Tururi De Descoperire Pe Viața Pe Mare În Newport Beach, California

Tururi de descoperire pe viața mării în Newport Beach, California, oferă vizitatorilor o oportunitate de a descoperi ce se află sub suprafața apelor de coastă din sudul Californiei. Aceste tururi se desfășoară la bordul M / V Sea Life Discovery, care este un semi-submarin, ceea ce înseamnă că este parte submarină și parte din barcă. Compania turistică Submarine Views Marine Wildlife Cruise oferă o vizionare excelentă a peisajului spectaculos și a vieții marine abundente. Croaziera ghidată durează 90 minute și poate fi rezervată online în avans. Datele și orele turului variază și se bazează pe momentul în care Sea Life Discovery Tours așteaptă cele mai bune condiții pentru turul lor unic.

1. experiență


Vizitatorii Newport Beach care caută lucruri de făcut în zonă ar trebui să ia în considerare croazierul cu animale sălbatice cu vedere submarină, dacă caută ceva unic și interesant de făcut în timpul vizitei. O croazieră scurtă la bordul unui semi-submarin este cu siguranță un tur unic și interesant. Cei care se află la bordul semi-submarinului vor descoperi ce au de oferit apele de coastă din sudul Californiei atât deasupra cât și sub suprafața apei.

În timpul croazierei, participanții la turism vor afla despre fauna sălbatică marină care numește coasta de sud a Californiei, precum și încântarea de vederi spectaculoase asupra sortimentului de pești și alte vieți marine. Numeroase tipuri de păsări, inclusiv pelicani și lei de mare, pot fi văzute de pe puntea principală a semi-submarinului, în timp ce navighează prin golful Newport deasupra apei. Vizualizări rare pot fi găsite în timpul turului unic de natură ghidată și există, de asemenea, un scurt videoclip realizat sub apă de camera foto POV de la M / V Sea Life Discovery, la digul din portul Newport.

2. tururi


Croaziera cu vedere la coastă este o altă ofertă de Sea Life Discovery Tours. Croaziera în minutul 90 oferă vederi extraordinare asupra vieții sălbatice de pe coastă și a peisajelor frumoase. Printre faunei sălbatice, vizitatorii ar putea să-și dea seama de leii și păsările de mare, în timp ce peisajele de coastă spectaculoase includ arcade de mare, peșteri de mare, conace laterale de stânci și bărci cu vele. Vizitatorii pot rezerva și chartere private: semi-submarinul M / V Sea Life Discovery este o opțiune accesibilă și unică pentru un eveniment special. Charter-urile private pot fi personalizate și pot găzdui până la clienți 49. Oaspeții își pot aduce băuturi și mâncăruri proprii sau pot avea evenimentul la dispoziție. Dacă se dorește un tur privat ghidat, există un ghid turistic disponibil.

Semisubmarinul M / V Sea Life Discovery constă din două punți de pasageri, puntea inferioară și puntea principală. Puntea inferioară este situată sub suprafața apei și include scaune, monitoare video și ferestre mari subacvatice. Scaunele sunt orientate spre ferestre, astfel încât oaspeții se pot bucura de vederi subacvatice care sunt rareori văzute. Monitoarele video cu ecran plat afișează informații despre ce se întâmplă în timpul croazierei ghidate. Situat deasupra liniei de plutire, puntea principală este formată din locuri, o zonă protejată și o toaletă. Comentariile ghidului turistic pot fi auzite în întregul semi-submarin printr-un sistem de sunet pe toate punțile.

Înapoi la: Lucruri de făcut în Newport Beach, California

600 Edgewater Place, Newport Beach, California 92661, Telefon: 949-220-4707