Sasha Bikoff Design Interior

A trăi într-un spațiu bine proiectat este una dintre cele mai bune modalități de a-ți îmbunătăți starea de spirit și de a-ți îmbunătăți viața de zi cu zi. A fi în spații frumoase ne ajută să ne simțim mai fericiți și mai confortabili, dar de fapt, proiectarea și decorarea acestor spații la un standard de clasă mondială necesită un set cu adevărat special de abilități pe care doar puține persoane pot pretinde că le au. Sasha Bikoff este una dintre aceste persoane.

Totul despre Sasha Bikoff

Sasha Bikoff este un designer de interior din New York, cu propria firmă: Sasha Bikoff Interior Design. După ce a petrecut timp în două dintre cele mai mari orașe de modă și design de pe planetă, New York City și Paris, și a studiat la locații prestigioase din ambele orașe mari, Bikoff a deținut și a hrănit o pasiune de-a lungul vieții pentru design și și-a dezvoltat competențele înnăscute. cu educația necesară pentru a deveni o forță reală în spațiul competitiv de proiectare a NYC.

Clasată drept „designer de interior pentru cei tineri și bogați” de New York Times și prezentată în mai multe alte publicații mari de presă din tot orașul și nu numai, Bikoff s-a stabilit ca unul dintre nume de top pentru servicii de design moderne și unice în New. York.

Amestecând elemente ale designului rococo francez din secolul 18th cu influențe din 60s, 70s și 80, Bikoff este capabil să folosească cu îndemânare antichități, țesături, opere de artă și multe altele pentru a transforma cu adevărat spațiile în moduri îndrăznețe. Portofoliul ei este deja excepțional și oferă o gamă variată de servicii de design interior pentru toate publicurile, de la reședințe private la proprietăți comerciale și evenimente speciale.

Sasha Bikoff - Cel mai bun studio de design interior NYC

Clasat ca unul dintre studiourile de design interior de top din toate orașele din New York, Sasha Bikoff Interior Design poate oferi următoarele servicii și caracteristici:

- Design interior pentru rezidențe private - Acesta este serviciul de bază al firmei de design interior Sasha Bikoff. De la case de vacanță din Hamptons până la moșii din Valea Hudson și apartamente casual din New York, Sasha Bikoff s-a angajat deja și a excelat la diferite proiecte de amenajări interioare de reședințe private. Abordarea ei unică și abilitatea sa inerentă de a contopi diferite stiluri și tipuri de design pentru a crea una de o estetică amabilă, vă pot asigura că camerele și locuința dvs. vor duce o viață complet nouă, păstrând în același timp farmecul și personalitatea unică care le face a ta.

- Design interior pentru proprietăți comerciale - De la cafenele la studiouri de fitness, Sasha Bikoff oferă, de asemenea, servicii de proiectare pentru afaceri și proprietăți comerciale. Acum, mai mult decât oricând, branding-ul și imaginea sunt de o importanță imensă și pot face cu adevărat sau rupe o afacere. Având aspectul corect poate ajuta cu adevărat să atrageți clienți și clienți noi, să sensibilizați marca dvs. și să vă creșteți profilul. Cu atenția excepțională a lui Sasha pentru detalii și servicii de design uimitoare, proprietatea dvs. comercială poate obține o nouă închiriere a vieții.

- Design interior pentru evenimente speciale - Pentru prezentări de modă, gală, petreceri, expoziții și multe altele, talentele unice ale lui Sasha Bikoff pot fi, de asemenea, aplicate. Portofoliul ei include deja diverse galasuri de înaltă calitate, prezentări de modă și evenimente speciale, cum ar fi 2018 Hampton Classic. Alegând decorațiunile, mobilierul și lucrările de artă potrivite pentru fiecare eveniment, abilitățile și serviciile lui Sasha vă pot ajuta să vă asigurați că orice ocazie este mult mai memorabilă și magică pentru fiecare participant.

- Consultanță design interior și servicii suplimentare - Poate că nu aveți nevoie de un tratament complet de design interior. În acest caz, Sasha Bikoff propune, de asemenea, o serie de servicii suplimentare, inclusiv consultanță. Acest lucru este perfect pentru persoanele care deja proiectează spații singure sau cu un alt studio, dar își doresc o perspectivă nouă, cu Sasha în măsură să ofere propria sa preluare a spațiului și să facă sugestii pe care alți designeri pur și simplu nu și le-ar fi imaginat. Alte servicii unice includ răcoritoare simple, în care se adaugă câteva piese noi într-o cameră existentă pentru a-l amenaja puțin; design și închirieri de mobilier la comandă, în care pot fi furnizate piese de mobilier personalizate în stil italian și francez pentru spațiul dvs. sau pentru amenajare; și aventuri de epocă pariziană în care poți călători cu Sasha prin fermecătoare magazine și piețe de antichități pariziene pentru a găsi piesele perfecte pentru casa ta.

- Serviciu personalizat - Amprenta unui designer cu adevărat mare este capacitatea de a vedea fiecare spațiu ca un șablon nou și fiecare proiect ca un efort complet nou și unic. Sasha Bikoff înțelege foarte bine acest aspect al lumii designului și lucrează strâns cu fiecare client pentru a se asigura că „atingerea personală” este întotdeauna oferită. Nici două proiecte nu sunt întotdeauna aceeași dorință, Sasha și ea va colabora strâns cu tine pentru a afla totul despre spațiul, stilul, dorințele și nevoile tale, pentru a formula un plan de design cu adevărat personalizat care să funcționeze pentru tine. Nu vă veți simți părăsit sau ignorat pentru nicio parte a procesului, garantând o satisfacție totală de fiecare dată.

Indiferent de tipul de spațiu pe care doriți să îl transformați, fie că este propria casă sau un loc de organizare pentru un eveniment special, Sasha Bikoff vă poate oferi rezultate care nu corespund doar așteptărilor dvs., dar le depășesc. website