Stonehenge Excursie De O Zi Din Londra

Unul dintre cele mai fascinante site-uri din toată Anglia, Stonehenge a intrigat și a inspirat multe generații de observatori de-a lungul anilor. Se estimează că a fost construit cândva între 3000 BC și 2000 BC, Stonehenge este un monument preistoric situat în județul Wiltshire, la doar câțiva kilometri vest de micul oraș Amesbury.

Monumentul este format dintr-un aranjament circular din pietre în picioare, fiecare având o înălțime de aproximativ zeci de metri și cântărește peste 20 tone. În jurul lui Stonehenge există o mulțime de mister și intrigă, arheologii și istoricii încă nu sunt siguri de cum sau de ce a fost făcut.

Indiferent de originile sale, monumentul este una dintre cele mai populare locații turistice din toată Anglia, atrăgând mulți vizitatori din întreaga lume. Dacă intenționați să vizitați Stonehenge, una dintre cele mai ușoare metode de a face acest lucru este printr-o excursie de o zi din Londra. Iată cel mai bun mod de a vă organiza excursia de o zi în Stonehenge.

Căutați mai multe excursii de o zi din Londra

Cum ajungeți la Stonehenge de la Londra

- Stonehenge este situat în jurul valorii de 90 mile distanță de centrul Londrei, așa că este perfect posibil să faci o excursie de o zi, plecând spre Wiltshire dimineața devreme, având câteva ore de petrecut la monumentul propriu și explorând zona locală, apoi îndreptându-te înapoi spre capitala.

- Călătoria poate fi finalizată cu mașina, trenul sau autobuzul și va dura între două și patru ore, în funcție de modul în care alegeți să călătoriți.

Cum ajungeți la Stonehenge de la Londra cu mașina

Una dintre cele mai simple și rapide moduri de a ajunge la Stonehenge de la Londra este pur și simplu să conduci acolo. Fie că aveți propria mașină sau vă închiriați pur și simplu o mașină pentru o zi, călătoria este una relativ plăcută și simplă, deși cei care nu sunt familiarizați cu conducerea în centrul Londrei ar putea dori să aleagă o metodă alternativă, deoarece orașul este notoriu pentru congestionarea traficului și machete rutiere deseori confuze.

O călătorie obișnuită de la Londra la Stonehenge cu mașina va dura în jur de două ore în total, trecând din Londra prin M4 și M3 pe lângă Basingstoke, apoi pe A303 până la Amesbury. De acolo, se poate urmări pur și simplu indicatoarele pentru Stonehenge.

Parcarea la Stonehenge este foarte simplă, cu o parcare mare disponibilă la fața locului. Orice membrii sau deținători ai biletelor de vizitator Stonehenge pot să parcheze în mod gratuit și există de fapt un serviciu de transfer care circulă din zona de parcare spre monumentul propriu-zis, călătoria având în jur de 10 minute în total.

Cum ajungeți la Stonehenge de la Londra cu trenul

A ajunge la Stonehenge cu trenul este o altă opțiune bună pentru oamenii din Londra și poate fi și o opțiune ieftină, mai ales dacă alegeți să rezervați biletele în avans. Călătoria durează, în medie, aproximativ două ore și jumătate în medie și urmează același traseu de bază ca unul pe care l-ar lua într-o mașină sau autobuz.

Oricine din centrul Londrei va trebui să ia tubul în jurul stației Waterloo și apoi să prindă un tren de sud-vest către Salisbury. De acolo, există o scurtă plimbare până la următoarea stație de tren pentru trenul Stonehenge Tour, care ia aproximativ jumătate de oră de la Salisbury și merge chiar la Centrul de vizitatori Stonehenge.

Cum ajungeți la Stonehenge de la Londra cu autobuzul

Autobuzul este de obicei cea mai lentă formă de transport pentru cei care călătoresc spre Stonehenge, dar este o opțiune bună pentru cei care nu doresc să conducă și ar dori să economisească un pic de bani în comparație cu unele dintre prețurile biletelor de tren.

Călătoria va dura în medie trei ore și implică, de obicei, prinderea unui autobuz National Express de la Victoria Coach Station până la Ringwood. Apoi, va trebui să vă schimbați la Ringwood în autobuzul X3 către Salisbury și apoi să luați serviciul de autobuz turistic Stonehenge pentru monumentul în sine.

Informații importante și lucruri de făcut la Stonehenge

- Admitere - Stonehenge este pe deplin liber să înscrieți pentru toți membrii English Heritage, și cu siguranță merită să vă luați în considerare înscrierea la un membru, deoarece veți avea acces gratuit și la nenumărate alte monumente și locații istorice din toată Anglia. Cei care nu sunt membri vor trebui să plătească pentru un bilet. Adulții plătesc? 19.50 în ziua respectivă, cu bilete pentru copii disponibile pentru? 11.70 și studenți / seniori plătite? 17.60. Puteți economisi puțin cumpărând bilete în avans sau achiziționând un bilet de familie.

- Timpul de deschidere - Stonehenge este deschis pentru diferite perioade în funcție de perioada în care alegeți să vizitați. În lunile de vară, de exemplu, monumentul este deschis de la 9am la 8pm, dar în timpul iernii, Stonehenge se deschide doar de la 9.30am la 5pm. Ultima intrare la Stonehenge este cu două ore înainte de ora de închidere, iar monumentul este închis în perioada Crăciunului de la 24th până la 26th decembrie.

- Ce trebuie să faceți - Principalul aspect al oricărei vizite la Stonehenge este să vedeți și să admirați cercul de piatră în sine, dar monumentul oferă, de asemenea, atracții și zone de interes suplimentare, incluzând fascinante recreații de case neolitice, expoziția „Standing in the Stones” și multe altele . Centrul de vizitatori Stonehenge oferă, de asemenea, un mare muzeu cu sute de artefacte și obiecte arheologice.

- Facilități - La Stonehenge există o cafenea cu serviciu de contor pentru scaune 110, care oferă o gamă largă de sandwich-uri și gustări, precum și un magazin de cadouri care oferă o gamă largă de cărți, suveniruri și multe altele interesante, cu multe articole disponibile doar pentru cumpărare. la Stonehenge. Toaletele sunt situate la fața locului, iar vizitatorii pot folosi ghiduri audio gratuite în timpul vizitei.

- Noțiuni de mers - Un lucru bun despre călătoria cu Stonehenge cu autobuzul este că puteți călători efectiv cu autobuzul Stonehenge Tour cât doriți, astfel încât să puteți petrece ceva timp la monument și apoi să vă întoarceți în autobuz pentru a explora zona locală în jurul Salisbury și nu numai. Cei care aleg să călătorească într-o mașină vor avea, de asemenea, libertatea de a conduce în jurul zonei locale și pot vizita chiar și alte orașe din apropiere, precum Bath.

- Extindeți-vă șederea - odată ce ați explorat în detaliu monumentul, puteți alege, de asemenea, să vizitați Salisbury. Cunoscut sub numele de „Orașul din țară”, Salisbury are multe de oferit, cu o mulțime de clădiri frumoase și câteva muzee interesante, magazine și lacuri. Cei care doresc să meargă puțin mai departe pot alege, de asemenea, să viziteze orașele frumoase din Bath sau Windsor, sau poate doriți să vizitați deseori privit „Woodhenge”, aflat la doar câțiva kilometri distanță de Stonehenge.