Story Inn In Nashville, Indiana

Story Inn este un han și restaurant restaurat frumos, care reprezintă ceea ce a fost cândva satul ciudat din Story, fondat în 1851. Renumit drept cel mai vechi han din Indiana, The Story Inn are 18 camere și căsuțe frumos renovate, un restaurant gastronomic premiat găzduit în fostul magazin general al satului și o fantomă rezidentă numită „Blue Lady”.

Story Inn oferă, de asemenea, mai multe setări și locuri frumoase pentru nunți, adunări, sărbători, precum și activități antrenante, precum degustări de vinuri și spectacole de muzică live.

1. Pensiuni


Story Inn oferă o varietate de spații de cazare unice, de la camerele rustice Inn și camere spațioase Garrison Cabin până la cabane private ale satului, toate fiind decorate frumos în epoca victoriană și promit un paradis liniștit de relaxare. Odată servite ca case și spații de lucru pentru locuitorii de la începutul secolului 19th, camerele sau căsuțele 18 unice și originale au paturi King sau Queen, cu lenjerie de pluș, mobilier confortabil și băi private cu dușuri de intrare și cadă pentru picioare cu gheare vintage. Unele camere au balcoane sau pridvoare cu vederi minunate asupra pajiștilor și pășunilor din jur. Camerele nu au televizoare sau telefoane, cu toate acestea, au facilități, cum ar fi cafea și mini-frigidere

Carriage House este o cabană privată care are un pat queen-size, o baie privată cu duș în picioare și cadă cu hidromasaj interioară, zonă de relaxare cu mini-frigider și filtru de cafea și un pridvor minunat cu vedere.

2. Mai multe opțiuni de cazare


Odată folosită ca fabrică de ferăstrău Story, tratatul House este o cabană privată, care oferă un pat queen-size, o baie privată cu combinație de duș peste baie și un pridvor confortabil, cu cadă cu hidromasaj în aer liber. Old Mill Loft este un loft istoric și spațios restaurat frumos, care are un pat king-size, baie privată cu duș și cabină de cală cu cablu 300-galon, și o zonă de relaxare intimă cu mini-frigider, cafea și cuptor cu microunde.

Doc Story House este o cabană istorică, care include un pat king-size, baie privată cu cadă cu gheare antice, bucătărie confortabilă pentru micul dejun, cu mini-frigider și cafea și un pridvor acoperit.

Cabina Garrison are dormitoare king-size, cu podea din lemn de pin, o baie privată cu combinație de duș-cadă-baie, o zonă de relaxare confortabilă, cu canapea pentru dormitor pentru oaspeți în plus, cafea și mini-frigider, precum și pardoseală cu vedere la hambar.

3. Dining


Oaspeții pot alege să ia masa în restaurantul Inn's Story Still, care a fost agitat în timpul interdicției de a servi gin de baie, sau să savureze brunch sau cină în magazinul general original al orașului, ale cărui rafturi sunt pline de antichități frumoase vechi. Ambele locuri servesc bucătăria Hoosier autentică într-o atmosferă relaxantă, relaxantă, cu o ospitalitate caldă și viitoare.

Restaurantul Story Still servește un meniu de sezon cu bucătărie Hoosier autentică și rafinată, creat din ingrediente și produse produse local, cea mai mare parte provenind din grădinile culinare proprii ale Hanului. Meniul este însoțit de un program de vinuri în continuă dezvoltare, care conține vinuri din unele dintre cele mai importante denumiri de cultură de struguri din lume, precum și vinuri de tip boutique unic greu de găsit, cu accent pe soiurile cultivate pe moșii. Sommeliers experți sunt la îndemână pentru a ajuta cu împerechere și selecții pentru a îmbunătăți experiența de luat masa.

4. nunti


Story Inn oferă o serie de locuri frumoase pentru nunți și alte ocazii speciale. Barn este un hambar vechi de 120, restaurat cu drag, care poate găzdui până la oaspeții 100 pentru funcții interioare, retrageri și întâlniri, precum și un fundal rustic superb pentru evenimente în aer liber. Barnul prezintă, de asemenea, o scenă care poate fi folosită pentru spectacole, discursuri și ceremonii.

Old Mill este o fabrică de cereale din secolul al X-lea, situată lângă magazinul General Story Inn și oferă un loc excelent pentru întâlniri și întâlniri de toți vremurile pentru până la oameni 19. Structura autentică a clapboard-ului prezintă un acoperiș bine conservat din interior și panouri de pin care creează un loc confortabil și intim.

Pridvorul este un plus de bun venit la restaurantul principal, care se așează confortabil până la oaspeții 40 și are vederi frumoase asupra terasei și grătarului de piatră și a grădinii cu flori și flori sălbatice.

Story Inn oferă unități de cazare confortabile, cu aer condiționat și facilități moderne, un restaurant excelent la fața locului și parcare gratuită pentru oaspeți.

5. Planificați această vacanță


Story Inn se află la doar 13 miles de Nashville, care oferă o multitudine de lucruri de văzut și de făcut, de la cumpărături și divertisment live, până la mese fine, cultură și activități în aer liber. Iubitorii de aventuri se vor încânta cu retragerea din ramura din vale, care oferă 30 mile de trasee de drumeții, biciclete și atv, terenuri de paintball 80, terenuri de paintball, lacuri de pescuit și excursii cu baldachin linie.

Burse de cultură și guri de divertisment se vor bucura de Teatrul Palatului din Județul Brown, care prezintă muzicale, spectacole de comedie, piese de teatru și alte spectacole, în timp ce cunoscătorii de vinuri pot proba unele dintre cele mai bune vinuri din regiune la Chateau Thomas Winery și Brown County Winery.

Înapoi la: escapade romantice de weekend în Indiana

6404 South State Rd. 135, Nashville, IN 47408, site-ul web, Telefon: 812-988-2273