jumătate de lună (una dintre opțiunile recomandate de-a lungul traseului). Peisajul este uluitor, iar aerul curat va face minuni pentru plamanii tai. Ciclismul va dura 8-9 ore, dar memoria călătoriei va merita.

4. Santa Cruz până la San Francisco cu avionul


Nu există zboruri care pleacă din Santa Cruz, CA. Cu toate acestea, poți zbura din San Jos? (o unitate rapidă 40min de la Santa Cruz în jos CA-17 N). Zboruri din San Jos? International (SJC) către San Francisco International (SFO) începe de la $ 283 și va dura aproximativ 3 1 / 2 ore (deoarece nu există zboruri non-stop de la SJC la SFO).
Aeroportul din San Jose se află chiar în mijlocul Silicon Valley, care este acasă pentru Google, Apple, Intel și multe dintre marile nume din industria tehnologiei computerizate. Din cauza asta, San Jos? International este un aeroport modern, cu zeci de restaurante, scutire de animale de companie și multe ajutoare pentru persoanele cu handicap, cu servicii de scaune cu rotile, dispozitive de telecomunicații pentru text pentru surzi și puncte de control pentru a vă ușura mintea cu privire la siguranță și securitate.

Odată ce aterizați pe Aeroportul Internațional San Francisco, veți fi întâmpinat de Wi-Fi gratuit, magazine în care să faceți cumpărături, locuri unde să luați masa sau puteți peruza muzeul SFO și vă puteți îmbunătăți cunoștințele despre artă și cultură. Puteți să vă aprovizionați cu Sun Screen sau Loțiune Sun Tan înainte de a ajunge pe străzile din San Francisco pentru a explora.

Lucruri pentru a vedea și de a face
Înainte de a părăsi Santa Cruz, există câteva atracții uimitoare pe care le puteți vedea, cum ar fi:
Boardwalk Beach Santa Cruz; Petreceți ziua urmărind marea, mâncând delicatese locale, jucându-vă la arcadă sau pentru doar $ 44.95, obțineți-vă un permis pentru toată ziua pentru parcul tematic și bucurați-vă de faimosul rollercoaster „Giant Dipper”, amețiți-vă de la plimbarea cu „Mingea de foc” sau să vă distrați cu prietenii în niște mașini de protecție. Acestea sunt doar Câteva dintre călăriile emoționante pe care Boardwalk trebuie să le ofere.

În timp ce călătorești pe traseul pitoresc, poți vizita una dintre numeroasele Conservații Naturale de-a lungul I-280, iar dacă aduci un coș de picnic (nu uita să nu pui la gunoi), poți avea o zi relaxantă în natură frumoasă, precum și pentru a experimenta frumusețea coastei californiene.

Dacă parcurgi traseul mai simplu prin San Jos ?, puteți vizita „Happy Hollow Park & ​​Zoo”, care este un centru centrat pe conservare pentru familii să exploreze și să se bucure, cu bilete la prețul de $ 14.25 fiecare. În mod alternativ, dacă sunteți mai interesat de istorie și cultură, puteți vizita „Winchester Mystery House”, construită de Sarah Winchester la sfârșitul 1800-urilor, cu scări care nu duc spre nicăieri, fără planuri de construcție sau oglinzi pe pereți, este un loc înspăimântător și fascinant. Vizitele ghidate se desfășoară zilnic și încep de la $ 36 pentru un tur al conacului sau $ 44 pentru întreaga proprietate.

După ce ajungeți la San Francisco, trebuie să vă asigurați că vizitați podul Golden Gate. Aceste repere iconice (deschise pentru prima dată în 1937) traversează direct Golden Gate și sunt lungi 1.7 Miles! Opriți-vă la Fort Point pentru a obține câteva fotografii uimitoare ale structurii sau, dacă vă simțiți aventuroși, puteți merge pe „Golden Gate Bay Cruise” și puteți vizualiza atât malul de pe San Francisco, navigați sub pod și apoi în jurul Alcatraz. Insulă. Începând de la $ 30, acest turneu ar fi ceva memorabil pe care nu l-ai uita niciodată.

Odată ajuns în San Francisco, nu uitați să încercați tramvaiele iconice pe care le parcurg prin oraș. Cu cel puțin 7 de dolari pe excursie, puteți experimenta orașul într-un mod în care nu ați mai experimentat altădată, călătorind prin inima orașului și pe toate dealurile de pe sistemul de telecabine din San Francisco, ultimul din lume sistem cu funcționare manuală încă funcționează! Cu siguranță este ceva ce nu trebuie ratat!

5. Care metodă de transport


Dacă timpul este esențial și nu vă deranjează efortul, atunci a lua o mașină ar fi cel mai eficient mod de a călători de la Santa Cruz la San Francisco. Luarea mașinii este, de asemenea, recomandată dacă doriți să vă vizionați pe ruta spre San Francisco, deoarece puteți opri dacă și când doriți.

Dacă te uiți la modul de transport care necesită cea mai mică cantitate de efort, atunci să iei autobuzul ar fi calea de urmat, deoarece este o călătorie directă din Santa Cruz la San Francisco, fără a fi necesare transferuri interconectante.

Dacă aveți o familie, atunci puteți să luați mașina sau să luați trenul și să angajați „dormitorul familiei Superliner”, care poate lua o familie de patru persoane.