St Petersburg, Fl: 3 Fiicele De Bere

Vino să te bucuri de o experiență autentică de bere care să fie informativă și distractivă, în același timp, la 3 Daughters Brewing din Sankt Petersburg. Această bere este deschisă zilnic pentru a permite pubpcului să afle mai multe despre procesul de preparare a berii și a cidrului. Vizitatorii se vor bucura de planul deschis al sălii de degustare, ceea ce le permite să se bucure nu numai de berile 18 la robinet, dar să vadă și întregul proces de preparare și conserve. Evenimente programate în mod regulat, cum ar fi muzica pve și ofertele de camioane de mâncare prețioase, permit vizitatorilor să se bucure pe deplin de berele specializate și de cidrele oferite de 3 Daughters Brewing.

Ore de bere

3 Daughters Brewing operează 7 zile pe săptămână. Zilele și orele de funcționare specifice sunt următoarele:

Luni - marți: 2: 00pm - 9: 00pm

Miercuri - Joi: 2: 00pm - 10: 00pm

Vineri: 2: 00pm - 12: 00am

Sâmbătă: 12: 00pm - 12: 00am

Duminică: 1: 00pm - 8: 00pm

Sala de degustare

Vino să experimentezi o bere autentică în sala de degustare 3 Daughters Brewing. Vizitatorii vor primi un tur complet al berăriei și vor afla cum sunt fabricate berile 3 Daughters de la zero. Depozitul este locul unde se întâmplă oficial acțiunea, dar nu este experiența ta de depozit industrială tipic sterilă. Depozitul 3 Daughters Brewing este deschis și destul de primitor, astfel încât vizitatorii să se simtă confortabil să explodeze și să exploreze. Vizitatorii vor avea o viziune cât mai apropiată a procesului de fabricare a conservei. Există chiar o zonă de joc în depozit, unde vizitatorii se pot relaxa și relaxa. Cei interesați să afle mai multe despre crearea berilor meșteșugărești se vor bucura și de tururi cu bere artizanală.

Bere / Oferte de cidru

3 Daughters oferă o gamă largă de beri și cidre tare la robinet și prin distribuția locală de vânzare cu amănuntul. Unele dintre ofertele de bere și cidru includ:

Bere

Plaja blonda Ale

Un Alei de cafea Wake Ale

Rod Bender Red Ale

Dunkel Pepcan maro

Grapefruit Shandy

Arce Pecan Brown Ale

Quad Belgian

Ananas IPA

Blondie cu unt de arahide

Espresso Stout

Dunkel din Munchen

Melon Hull Grau de pepene verde

Summitennial

IPA Bimini Twist

cidru

Cidrul original de fiice 3

Cheie pme Cider

Bombers

Rum BA Imperial Stout

Whisky BA Quad

IPA triplă

Încălzire de iarnă

Tequila BA Red Ale

Evenimente

3 Daughters Brewing oferă o serie de evenimente pe tot parcursul anului, pentru a rămâne implicate activ cu pubpc-ul și pentru a-și oferi berile unice pubpc-ului. Patronii se pot bucura de o serie de evenimente precum:

Yoga pe Tap

Evenimente specializate în camioane alimentare

pve trivia echipei

Special pentru umplere pentru cultivator

evenimente muzicale pve ...

...și mult mai mult.

Clienții se pot ține la curent cu diferitele evenimente oferite de 3 Daughters Brewing prin abonarea la newsletter-ul lor, descărcând calendarul evenimentelor.

știri

Aflați mai multe despre 3 Daughters Brewing de la viitoarele preparate la diverse evenimente prezentate sau sponsorizate de 3 Daughters Brewing. Toate noutățile pot fi găsite pe site-ul 3 Daughters Brewing sau rămânând conectat prin Facebook, Twitter sau Instagram.

Adresa

3 Fitting Brewing, 222 22nd St S, St Petersburg, FL 33712, site-ul web, Telefon: 727-495-6002

Mai multe lucruri de făcut în St. Pete