Portul South Street

South Street Seaport oferă vederi spectaculoase asupra Brooklyn Bridge, East River și Lower Manhattan din New York. Vizitatorii pot admira șase nave istorice amplasate în port, care aparțin Muzeului South Street Seaport, pot lua masa la mai multe restaurante diverse și să privească interpreți de culoare colorați.

Atracția este deschisă publicului de luni până sâmbătă de la 10: 00 am, de la 11 am duminică. Orele de sărbătoare variază. În timp ce intrarea este gratuită, există o taxă pentru a intra în muzeu.

Pentru un calendar de evenimente și ore de deschidere a restaurantelor, accesați www.southstreetseaport.com. Căutați festivaluri, concerte în aer liber și evenimente de familie.

Pe parcursul lunilor mai calde, muzeul oferă pânze și croaziere în portul New York City la bordul remorcherului 1930 din epoca din lemn WODecker și a schonierei 1885 Pioneer.

Muzeul

Muzeul South Street Seaport prezintă informații istorice despre Portul New York. Dispune de exponate, galerii și șase nave istorice, care reprezintă cea mai mare colecție de nave istorice deținute în privat din Statele Unite. Prin programele sale de istorie vie, programe educaționale, pânze și croaziere, Muzeul atrage vizitatori de toate vârstele.

Este deschis zilnic de la 1 aprilie la 30 septembrie de la 10 am până la 6 pm. Din octombrie 1 până în martie 31, muzeul este deschis de la 10 am până la 5 pm și marți închis. Apelați 212-748-8600 pentru mai multe informații și pentru a confirma orele de deschidere.

Puteți achiziționa bilete de la Centrul pentru vizitatori, 12 Fulton St. sau Pier 16 biletul de bilete și toate galeriile Muzeului. Vânzările și croazierele costă suplimentar și ar trebui rezervate în prealabil apelând 212-748-8786.

Planificați această călătorie:

Locație: 19 Fulton Street, Suite 201, New York City, New York, Statele Unite, site-ul web, 212-732-8257