Codul Aeroportului Din Seattle

Călătoria în era modernă este mai bună ca niciodată. În trecut, oamenii trebuiau să stea la sol și să folosească trenuri, bărci și automobile pentru a se deplasa, dar puterea avioanelor face atât de ușor să acopere distanțe lungi în perioade scurte de timp, permițând tuturor să exploreze lumea și vizitați locuri noi în spațiul unei singure zile. Fiecare aeroport din întreaga lume are propriul său nume, dar li se oferă, de asemenea, coduri unice pentru a le separa rapid și cu ușurință de restul. Codul aeroportului din Seattle este SEA. SEA este codul aeroportului utilizat pentru Aeroportul Internațional Seattle-Tacoma, care este cunoscut și sub denumirea de Sea-Tac.

Care este Codul aeroportului din Seattle?

Pentru orașul Seattle, care este cel mai mare oraș din statul Washington, principalul aeroport este Aeroportul Internațional Seattle-Tacoma. Aeroportul Internațional Seattle – Tacoma are codul aeroportului SEA și este principalul aeroport pentru întreaga zonă de metrou Seattle. Acesta este situat la 14 mile distanță de centrul orașului Seattle și la aproximativ 18 mile de centrul orașului Tacoma, de unde partea „Seattle-Tacoma” din numele aeroportului.

Codul aeroportului Seattle Informații de contact SEA

Adresa pentru codul aeroportului SEA (Aeroportul Internațional Seattle-Tacoma) este 17801 International Blvd, Seattle, WA 98158. Dacă doriți să luați legătura cu aeroportul SEA, puteți suna prin 206 787 5388 și puteți vorbi cu unul dintre membrii personalului prietenos, care vor putea răspunde la orice întrebare și puteți furniza informații actualizate despre aeroport. și zboruri programate.

Istoria Codului Aeroportului Seattle SEA

Codul aeroportului SEA, Aeroportul Internațional Seattle-Tacoma, are o istorie care datează din cel de-al Doilea Război Mondial. În realitate, a fost construit spre sfârșitul drumului în 1944, din cauza faptului că militarii Statelor Unite au preluat, la vremea respectivă, principalul aeroport Boeing Field din Seattle. Boeing Field mai are câteva zboruri de pasageri, dar abia este folosit în comparație cu aeroportul SEA. Portul Seattle a primit un milion de dolari de la Administrația Aeronautică Civilă pentru a-și construi noul aeroport și primele zboruri au decolat în 1947.

În anii care au urmat, companiile aeriene care anterior operau la Boeing Field și-au schimbat serviciul pe aeroportul SEA. Aeroportul a fost mare pentru timpul său, cu patru piste diferite în 1950-uri. În prezent, are doar trei piste, dar toate au fost extinse încă din primele zile ale aeroportului. Locuitorii care locuiesc în jurul aeroportului SEA au emis de fapt o mulțime de reclamații în timpul 1970-urilor din cauza poluării fonice și a altor probleme, Portul răspunzând investind sume mari de bani în achiziționarea caselor din zonă și oferind izolarea fonică rezidenților.

O altă controversă care implică acest aeroport este prezența „Tacoma” pe numele său. În două ocazii separate, autoritățile au încercat să înlăture această parte a numelui aeroportului, datorită parțial populației mai mari și poziției globale a orașului Seattle, însă cetățenii Tacoma au protestat împotriva acestor idei, iar numele a rămas același.

Statistici pentru Codul SEA Aeroportului Seattle

Aeroportul Internațional Seattle – Tacoma este unul dintre cele mai mari și mai aglomerate aeroporturi din toate Statele Unite, deoarece servește nu numai Seattle, ci întregul nord-vest al Pacificului. Este cel mai mare aeroport din regiunea Pacificului de Nord-Vest și este clasat constant în topul celor mai aglomerate aeroporturi 10 din Statele Unite și 31st în ceea ce privește aeroporturile din întreaga lume. Este, de asemenea, unul dintre aeroporturile cu cea mai rapidă creștere din lume și are distincția unică de a deține cel mai mare garaj de parcare al oricărui aeroport din America de Nord.

