Grădinile Stonecrop În Primăvara Rece, Ny

Stăruind într-un cadru magnific în Hudson Highlands, în Spring Spring, la doar șaizeci de mile nord de New York City, Stonecrop Gardens este o grădină publică frumos întreținută sub conducerea lui Caroline Burgess. Inițial casa de Anne și Frank Cabot, Stonecrop a început ca o grădină privată și de atunci a devenit o destinație importantă pentru pasionații de plante și iubitorii de grădină.

1. Istorie


Înființată în 1958, când Frank Cabot, fondatorul Garden Conservancy și soția sa, Anne și-au construit casa pe un teren 60 de teren împădurit înalt pe un vârf de deal în afara Spring Spring, Stonecrop a început ca o grădină privată. Nemulțumită de solul stâncos și vânturile puternice, grădina a prezentat o varietate de plante alpine și, pe măsură ce grădina a crescut, mai multe plante noi și experimentale. Cu o misiune de a „inspira grădinarii să exploreze varietatea interminabilă și diversă a regnului vegetal și să încurajeze experimentarea în grădină”, Stonecrop a devenit o grădină publică în 1992 și a încântat vizitatorii de atunci.

2. Gardens


Stonecrop dispune de o varietate diversă și inspirată de grădini de expunere, alcătuite dintr-o colecție de grădini și plante, inclusiv paturi de piatră alpină ridicate, o grădină cu iarbă, grădini cu pădure și apă, grădini de stâncă și o grădină de flori în stil englezesc. Stonecrop găzduiește, de asemenea, mai multe sere, inclusiv un conservator mare, o cameră tropicală mică, o exclusivitate Alpine House și o groapă cu o colecție vastă de becuri pitice. Există, de asemenea, două sere în creștere.

Stonecrop prezintă mai multe habitate de plante diferite și speciile care prospera în ele, variind de la un conservator 2,000 de pătrat picior care adăpostește exemplare de licitație, cum ar fi orhidee și tropicale, până la paturi de piatră alpină ridicate și păduri și grădini de apă. Alte puncte de vedere ale grădinilor includ o grădină de stâncă în stâncă, o grădină de flori în stil englezesc, sere de alpin și suculente și paturi comandate sistematic reprezentând peste familiile de plante 50. O nouă seră T-Range adăpostește plante pe jumătate rezistente pe timp de iarnă, care sunt apoi amestecate cu plante perene rezistente, anuale, viță de vie și arbuști pentru a crea afișaje spectaculoase în grădinile cu flori. Grădinile sunt deschise pe tot parcursul anului și oferă inspirație în toate anotimpurile, de la bulbii înfloriți în primăvară și explozii de culoare vara, până la frunze spectaculoase toamna.

3. Informații pentru vizitatori


Grădinile Stonecrop este situat pe Stonecrop Lane în Cold Spring, la aproximativ 55 mile nord de New York City, pe ruta 301. Grădinile sunt deschise de luni până sâmbătă de la 10: 00 am până la 5: 00 pm, precum și selectează duminicile între lunile aprilie și noiembrie.

Stonecrop oferă un program de internship pentru studenții și cursanții care doresc să învețe cum să crească îngrijirea și utilizarea plantelor într-un cadru de grădină. Scopul cursului este de a oferi studenților o valoroasă expunere și experiență horticulturală practică, precum și toate abilitățile horticole necesare pentru a deveni un profesionist în domeniu. Stagiul oferă o abordare „practică” în care elevii se implică interactiv în alergarea și întreținerea grădinii, învățând noi abilități pe parcurs.

Activitățile și responsabilitățile din program includ horticultură ornamentală (plantare, mulcire, buruiană, rubrică moartă, tăiere, identificarea dăunătorilor și a bolilor, precum și gestionare, etichetare, cartografiere, păstrare de evidență și vânzare și relații publice), propagarea alpină, pădure, și plante de grădină cu flori și Managementul serii. Alte taxe includ pregătirea solului și producția de compost, udarea (în interior și exterior), sarcinile rotative ale gospodăriei și rotirea serviciilor de weekend. Studenții participă la diverse proiecte interne în timpul programului, incluzând proiectarea, instalarea și întreținerea unei parcele de legume, teste de identificare a plantelor, prezentări de prelegeri pe o temă horticolă la alegere și participarea la diverse excursii pe teren. Programul Stonecrop Internship se desfășoară în perioada februarie până în decembrie și include o săptămână de lucru 40 completă cu sarcini alternative de weekend.

Înapoi la: Excursii de zi din New York

81 Stonecrop Lane, Spring Spring, New York 10516, site-ul web, Telefon: 845-265-2000