Remedii Pentru Stomac - Sfaturi Pentru Călători

Toată lumea trebuie să se ocupe de durerile de stomac sau crampe din când în când. Unii, însă, durerile de stomac se întâmplă mai frecvent decât pentru alții. Dacă ai tendința să experimentezi durerile de stomac tot timpul, probabil cauți să scapi de ele imediat ce vin. Lăsând durerea să persiste poate ajunge în calea lucrurilor care sunt mai importante, cum ar fi munca sau școala. Din fericire, durerile de stomac se remediază cu ușurință chiar și cu lucruri pe care le poți găsi acasă. Știind care sunt unele dintre ele te pot ajuta cu adevărat atunci când ai nevoie de ajutor rapid.

Deoarece este o întâmplare atât de frecventă, oamenii au învățat să se descurce singuri cu durerile de stomac. A merge la medic pentru ceva care probabil nu este grav poate fi o pierdere de timp și bani. Cu toate acestea, durerea de stomac poate fi și un semn al unei boli grave, așa că nu ar trebui să o respingă dacă durerea se simte mai rău decât de obicei. Iată câteva lucruri pe care trebuie să le analizezi:

- Când durerea durează mai mult de câteva ore

- Când durerea este mult mai puternică decât de obicei

- Când vă simțiți amețit împreună cu durerea

- Când ai vomitat

- Când aveți mișcări intestinale sângeroase sau negre

Dacă vreunul dintre aceste simptome vă însoțește durerile de stomac, consultați un medic.

Crampele stomacale fiind atât de comune, puteți paria că pot fi cauzate de o serie de lucruri. Iată câteva dintre cei mai comuni vinovați pentru durerile de stomac.

Stresul - Stresul și anxietatea au fost direct legate de durerile de stomac. O persoană care se simte stresată poate experimenta dureri de stomac ca simptom fizic al acestei probleme.

Gastrită - Acest lucru se întâmplă atunci când mucoasa stomacului se inflamează datorită unui număr de factori precum infecțiile bacteriene, precum și reacțiilor la anumite medicamente. Gastrita vine în mod natural și la unele persoane care ating o anumită vârstă, în special la cei care au istoric de fumat sau de băut alcool. Persoanele cu gastrită se vor confrunta cu greață și, în mod normal, se simt balonat în timp ce se confruntă cu un anumit disconfort în partea superioară a stomacului.

Intoleranță la lactoză - Aceasta se referă la o afecțiune în care oamenii nu pot digera corect laptele, ceea ce provoacă unele complicații. Unii o au, alții nu. Probabil știți deja dacă sunteți intolerant la lactoză sau nu. Chiar și atunci, se poate întâmpla să consumi accidental ceva care conține lapte sau brânză sau alte produse lactate.

Reflux de acid - Acest lucru se întâmplă atunci când acizii din stomac sunt împinși în sus în esofag, creând o senzație de arsură în stomac și cauzând disconfort. Acest lucru se poate întâmpla atunci când consumi alimente grase sau picante.

Remedii comune pentru durerile de stomac

Mentă

Menta a fost cunoscută pentru proprietățile sale naturale calmante și calmante. În același mod este folosit pentru a trata durerile de cap, puteți aplica și mentă pe stomac atunci când simțiți crampe sau dureri.

Pentru cei care nu doresc să aplice balsamuri mentale sau ulei pe stomac, pot prepara singuri o ceașcă proaspătă de ceai verde de mentă. În mod alternativ, puteți mesteca doar câteva frunze de mentă pentru același efect. Dacă sunteți pe drum, cumpărați niște bomboane de mentă din orice magazin. Cu cât bomboanele sunt mai puternice, cu atât mai bine!

Cupa caldă de ceai de mentă vine foarte recomandat. Acest lucru se datorează faptului că căldura băuturii poate calma durerile de stomac.

Ceai de lamaie

În acest moment, probabil, ai deja ideea că ceaiul este o băutură cu adevărat bună atunci când ai stomacul supărat. Acidul din ceaiul de lămâie oferă totuși un pic de oomph în plus, afectând modul în care corpul tău produce acid în stomac, contribuind la îmbunătățirea digestiei.

Dacă nu aveți pungi de ceai de lămâie, puteți încerca să adăugați câteva picături de suc de lămâie într-o cană cu apă fierbinte. Pentru a face băutura mai gustoasă, adăugați miere și chiar câteva frunze de mentă - ingrediente care au fost cunoscute și pentru a combate durerile de stomac.

Ghimbir

Ghimbirul este un ingredient foarte comun oricărui concoction folosit pentru a trata durerea. Acest lucru se datorează proprietăților sale antiinflamatoare naturale, care pot ajuta la probleme cu stomacul și digestia în general. Tot ce ai nevoie este o bucată de rădăcină de ghimbir proaspăt. Tăiați-l în felii subțiri și mestecați-le pe acestea.

Desigur, nu toată lumea are gust pentru ceva la fel de puternic ca ghimbirul. Dacă credeți că este prea mult pentru dvs., încercați să preparați niște ceai de ghimbir. Încingeți rădăcina de ghimbir într-o cană de apă și fierbeți aproximativ 15 minute. Adăugați miere, lămâie și chiar mentă pentru a îmbunătăți gustul. Vă veți simți mai bine în cel mai scurt timp.

Sticlă de apă caldă sau tampon de încălzire

Aplicarea căldurii pe stomac poate oferi o ușurare imediată. Aveți nevoie doar de ceva cald pentru a vă pune stomacul. Majoritatea oamenilor iau o sticlă plină cu apă caldă. În mod alternativ, puteți utiliza o pătură electrică sau o placă de încălzire. Doar asigurați-vă că nu este prea cald să vă rănească.

Doar puneți sticla sau tamponul peste stomac, concentrându-vă pe locul în care doare. Căldura ar trebui să înceapă să liniștească stomacul în aproximativ 10 până la 15 minute.

Iaurt

Dacă credeți că vă doare stomacul pentru că ați mâncat ceva rău, încercați să aveți un bol cu ​​iaurt. Este plin de probiotice care ajută la digestie și copleșește bacteriile rele care te încurcă cu stomacul. Încercați doar să evitați felul de iaurt îndulcit, deoarece zahărul poate agrava stomacul.

Experții în sănătate sugerează, de asemenea, introducerea iaurtului în dieta dvs., deoarece aportul regulat al acestuia contribuie la promovarea unei digestii mai bune. În acest fel, puteți evita durerile de stomac în primul rând.

Amintiți-vă, nu trebuie să vă confruntați cu stomacul suparat dacă știți cum să scăpați de el. Sperăm că vă veți aminti aceste remedii atunci când va apărea nevoia.