În ultimii ani, peste 40 milioane de pasageri au trecut anual pe aeroportul SEA. Cele mai importante destinații interne din acest aeroport sunt Los Angeles, CA; San Francisco, CA; Anchorage, AK; Denver, CO; și Las Vegas, NV. Cele mai importante destinații internaționale de pe aeroportul SEA sunt Vancouver, Canada; Seul, Coreea de Sud; Londra, Regatul Unit; Frankfurt, Germania; și Dubai, Emiratele Arabe Unite.

Parcarea pe aeroportul Seattle Cod SEA

Așa cum am menționat anterior, aeroportul Seattle are de fapt cel mai mare garaj de parcare din America de Nord, cu peste 13,000 spații în total. Acest lucru face foarte ușor să parcați pe aeroportul SEA, etajele diferite având tarife diferite. Etajele de parcare generale sunt amplasate pe 1-3 și 5-8 și oferă tarife zilnice de $ 30. Pentru acces direct la terminale, fără a fi nevoie să luați scări sau ascensoare, alegeți podeaua 4 care are rate zilnice de 37 $. Puteți alege, de asemenea, parcarea lunară pentru 350 $. Pentru a economisi bani, mulți călători din aeroportul SEA își parchează mașinile la hoteluri locale pentru tarife mai mici și duc naveta către terminal.

Cum să ajungi și de la codul SEA Airport Airport

Există o mulțime de opțiuni diferite atunci când vine vorba de transportul terestru pe aeroportul SEA. Aeroportul are propria stație de tren la etajul 4thth al garajului care oferă acces direct la locații precum Downtown Seattle sau Universitatea Washington. Aeroportul este, de asemenea, deservit de mai multe rute de autobuz diferite care vă pot duce oriunde aveți nevoie pentru a merge în zonele Seattle sau Tacoma. La fel ca în orice aeroport, vă veți putea baza, de asemenea, pe aplicații de taxiuri și autoturisme precum Lyft și Uber.

Noțiuni ocolitoare Aeroportul Seattle Cod SEA

Aeroportul Seattle este mare, dar relativ ușor de deplasat. Aeroportul dispune de o singură clădire de terminal cu două terminale prin satelit numite Terminal Nord și Terminal Sud. Totul este conectat, iar cei doi sateliți pot fi accesați printr-un sistem de transfer de persoane subterane, asigurând un transport rapid și ușor în jurul aeroportului SEA.

Hoteluri la Seattle Airport Code SEA

Aeroportul SEA nu are în prezent un hotel la fața locului, dar există zeci de hoteluri, literalmente 5-10 minute distanță cu mașina sau autobuzul. Aceste hoteluri oferă diverse opțiuni și facilități de cameră, la tarife diferite, pentru a se potrivi cu fiecare buget, multe dintre ele oferind, de asemenea, prețuri bune de parcare și servicii de transfer gratuite către clădirea terminalului aeroportului. Citiți mai multe pentru detalii despre cele mai bune hoteluri lângă Aeroportul Seattle-Tacoma.

- Aeroportul Seattle Marriott - 3201 S 176th St, Seattle, WA 98188, Telefon: 206-241-2000

- Ramada by Wyndham SeaTac Airport - 16720 International Blvd, SeaTac, WA 98188, Telefon: 206-277-0700

- Aeroportul Crowne Plaza Seattle - 17338 International Blvd, Seattle, WA 98188, Telefon: 206-248-1000

- Aeroportul Hilton Seattle și Centrul de conferințe - 17620 International Blvd, Seattle, WA 98188, Telefon: 206-244-4800

- Clarion Hotel Seattle Airport - 3000 S 176th St, Seattle, WA 98188, Telefon: 206-242-0200